Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2012 13 yıl Günaydın.. Onları susuz bırakmayalım, lütfen uygun bir yere bir tas.
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 13 yıl Günaydınnnn iyi günler.. bu sabah kahvaltı da gözleme var afiyet olsun..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 13 yıl konuyu saptırmayınız çok reca ederim.. çayhanemiz ne güne durmaktadır? şu noktada bir sorunsal teşkil etmekte oluptur.. günaydınlarım olsun efendiim.. cümleye..
Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2012 13 yıl Admin Gozleme çok güzel görünüyor ben bir parça aldım .... teşekkür ederim... Herkese iyi günler...
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2012 13 yıl Bugün günaydınla tünaydın arasında bir yerdeyim.. güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle..
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 13 yıl gunaydin ; sabah sabah tatli yeme istegi ile uyanan bi ben mi varim bilmem ama tatli varsa uykusunu yenebilen bi ben varimdir gibime geliyo ; )
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2012 13 yıl Günaydın... Gününüz çok güzel geçsin.. bahçeye, sokağa, balkona bir kap su bırakmak; yaz sıcağında, sokak hayvanlarının böbrek yetmezliğinden ölmesini engeller. bir kap su ile hayat kurtarılır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.