Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 15 yıl ben gördüm az önce buradan geçti. sen nerelerdesin ? unutmadığın için teşekkürler......! k.i.b
Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2009 15 yıl ben gördüm az önce buradan geçti. sen nerelerdesin ? unutmadığın için teşekkürler......! k.i.b Kayıplardaydım sorma, dirildim döndüm en sonunda......! d.u.k
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 15 yıl Kayıplardaydım sorma, dirildim döndüm en sonunda......! d.u.k Görende seni radya sanır.. Gösterdiğin için teşekkürler..
Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2009 15 yıl ben gördüm az önce buradan geçti. sen nerelerdesin ? unutmadığın için teşekkürler......! k.i.b Seni unutmadım da anı defterime bakmayı unutmuşum.. Karşılaşamasak da hoşgelmişsin Murti.. Ben arada kapsama alanı dışına çıkıyorum sanıyorum ondan rastlaşamadık..
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 15 yıl Uzun zamandır yazılmamış kahvemi alıp merhaba demeye geldim Merhaba... Özür dilerim...Biraz gecikmeli oldu ama...
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2010 15 yıl Burada benim en dünya tatlım mı varmışşşşş yoooo o gezmeğe gitti ablası...tatilde tatilde... kız 40 kere yazsam mı ki bunu belkim gerçek olur...
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 14 yıl Naber? Cozutuk...İyilik sağlık diyicem ama diyemiyorum senden ne haber
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 14 yıl Çok şükür Allah daha iyi etsin, gülen yüzün solmasın, Allah olmayanlara da versin
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2010 14 yıl Nasipppp!!! amin desene kızım yaaaaa... ama doğru söylüyosun herkes kendi nasibini yer bu dünyada...
Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2010 14 yıl Bu defterin bir yerlerine gecenin bir yarısı şakıyan bir bülbülden bahsetmiştim...Dün o bülbülü ağaçta gördüm...hayatımda ilk kez ağaçta bülbül gördüm, bu güne kadar hep kafeste görmüştüm...
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2011 13 yıl Nasipppp!!! Kız yoksa öyle bir isim varda ben mi bilmiyorum... neyse arada ilgilensene şu defterimle bak aşağılara düşmüş..
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2012 13 yıl Ablaaaaaammmm ben geldimmmm nasılsın iyi misinnnn Küsüm ben sana,..
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 13 yıl efendim, forumumuzun çok sevdiğim nadide şahsiyetlerinden Radya arkadaşımız bir süre önce talihsiz bir kaza atlatmış. yeni haberim oldu, kendisine geçmiş olsun diyorum ve bu çiçekleri masanın üzerine bırakıyorum. tekrar geçmiş olsun. iyi olmasına sevindim saygılar.. sevgiler...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 13 yıl efendim, forumumuzun çok sevdiğim nadide şahsiyetlerinden Radya arkadaşımız bir süre önce talihsiz bir kaza atlatmış. yeni haberim oldu, kendisine geçmiş olsun diyorum ve bu çiçekleri masanın üzerine bırakıyorum. tekrar geçmiş olsun. iyi olmasına sevindim saygılar.. sevgiler... Oy oyy her gün mü kafamı kırsam napsam... Çok teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 13 yıl Oy oyy her gün mü kafamı kırsam napsam... Çok teşekkür ederim... aman dikkat. rica ederim
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 13 yıl Admin Ne kafası ya Fransız mı kaldık biz bu olaya! Ne oldu! Nerede Oldu! Nasıl oldu! Herşey yerinde mi! Yoksa yuvarlak topuklar mı neden oldu! Yoksa yoksa....
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 13 yıl Ne kafası ya Fransız mı kaldık biz bu olaya! Ne oldu! Nerede Oldu! Nasıl oldu! Herşey yerinde mi! Yoksa yuvarlak topuklar mı neden oldu! Yoksa yoksa.... çiçeksiz gelinir mi yaa..öff... iyi ki ben varım yaa
Gönderi tarihi: 12 Mart , 2012 13 yıl Ne kafası ya Fransız mı kaldık biz bu olaya! Ne oldu! Nerede Oldu! Nasıl oldu! Herşey yerinde mi! Yoksa yuvarlak topuklar mı neden oldu! Yoksa yoksa.... Yazmıştım ben yaa, kafa üstü gelinen ciddi bir merdiven uçuşuydu, şimdi iyiyim ama.. çiçeksiz gelinir mi yaa..öff... iyi ki ben varım yaa ilahi..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.