Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Andıkça Ne zaman seni düşünsem içim ürperir Seninle geçen her saat, her gün gelir aklıma Bir akşam vakti gelir bir deniz kıyısı gelir O eşsiz hatıralar bütün gelir aklıma Ne yapsam unutamam yaşadığımızı Sevgindi sevgilerin en yalansızı Şimdi nerde bir gül görsem kırmızı Dudaklarımı uzun uzun öptüğün gelir aklıma Bir çıban büyürcesine ortasında gecenin Dolar yüreğime hüznü seni sevmenin Dünyada ne benim yerim var artık ne senin Ağlarım başucunda ölümün gelir aklıma. Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Nerden Bilebilirsinki Kolay saniyorsun degil mi Sevdigini hergün görüp, askini icine saklamayi.. Kolay saniyorsun unutmayi Oysa sen bilmiyorsun cektiklerimi Gecen her günümde olur olmaz herseyin Seni bana hatirlattigini.. Nerden bilebilirsinki.. Gözümdeki yasi.. Kalbimdeki o sonsuz yalnizligi.. Aradigim aski buldugumu sanmisken.. Onu ellerimden kaybedisimi Benden yavas yavas uzaklasisini.. Anlatilmaz acisini... Kalbimdeki ve rüyalarimdaki seni Nerden bilebilirsinki.... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Kardelen Ne senden fazlayım Ne senden az Aynı macerada ayrı biraz Gözle biçim biçim Kalple anlar içim Ayrı gayrı olmaz Sen yoksan ben hiçim Aç kardelen aç Dağın olayım, suyun olayım Göğün olayım aç Her çiçeğin kar altından Güneşe giden masalında Yaşamak yeniden tazelenir Yeniden anlamlanır Işığa uzanırken kardelen Kış rüyasından Ümidin mucizesiyle Sevince uyanır Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Hayal Bana Yakın Yar Bana Uzak Hayal bana yakın yar bana uzak Sevdası başıma dolanır gitmez Aşkına düşeli yar bana uzak Yüz bin öğüt versen biri kar etmez Senin aşkın beni kıldı urusvay Düşmüşüm peşinde koşarım hay hay Kabul et kapında beni de kul say Dost yoluna ölür aşık ar etmez Ey beni bu derde giriftar eden Eski muhabbeti kaldırdın neden Gönül ister kavuşmayı ölmeden Gül olmasa bülbül ah u zar etmez Beni yakan yansın aşkın narına Gönül düştü bir zalimin toruna Bakmaz mısın bu VEYSEL'in zarına Ah çeker ağlarım yar elim yetmez. Aşık Veysel Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 YOKLUĞUNDA İÇİMİN KARANLIĞI EKSİLMEZ Yokluğunda içimin karanlığı eksilmez Dakikalar uzar da gece bitmek bilmez Sadece uzaklarda yanıp söner o ışık Kutup yıldızı gibi görülür, erişilmez. ümit yaşar oğuzcan Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 koket sokağı düşleri!.. düşler.. fingirdek ve şuh ruyalarda bir ışık kırılması.. kırılması-kırılımsı.. yok!. ben gene seni seveyim düşler azması!.. Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 SEVERMISIN YENIDEN gitmek mi kalmakmi zor olan gururu yenmek mi güc olan yikilan yok olan hayaller ardinda bakarsin bos yere yanlizlik sana kalan bir gece kapina gelsem seni cok seviyorum desem birakirmisin gururu severmisin yeniden sevmiyorsan söyle zaten kaderim hep böyle belki yikilirim ama düsmem senin önünde..... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 güzeldin..güzel bir gelişin vardı karşıdan doğru eğer mevsim ilkbaharsa bir ılık ve hafif rüzgar dökerdi minik pembe-beyaz çağla çiçeklerini kelebek ayaklarına.. güzel.. Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 ............Unut ................. Kolay olmayacak elbet üzüleceğim Mutlaka bir iz bırakacak Belki de çocuk gibi sana küseceğim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara Hatta belki ağlayacağım Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacağım Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular, onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman Ayrıldığımızı unut, yalnızlıklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut Kolay olmayacak elbet üzüleceğim Mutlaka bir iz bırakacak Belki de çocuk gibi sana küseceğim Seneler sonra utanarak Dokunup birer birer sevdiğin eşyalara Hatta belki ağlayacağım Acı çektiğim doğru ama sen bana bakma Ne olursa olsun seni unutacağım Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular, onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman Ayrıldığımızı unut, yalnızlıklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut Seni sevdiğimi unut, sevişmelerimiz yalan Unut beni de her yalan gibi unut O sevgiler ki yoktular, onlar ümitlerimizdi Ne ümitler yaşlandı gel zaman git zaman Ayrıldığımızı unut, yalnızlıklar zaten yalan Unut beni de her yalan gibi unut Kolay olmayacak elbet üzüleceğim... .sezen aksu . Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Aşktan Nefes Alamadığım Yerde Çocukluğumun bahçesiydin sen Bütün bilinen mutluluklardan uzakta, O sarışın akşam üstlerinde, Istırabın eşiğinde… Nefesim sıkıştığında seni sevmekten Ömrümü okurdum o acı neşede, Boşalırdı ağzımdan o kanlı nefes Sonra çok özlendiği için acımasızca talan edilen Her baharda dönerdim oraya… O sarışın akşamüstleri Hiç gitmediğim uzaklardan döndüğüm yer olurdu… Bilinen bütün mutluluklardan uzakta Kalırdım orada, Kalırdım çocukluğumun bahçesinde, Aşktan nefes alamadığım o yerde… Cezmi Ersöz Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 BİLSEYDİ EĞER Bir şiir bir geceye değer, Bir şiir bir uykuya değer, Bir şiir bir uyanmaya değer, Bir şiir bir sigaraya değer, Bir şiir bir rakıya değer, Bir şiir bir şarkıya değer, Bir şiir bir türküye değer, Bir şiir bir ağrıya değer, Diye-diye.. Meğer. Özdemir Asaf Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Bir Sevgi Türküsü Akşam soğan kavrulan evlerde Yoksul bir çorbayı ateşe koymadan önce Son geleni bekler gibi seni beklemek Bir yudum alır gibi bir kadeh buzlu rakıdan Çocuk annesine güvenir gibi Sonu belirsiz bir yolculuğa çıkar gibi Hiçbir şey olmuyormuş gibi sevmek seni Hiçbir yalanda, hiçbir kandırmada payı olmamak Hiçbir kaygının peşinde küçültmemek kendini Bir yaz sabahında balkondan nasıl bakarsa Dışarıya salınmamış çocuklar Biraz özlemle ve biraz sevinçle Nasıl bakarsa o çocuklar sokağa Senin yolunu hiç yılmadan gözlemek Benim için ölümsüzlükle birdir Hep yüzünde kalmalı bu gülüş Bu seni çağlara direnecek bir yontuya Döndüren bu sevinç pırıltısı hep kalmalı yüzünde Hep bu kadar büyük ve bu kadar güzel olmalısın Bu kadar ölümsüz ve bu kadar olağan Afşar Timuçin Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 neden böyle katlanması zor olsa bile razıyım buna sebebini duy derya aşığım sana ister sev ister sevme yeterki başkaları gibi sende beni terketme saçından tırnağına dünyalara bedelsin neden bu gönüle bakar gidersin ellerin elinde ölmek istemem gözlerim gözlerine bakarak can versin bir garipki içimizdeki bu yara çaresiz götürecek beni mezara eğer gelirse gözlerin bir gün nazara ozaman çaresiz acırım ben sana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Seni düşünüyorum yine, Yine sensiz,karanlık gece yarısı, Ellerini ellerimle hissetmek, Sana dokunmak istiyorum. Anlamlı bakışlarını, Teninin sıcaklığını, Yüreğindeki beni hissetmek, Saçlarını okşamak istiyorum. Şimdi seni daha çok özlüyorum, Şimdi seni nekadar çok sevdiğimi anlıyorum, Korkuyorum bazen,uzaklara gidersin diye, Çok uzaklara,uzaklara... Şimdi daha iyi anlıyorum gönlümdeki acıyı, Şimdi hissediyorum ellerime dokunuşunu, Hissediyorum sıcaklığını, Şimdi seni daha çok seviyorum, Seviyorum seni,seviyorum... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 HANI KURSUN SIKSAN GECMEZ GECEDEN Yigit harmanlari, yiginaklar, Kurulmus cetin daglarinda vatanlarin. Dize getirilmis haydutlar, HayInlar, amana gelmis, Yetim hakki sorulmus, Hesap gorulmus. Demdir bu... Demdir, Derya dibinde yanginlar, Kan kesmis ovalar ustunde Mayis... Ucmus, bir kustuyu hafifliginde, Celik kadavrasi korugan'larin. O"lu"nmu"s, canim,o"lu"nmu"s, Murad alinmis... Gelgelelim, Beter, bize kismetmis. Olum, boyle alti okka koymaz adama, Susmak ve beklemek, muthis Genciz, namlu gibi, Ve catal yurek, Barisa, bayrama hasret Uykulara, derin, kaygisiz, rahat, Otuziki disimizle gulmege, Doyasiya sevismege,yemege... Kac yol, aglamakli olmusum geceleri, Asil, bizim aramizda guzeldir hasret Ve asil biz biliriz kederi. Icim, bir suskunsa tekin mi ola? O Malta bicagi,kInsIz,uyanik, Ve genc bir misradir Filinta endam... Neden, neden alnindaki yikkinlik, Bakislarindaki olduren bugu? Kac yol aglamakli oluyorum geceleri... Nasil da almis aklimi, Surmus, filiz vermis icimde sevdan, Dost, dusman soz eder kendi kavlince, Kinanmak, yigit basina. Bu,ne ayip, ne de yasak, Oylece bir gercek, kendi halinde, Belki, yasamama sebep... Evet, aglamakli oluyorum, demdir bu. Hani, kursun siksan gecmez geceden, Anlatamam, nasil issiz, nasil karanlik... Ve zehir - zikkim cigaram. Gene bir cehennem var yastigimda, Gel artik... Ahmed Arif Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 kaldırmadan başını yukarı doğru ve gözlerin belki kapalı ama bilirsin bir boşluk mavi derin-mi derin var-dır bilirsin orada işte o-rada yine bakmadan bir yüz vardır görürsün-bakmazsın işine gelir bakmazsın hep işine gelir ben tembelim belki B-elim.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Sıyrılıp gelen Soluk bir ay dolanıyor kentin üstünde her gece Her gece bilge bir gezgin tavrıyla adımlıyor yolunu Güz yanığı bir durgun sessizlikle örtülü her şey ve yırtılmış bir tül gibi savrulup duruyor zaman Suların sesini dinle şimdi ormanın fısıldayışlarını usulca yarılıyor dağların göğsü bir aşkı dinlendirmek için Ve gözleri uzak yamaçlarda aranıp dururken bir şeyleri sessiz ve sakin beklemekte bekledikçe bileylenen yürek Belli ki dağların, denizlerin ve göllerin üzerinden sıyrılıp gelmektedir seher Belli ki yakındır doğayı ve hayatı sarsacak saat Ahmet Telli Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Ben öldüm de sevdan bırakmıyor Ben öldüm de sevdan bırakmıyor Gittin Şimdi gözlerimde karanlığı kara kışın Ve saçlarımda sonbahar Sende kaldı yaşadığım baharlar Rüzgara emanet şimdi bu yaşlı ağaç Devrildi devrilecek Şakaklarımda kar Gözlerimde son damlaları hazan yağmurlarının Ve adı konulmaz sevdam kaldı bir tek Avuç içlerimde Çok görür oldu artık ciğerlerim bir nefesi Ah gülüm Ben öldüm de sevdan bırakmıyor BÜNYAMİN DEMİRCİ Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Nerden Bileceksiniz Üstüm başım toz içinde Önüm arkam pus içinde Sakallarım pas içinde Siz benim nasıl yandığımı Nerden bileceksiniz. Bir fidandım deriildim Fırtınaydım duruldum Yoruldum çok yoruldum Siz benim neler cektiğimi Nerden bileceksiniz. Taş duvarlar yıkıp geldim Demirleri söküp geldim Hayatımı yıkıp geldim Siz benim neden kaçtığımı Nerden bileceksiniz. Gökte yıldız kayar şimdi Annem beni anar simdi Sevdiğim var kanar şimdi Siz benim niye içtiğimi Nerden bileceksiniz. Bir pınardım kan oldum Yol kenarı han oldum Yanıldım ah ziyan oldum Siz benim neden sustuğumu Nerden bileceksiniz. Ben ardımda yas bıraktım Ağlayan bir eş bıraktım Sol yanımı boş bıraktım Siz benim kime küstüğümü Nerden bileceksiniz. Yusuf Hayaloğlu Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 KARDELEN Bu bende ki bir dert ki, anlatamam kimseye Kulak verip de beni dinler misin kardelen Sardı tüm benliğimi, mecalim yok gülmeye Sen de benimle ağlayıp, inler misin kardelen? Mis gibi sıla kokan eş, dost mektuplarında Taze güller yeşerir eski anılarında Hatıralarla dolu gurbet akşamlarında Hasret denen türküyü söyler misin kardelen? Bütün duyguları bir deftere yazmanın Dertlerini duymayan duvara anlatmanın İçinde ne var ise hep içine atmanın Ne demek olduğunu bilir misin kardelen? Dostu oldum kaç defa sabahsız gecelerin Defterimde yeri yok, anlamsız hecelerin Çözemedim bir türlü bu zor bilmecelerin Cevabını sen bana çözer misin kardelen? Ne kadar tattırsa da ayrılık acısını Unutamazsın yine onun hatırasını Bir kenara bırakıp acısı, tatlısını Hepsini bir kalemde siler misin kardelen? Anlat sen de içini dök dışına ne varsa Hiç düşünme kalbimi, bırak yansın yanarsa Bu derdi sen benimle paylaşır mısın, yoksa Bakıp bakıp halime güler misin kardelen? Bilirim ben yerini, sormam sana nerdesin Senin yurdun dağlarda, sen hep yükseklerdesin Nasıl gelsem yanına, sen hep yükseklerdesin Eğilip de elimden tutar mısın kardelen? Ah gurbet, sen içimde dinmeyen bir sancısın Bazen iyisin amma çoğu zaman acısın Ey kardelen! Sen bana neden yabancısın Çaldım işte kapını, açar mısın kardelen? Senin de gözlerin yaşlı, ağlamışsın besbelli Yoksa sen de benim gibi naçar mısın kardelen Bu topraktan çıkıp da dağları delmişsin ya Mevsimin gelmeyince açar mısın kardelen? Derdimi de dinledin, sana ağır gelirse Yine toprak altına kaçar mısın kardelen Ya ölüm günü gelip de alırlarsa ruhumu Benimle gökyüzüne uçar mısın kardelen? HAYRULLAH PAŞALIOĞLU Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Ağustos Çıkmazı Beni koyup koyup gitme ne olursun durduğun yerde dur kendini martılarla bir tutma senin kanatların yok düşersin yorulursun beni koyup koyup gitme ne olursun Bir deniz kıyısında otur gemiler sensiz gitsin bırak herkes gibi yaşasana sen işine gücüne baksana evlenirsin çocuğun olur sonun kötüye varacak beni koyup koyup gitme ne olursun Elimi tutuyorlar ayağımı yetişemiyorum ardından hevesim olsa param olmuyor param olsa hevesim yaptıklarını affettim seninle gelemeyeceğim beni koyup koyup gitme ne olursun. Atilla İlhan Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Girme su alçakların hizmetine Konma sinek gibi pislik üstüne Iki günde bir somun ye ne olur Yüreğinin kanını iç de boyun eğme... Ömer Hayyam Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 *EMPTY SPACES ne kullanacağız doldurmak için daha önce bahsettiğimiz boş yerleri?. nasıl dolduracağım son kalan boşlukları?. nasıl tamamlayacağım duvarı?. The Wall (Pink Floyd) Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Senden vazgeçilir mi söyle ban sen uzaklardasın sevgilim şimdi ne ellerin ellerimde nede gözlerin gözlerimde karanlığın içindeyim dalıyorum hayalinle bir boşluğa hani diyorum olsan şimdi burda yine o güzel sesinle dolsa oda ama simdi sadece düşünceler sarıyor etrafımı ama biliyorum sevgilim sevgin hep benle kimse dolduramaz kalbimdeki yerini sen beni ben seni sevdikten sonra sensizlik korkutur sevgilim beni ne olur sevdiğim bırakma beni adını ne zaman ansam içim titriyor ne olur sevdiğim sensiz bırakma beni kaderde varsa birgün ayrılık ne olur sevdiğim unutma beni seninle her günüm ayrı güzelken sensiz yasanırmı söyle bana içimde sevgin öyle özelken sensiz kalınır mı söyle bana kaderimiz aynı yazılmışken ayrılık yakısırmı söyle bu aska hep seni sevdiğimi söylerken senden vazgeçilir mi söyle bana Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Aşk için yeryüzünde uzaktan ötesi yok En uzun gecelere şafaktan ötesi yok Yaklaşanlar Tanrıya o gerçek aşıkladır Nehirlere denize varmaktan ötesi yok Taş bir duvardır her gün dikilen karşımıza En ulu agaçlara yapraktan ötesi yok Elverir bunca keder, yeter bunca ayrılık Tutuşmuş bir dal için ocaktan ötesi yok Ne çikar bu son ateş isterse hiç sönmesin Yanan için çöllerde sıcaktan ötesi yok Elbette ömür biter, can gider ey sevgili Aşkı sende bulana topraktan ötesi yok Ümit Yaşar Oğuzcan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.