Φ Murti_San Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 ben gördüm az önce buradan geçti. sen nerelerdesin ? unutmadığın için teşekkürler......! k.i.b Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 ben gördüm az önce buradan geçti. sen nerelerdesin ? unutmadığın için teşekkürler......! k.i.b Kayıplardaydım sorma, dirildim döndüm en sonunda......! d.u.k Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Kayıplardaydım sorma, dirildim döndüm en sonunda......! d.u.k Görende seni radya sanır.. Gösterdiğin için teşekkürler.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 ben gördüm az önce buradan geçti. sen nerelerdesin ? unutmadığın için teşekkürler......! k.i.b Seni unutmadım da anı defterime bakmayı unutmuşum.. Karşılaşamasak da hoşgelmişsin Murti.. Ben arada kapsama alanı dışına çıkıyorum sanıyorum ondan rastlaşamadık.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2010 Uzun zamandır yazılmamış kahvemi alıp merhaba demeye geldim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Uzun zamandır yazılmamış kahvemi alıp merhaba demeye geldim Merhaba... Özür dilerim...Biraz gecikmeli oldu ama... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 Burada benim en dünya tatlım mı varmışşşşş Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2010 Burada benim en dünya tatlım mı varmışşşşş yoooo o gezmeğe gitti ablası...tatilde tatilde... kız 40 kere yazsam mı ki bunu belkim gerçek olur... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Naber? Cozutuk...İyilik sağlık diyicem ama diyemiyorum senden ne haber Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Çok şükür Allah daha iyi etsin, gülen yüzün solmasın, Allah olmayanlara da versin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 Nasipppp!!! amin desene kızım yaaaaa... ama doğru söylüyosun herkes kendi nasibini yer bu dünyada... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2010 Bu defterin bir yerlerine gecenin bir yarısı şakıyan bir bülbülden bahsetmiştim...Dün o bülbülü ağaçta gördüm...hayatımda ilk kez ağaçta bülbül gördüm, bu güne kadar hep kafeste görmüştüm... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2011 Nasipppp!!! Kız yoksa öyle bir isim varda ben mi bilmiyorum... neyse arada ilgilensene şu defterimle bak aşağılara düşmüş.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Ablaaaaaammmm ben geldimmmm nasılsın iyi misinnnn Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 Ablaaaaaammmm ben geldimmmm nasılsın iyi misinnnn Küsüm ben sana,.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 Niye küüssün be ablam Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 efendim, forumumuzun çok sevdiğim nadide şahsiyetlerinden Radya arkadaşımız bir süre önce talihsiz bir kaza atlatmış. yeni haberim oldu, kendisine geçmiş olsun diyorum ve bu çiçekleri masanın üzerine bırakıyorum. tekrar geçmiş olsun. iyi olmasına sevindim saygılar.. sevgiler... 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 efendim, forumumuzun çok sevdiğim nadide şahsiyetlerinden Radya arkadaşımız bir süre önce talihsiz bir kaza atlatmış. yeni haberim oldu, kendisine geçmiş olsun diyorum ve bu çiçekleri masanın üzerine bırakıyorum. tekrar geçmiş olsun. iyi olmasına sevindim saygılar.. sevgiler... Oy oyy her gün mü kafamı kırsam napsam... Çok teşekkür ederim... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Oy oyy her gün mü kafamı kırsam napsam... Çok teşekkür ederim... aman dikkat. rica ederim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Ne kafası ya Fransız mı kaldık biz bu olaya! Ne oldu! Nerede Oldu! Nasıl oldu! Herşey yerinde mi! Yoksa yuvarlak topuklar mı neden oldu! Yoksa yoksa.... Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Ne kafası ya Fransız mı kaldık biz bu olaya! Ne oldu! Nerede Oldu! Nasıl oldu! Herşey yerinde mi! Yoksa yuvarlak topuklar mı neden oldu! Yoksa yoksa.... çiçeksiz gelinir mi yaa..öff... iyi ki ben varım yaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 Ne kafası ya Fransız mı kaldık biz bu olaya! Ne oldu! Nerede Oldu! Nasıl oldu! Herşey yerinde mi! Yoksa yuvarlak topuklar mı neden oldu! Yoksa yoksa.... Yazmıştım ben yaa, kafa üstü gelinen ciddi bir merdiven uçuşuydu, şimdi iyiyim ama.. çiçeksiz gelinir mi yaa..öff... iyi ki ben varım yaa ilahi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.