Φ democrossian Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2013 Yanıt basit... Yok da ondan... Alıntı
Φ pach of neo Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2013 ben doğuştan tolstoy hayranıyım, sevgili demo,bu adam sayesinde uyandığımı söyleyebilirim. herşeyimi bu adama borç luyum. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2013 Tolstoy yanlış sözler söylemiş. Hepsinin yanlış olduğunu kanıtlayabilirim. Bunlar duygusal ve gerçeği yansıtmayan sözler. Gerçek farklı. Ha, ama keşke Tolstoy doğru söylüyor olsaydı, o ayrı. Doğru olmalarını temenni etmemiz, doğru olduklarını göstermez. Tanrı olsaydı iyi olabilirdi ama olmadığı gibi. Tabii kötü bir tanrının olması, tanrının olmamasından da kötü... 1 Alıntı
Φ pach of neo Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2013 formül belli aslında!!!tek çözüm insanoğlunun yeryüzünden silinmesi ve gezegenin asıl sahibi hayvanların yaşaması sonsuza dek mümkün tanrı bunu çok iyi biliyor!!! ama tanrının insanları neden yarattığını bulmalıyız bence asıl sorulması gereken ha ha soru bu yoksaaa hayvansız da yaşayabilir insanlar..tanrı insansız bir hayatı yaşıyabilir ama insanoğlu tanrısız yaşabilirmi? işte en büyük soru bu!!!tanrının varlığını yada yokluğunu ispatlamak için bu evren yeterlimi!!bende böyle soru var!!çevap ise çok ve nettir!! tanrı vardır.ve bir yaşam vardır,tanrı yoktur yaşamda yoktur!! aksi ispa tedilmediği sürece bu kaçınılmaz bir gerçektir aslında aksini ispatlanmadığı sürece!!! işte ispatı eğer bu anlattıklarım tersi ispatlanmış olsaydı,,1. cerndeki büyük deney asla olmayacaktı. 2..bu anlattıklarımın tersi ispatlanmış olsaydı şimdi ben bunları değil asıl gerçekleri yazıcaktım!!! Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2013 İlla tanrı var ve kötü bir tanrı diye direttin @@pach of neo. Ne yapalım, daha ısrar edemem. Umarım bu kötü tanrın ile başa çıkmak için bir planın vardır... Hayali bir düşman yaratarak başarı şansı sıfır olsa da başarılar dilerim. Alıntı
Φ pach of neo Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2013 ne enteresam değilmi? dostum demo,sen kesin yoktur diyorsun ben kesin vardır diyorum,ama şunu farkettinmi? bilmiyorum, her ikimimizdede araştırmalara dayanan müthiş teoriler var,her ikimizdede,sonuçları gayet mantıklı olan olağan sonuçlar mevcut, oldu halde buna rağmen,ortada ispatlanmış en ufak bir olağan üstü bir durumun olmaması zaten yeterince canımı sıkıyor, eminim seninde bu belirsizlikler oldukça canını sıkıyordur, örnek vermek gerekirse dinazorların yaşadığına ben asla inanmıyorum,,ben asıl şuna inanıyorum bu gezegenin asıl sahibi ve hakedeni insanoğlu deyil, hayvanlardır, bizler sadece misafiriz,v egünü geldiğinde neslimiz tamamen yok olucaktır nedeni!!ise bunu açıklamak zorundayım bizler bu gezegene başka bir gezegenden geldik,yani biz insanların asıl mekanı başka bir gezegendir bu dünya değil ,, belkide asıl gezegenimiz yok olduğu için bu gezegende yaşıyoruz sence bu anlattıklarım mantıksızmı?yada mantık nedir? bu anlattıklarım ne kadar mantıksızsa tanrının varlığını yada yokluğunu bilmek bir insan için o derece mantıksızdır!!! Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2013 Ben deterministim, benim için belirsizlik yalandır ve hiç canım sıkılmaz... Raslantının (bile) nedenleri vardır. Tanrının olmadığı %99,99999... kaç 9 eklesem bilemedim ama, o kadar kesindir. %100 veya %1500 demeyişim, evrende hiç böyle bir kesinlik olamadığı için... Gerisi laf, güzaf... Beş paraya saymam bu gerçeklikten başka hiç bir safsatayı... Alıntı
Φ pach of neo Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2013 yüz milyar kere yüz miyar kere yüzmilyar kere yüz milyar... tanrının yaratılış mantığı, ve sağladığı düzen. çok açık ve net olarak. kötü bir sistemdir. buda tanrıyı. anlamamıza ve bilmemize .yeterli bir kavramdir. çok sevgili ve değerli arkadaşım demo!! Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Yukaridaki cumle ne zaman ve hangi nedenden ve nerde soylenmis? Alıntı
Φ pach of neo Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Yukaridaki cumle ne zaman ve hangi nedenden ve nerde soylenmis? sakın yanlış anlama sevgili dostum, bu adamı desteklediğim için,bu resmi ve o yazıyı koymadım, oraya,richard dawkins, zaten safkan bir ateisttir,bunu bilmeyen yoktur, sanırım, asıl anlatmak istediğim,evrenin kuramıyla ilgili söylediği,sözlerden biz insanoğlu ne kadar ders ders çıkartabiliriz. dikkat edersen insanöğlunun tanrının varlığıyla yada yokluğuyla ilgili araştırmalar her nedense bir sonraki yüzyılda, başka bir araştırmacı tarafından,çürütülüp, sürekli değişmekte olup,,araştırmalar bile aslında birer evrim geçirmekte, zamanla!!! Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Dawkins ne derse doğru söyler. Abimizdir. Saygılar kendisine... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 sakın yanlış anlama sevgili dostum, bu adamı desteklediğim için,bu resmi ve o yazıyı koymadım, oraya,richard dawkins, zaten safkan bir ateisttir,bunu bilmeyen yoktur, sanırım, asıl anlatmak istediğim,evrenin kuramıyla ilgili söylediği,sözlerden biz insanoğlu ne kadar ders ders çıkartabiliriz. dikkat edersen insanöğlunun tanrının varlığıyla yada yokluğuyla ilgili araştırmalar her nedense bir sonraki yüzyılda, başka bir araştırmacı tarafından,çürütülüp, sürekli değişmekte olup,,araştırmalar bile aslında birer evrim geçirmekte, zamanla!!! Anladim. Benim dedigim gozlem vermeyen hic bir kavramin bilimselligi yoktur. Cunku yanlislanamaz. Bu acidan her turlu teolojik tanrinin varligi tartismasi bilimsel degildir. Bilissel olarak ta bu tartisma ve deger sahiplenmenin insanoglu toplumu uzerindeki sosyo-psikolojik sorunu etkisi ve gozleminin verilerle dile gelmesidir, bilimsel olan budur. Bilimin bilim kisileri eliyle teolojiye bulastirilmasi tamamen emperyalist zihniyetin teslim alma cikarinin bir politikasidir. 1 Alıntı
Φ pach of neo Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Anladim. Benim dedigim gozlem vermeyen hic bir kavramin bilimselligi yoktur. Cunku yanlislanamaz. Bu acidan her turlu teolojik tanrinin varligi tartismasi bilimsel degildir. Bilissel olarak ta bu tartisma ve deger sahiplenmenin insanoglu toplumu uzerindeki sosyo-psikolojik sorunu etkisi ve gozleminin verilerle dile gelmesidir, bilimsel olan budur. Bilimin bilim kisileri eliyle teolojiye bulastirilmasi tamamen emperyalist zihniyetin teslim alma cikarinin bir politikasidir. işte benim demek istediğimi sen mükemel bir şekide özetledin zaten, tanrının varlığını bile ticaret konusu yapabilen insanoğlu, gelecek çaglarda neler? yapmaz düşünmesi bile,*********,ve korkunç,sanırım,insanoğlunun büyük bir kısmı,böyle düşünüyor,herşey ticaret, doğallık yok olmak üzere, bilmem anlatabiliyormuyum? Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2013 işte benim demek istediğimi sen mükemel bir şekide özetledin zaten, tanrının varlığını bile ticaret konusu yapabilen insanoğlu, gelecek çaglarda neler? yapmaz düşünmesi bile,****,ve korkunç,sanırım,insanoğlunun büyük bir kısmı,böyle düşünüyor,herşey ticaret, doğallık yok olmak üzere, bilmem anlatabiliyormuyum? Emperyalist zihniyet, tanriyi oynuyor. Alıntı
Φ pach of neo Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2013 Emperyalist zihniyet, tanriyi oynuyor. aynı fikirdeyim,nedenmi?ortada bir zihniyet var, var ama, tanrıdan en ufak bir iz yokken, ortaya atılan binlerce emperyalist zihniyet tanrıyı kullanmak adına, dünyanın geleceği ile oynamaya devam etmekte, bunu nen büyük zararını, önce hayvanlar, sonrada fakir insanlar ve en sonundada, onalara sıra geliceğini bile bile, bu senaryoya devam etmelerini, tek bir şeye bağlamak mümkündür..napolyonunda dediği gibi 1.. para 2.. para...3... para bir gün gelecek nesiller bunun ne demek olduğunu asla bilemeyecek nedeni yakın tarıhte 3. dünya savaşı çıkacaktır ve sonunda çok az insan hayatta kalacaktır. hayatta kalanlar ise parayı asia bilemeyecek ve paranın esiri olmayacaktır,, işte asıl anlatmak istediğimde buydu bir gün gelicek herşey resetlenecek ve doğal yaşama geri dönülecektir... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2013 aynı fikirdeyim,nedenmi?ortada bir zihniyet var, var ama, tanrıdan en ufak bir iz yokken, ortaya atılan binlerce emperyalist zihniyet tanrıyı kullanmak adına, dünyanın geleceği ile oynamaya devam etmekte, bunu nen büyük zararını, önce hayvanlar, sonrada fakir insanlar ve en sonundada, onalara sıra geliceğini bile bile, bu senaryoya devam etmelerini, tek bir şeye bağlamak mümkündür..napolyonunda dediği gibi 1.. para 2.. para...3... para bir gün gelecek nesiller bunun ne demek olduğunu asla bilemeyecek nedeni yakın tarıhte 3. dünya savaşı çıkacaktır ve sonunda çok az insan hayatta kalacaktır. hayatta kalanlar ise parayı asia bilemeyecek ve paranın esiri olmayacaktır,, işte asıl anlatmak istediğimde buydu bir gün gelicek herşey resetlenecek ve doğal yaşama geri dönülecektir... Bu da ancak zihin devrimi ile olur. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2013 Yeni nesil daha akıllı görünüyor... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2013 Zaten dini din ile yanlislamak icin dusunen beyinler gerekiyor. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2013 İnsülin salgılayamayan pankreas nasıl hiç bir şeyse, kanı süzemeyen böbrek nasıl hiç bir şeyse, düşünemeyen beyin de öylece hiç bir şeydir. Biz buna bitkisel hayat, yani daha Türkçesi "ot yaşamı" diyoruz... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2013 Ummet demek "minnet eden demektir. Minnet etmeyen de "nankor" olarak algilanir. Demekki diktatore karsi minnet eden ummet yerine nankor millet gerekiyor. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2013 Umm sözcüğü "ana, esas, kök" gibi anlamlara geliyor diye biliyorum. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2013 Umm sözcüğü "ana, esas, kök" gibi anlamlara geliyor diye biliyorum. Iste o yuzden algida minnet etmek "kacinilmaz" oluyor. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.