Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2008 16 yıl Ya ben bu topic'e adapte olamadım bir türlü Hayır hep bu saatlerde denk geliyor ağız tadıyla bir günaydın diyemedim ya
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 16 yıl Gnydn psikocum Kankim nirde kaldı ne bileyim ben kıss benim gitmemi bekliyor olabilir
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 16 yıl o zaman kankim bugün gelmes yani Sen ne zaman gidion peki gitme kıs
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 16 yıl o zaman kankim bugün gelmes yani Sen ne zaman gidion peki gitme kıs bu gece son gecemis gelmes şekerim hiç bekleme
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2008 16 yıl Bu gece son dimek Kıs ösletme fasla kendini olar mı olar canım olar her bulduğum fırsatta seni bi rahatsız ederim artık
Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2008 16 yıl biraz gec olacak ama gunaydin ben daha yeni uyandim da komutan gelip kafamdan asagi surahiyle suyu dokmese aksama kadar uyucaktim galiba
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2008 16 yıl heyyyttttt uyuyan kalmasin kogus kalkkkk biras erken olacak gun daha aymadi ama gunaydin herkeze
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2008 16 yıl Herkese günaydın günün ilk günaydını benden olsun...Banada iyi geceler olcak sabah olunca...
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 16 yıl Bu arada gitmeden unutmayalım, artık sanıyorum GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN diyebiliriz
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2008 16 yıl Bu arada gitmeden unutmayalım, artık sanıyorum GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN diyebiliriz Evet çok haklısın birasdan millet ohh uykusunu almış çayı elinde gelecek biz yeni gidiyoruz Herkeze günaydınnnnnn bize iyi
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 16 yıl Gunaydin sevgili uyeler 20 dakika sonra saat Turkiyede tam sabahin 8zi olcak ve ben yavasca yataga yatsam fena olmucak. Turk etmeyi, kasar peynir ve surulen peynir yiyen varsa aranizda kahvaltida beni cagirma unutmasin cok ozledim " TURK KAHVALTASINI "
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2008 16 yıl Gunaydin sevgili uyeler 20 dakika sonra saat Turkiyede tam sabahin 8zi olcak ve ben yavasca yataga yatsam fena olmucak.Turk etmeyi, kasar peynir ve surulen peynir yiyen varsa aranizda kahvaltida beni cagirma unutmasin cok ozledim " TURK KAHVALTASINI " Oyyyy kıyamam sana ben yaz tatilinde gel tüm yaz kahfaltı ederis Herkese GÜNAYDIN ........................
Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 16 yıl Günaydin Radya' bu arada güne erken den kosan arkadaslara günaydin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.