Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl biraz geriden geliyor sanırım jön bence sen alkolü bıraktığına emin değilsin
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl evet ben de..tekrar gunaydinlar..(gene girdim ya ondan) zaten sabaha ne kaldi surda
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl herkes alkollü anlaşılan neyse bozmayalım sizede günaydın efenim
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl kahvaltınıda yaptınmı bari Ne kahvaltısı.Erbay bol soğanlı patates salatası yapmış onu yedim.Kokla bak Hooohhhh..
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl Yazar gece yarısı ne kahvaltısı bu arkadaşlar gece gece gunaydın dıyenlerın kahvaltısı
Gönderi tarihi: 17 Mart , 2007 18 yıl gece gece gunaydın dıyenlerın kahvaltısı tamam bende diyorum daha sabaha çok var evet daha çok erken bıraz daha kestırmek lazım hava bilem aydınlanmadı .
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl Yazar günaydın sayın seyırcilermizz,isteklerinizi alalım.gerçi şuan herkes uyuyordur pazar sabahı
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl gunaydin,hem de gercek vaktinde..ne isteyebiliyoruz,omlet filan..?
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl Yazar ben kahvaltımı yaptım leylacım ama ıkı dılım liğ ekmekle,oyle omlet felan yok yani
Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 18 yıl Gunaydinn! Bana da omlet yapan olmadi Sedelina ne yedigimi soylesem acirsin
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 18 yıl günaydın sedelinam delümm, sen bu topici açmakla iyi bişey yapmadın günaydını gelen buraya gelcek kıss
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.