Φ diğer ben Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Evet! Yapabilmeyi çok isterim ama hiç kısmet olamayacak bşi(belki de olur:)). Düşünsenize özel hayat denilen birşey kalmaz. Ama benimki tamamen ii niyetli dedim ya sadece merak... Görünmez olup istediğiniz yere ışınlanabilmeyi başarabilseydiniz; Ne yapardınız?? Kimlerin evini ziyaret ederdiniz? Kimleri takip ederdiniz gizlice? İlk olarak ben cevaplayayım:) şimdi ortaokuldayken çok sevdiğim bir arkadaşımın ne yaptığın bilmek isterdim. onun yanına uçmak ve ben bilgisayarın başındayken onun neyle meşgul olduğunu bilmek isterdim... Peki siz ne yapmak isterdiniz? Muhabbetle.... Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 benden uzakta ne yapıyor gidip bakardım insanlar yalnızken çok garip şeyler yapabiliyor bide göreceğim şeyden sonra artık ona aşık olmazsam diyede korkardım Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2009 Cennet mi, cehennem mi daha iyi önceden bir gidip bakmak iyi olurdu sanırım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Galiba sigarayı bırakmak... Hep bırakmak istiyorum ama hiç yapamıyorum belki bir zaman sonra yaparım. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Bir de bir oturmaya tammmm bir kilo pastırma yemek, hem de en çemenlisinden... Bunu da hep yapmak isterim ama asla yapamayacağım Bunu yapabilmem için sanırım önce Tibet'e gitmem ve hiç kimsenin yanıma ugramayacağı bir dağda taşta tam 7 yıl inzivaya çekilmem gerekir Ama çook güzel yerdim valla 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Astral seyahat, ama yapamayacağım demiyorum belki bir gün yapabilirim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2012 birlikte hep yaptığımız şey'i.. ne çare ki.. hiç bi zaman anlatmayı başaramıyacağım.. 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 serserilik eminsin yani Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 ANNE! olmak... ama hiçbir zaman yapamayacağım çok isterdim canıma canıma bastırayım onu kokusuyla sarhoş olayım.... 3 Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Normal olmak, şu an anormal gördüklerimin normalliğini yaşamak isterdim... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 politik bir istek yapmissin Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2012 ben haremim olsun isterdim ... hatta bi ara olur gibi de oldu ; ) ama sonra da birbirlerinden haberleri de oldu .. ortada hicbisey yokken biseyler varmis gibi yapmak bunu pek beceremedim sanirim ; becerme egilimi bile gosteremedm lanet olsun kalbim tam anlami ile bana sormadan ipoteklenmis Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2012 akıllı olabilmeyi çok isterdim Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2012 Suratına tükürelesi insanlara okkalı bir şekilde tükürmek.. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 Yurt dışıdında doğa gezileri yapmak. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.