Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

helin

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    179
  • Katılım

  • Son Ziyaret

helin tarafından postalanan herşey

  1. helin doğum gününüz kutlu olsun!

  2. jery'nin canı sıkılmış
  3. sen bir selamı bile çok gördün , oysa ben sana kocaman bir AŞK vermiştim. şimdi kendimi nasıl hissetmeliyim? bütün duygularım kirletilmiş gibi mi? hayatımın en ağır hakaretine uğramış gibi mi? yalan söylenmiş gibi mi? ha nasıl?... söylesene aldıklarına karşılık, sen bana ne verdin? adil olmadı bu maç hakemden şikayetçiyim. benimle konuşan o alaycı adam senmisin? yoksa zoraki bir maske mi bu? yok sayıyorsun, görmezden geliyorsun, arkadaşın bile olamamışım bunu anlamak en zoruydu işte. tut ellerimi düşüyorum desem öylece bakacaksın sen, bişey olmaz geçer diyeceksin. bende açtığın bu kaçıncı yara saymaya yetişemedim en çok sevdiğim sendin kapanmaz açtığın yaralar. seni affetsemde, affetmeyeceğim. sen bana hiç dost olmamışsın hiç yanımda olmamışsın bense aptal gibi, her ihtiyacın olduğunda koşup gelmiştim sana. şimdi bütün onurumu kaybettim artık kaybedeceğim bir onurumda yok! uğrunda son limitine kadar tükettim sermayemi. şimdi ben sana verdiğim aşkı geri alıyorum biliyorum verilen şey geri alınmaz ama sende bırakıp ziyan edemem. sana vefasız demeyeceğim, sen vefayı hiç tanımamışsın! belkide ben haketmedim ne dersin?
  4. helin

    şehitler için anma

    Sayın Suheda terör konusunda herkesten daha hassasmışsınız gibi yapıp başkalarına laf sokacağınıza neden duygularınızı söylediğiniz gibi içinizden geldiğince yazmadınız. Sanki şehitler sadece sizin şehitleriniz sanki sizden kalanı sizin kadar üzülmüyor şehitleri bari kullanmayın. Herşeyi sömürüyorlar dini, duyguyu, inancı sıra şehitlerimizemi geldi.
  5. komple bitiğiz süper bişi ya
  6. yalnız fener şampiyon olmamış şamiyon olmuş topicte öyle yazıyor jön şamiyonluğunuz hayırlı olsun
  7. Body guardlık yaptım, müşterilerime yakın koruma sağladım...2 kere vuruldum ama banamısın demedim......kişisel sorunlarınızı çözerim...ben ve ekibim iyi çalışırız...dürüstümdür. Oruç tutar kurban kestiririm. Not: müşterimin pirayvasisi için yüzü bulurlanmıştır... Makam şöförlüğü yaptım, möhim bir şahsiyetin yanında 3 ay çalıştım..Bi yanlış anlaşma sonunda beni vurdurdu. Ordan ayrılınca Karadeveci Otobüs İşletmesinde Söke-İzmir hattında çalıştım, o yolun kralıydım...88 km/h hız limitli Mercedes O403 kullandım... Fotoğraf Selçuk dinlenme tesisinde sabaha karşı çayımı yudumlarken çekildi...Ceketim Yeni Karamürsel'den. Edremit sahillerinin kralıydım, kızlar bana bakarlardı hep beyvoç gibiydim. Yüzme bilmem ama suya harika çimerim. Capon Denizi'nde seyrederken tanıştığım Hattori-San ile birlikte Erzincan'da açtığımız suşhici dükkanım (Burhani Suşhi Bar)...Çok güzel suşhi sararım, balık keserim...Wazabim hakikidir...Beklerim (Atatürk Bulvarında Merkez camiini geçince sağda)...Klimalı aile salonumuz vardır... :lol:
  8. bu sene iyi geçmedi söylemem lazım kader beni seçmedi ama görmemem lazım belki birden yeniden başlamam gerek eskiden taptığımı bugün taşlamam gerek yeni bir aşk, yeni bir iş, yine gülecek bir neden lazım yeni bir haber, yeni bi kader, bunlar için bana şans lazım yeni bir duruş yeni dokunuş, tek tek keşfetmem lazım yeni bi hayat gerisi bayat kendime yeni bi ben lazım kendime yeni bi neden lazım. günler güzel geçmedi, unutmam lazım asıp yüzümü, kalmışım azıcık kırıtmam lazım hep içime atmışım, anlatmam gerek, hepsini atıp bi kazana toptan kaynatmam gerek...
  9. helin

    itiraf ediyom.......

    bi itirafım yok gelirse söylerim
  10. dua ederdim, sevdiklerimi yanımda isterim, en sevdiğim şarkıyı dinlerdim.
  11. isteseydin sonsuza uzanırdın yunusun sevdasıyla bağlanırdın gözlerimden bile bile yaşlar akıttın biliyorum sende beni beni aldattın
  12. helin

    Günün Sözü

    Dostluğu hem doğuran, hem sürdüren erdemdir, erdem olmadan dostluğun hiçbir türlüsü olmaz.
  13. insanları anlayamıyorum herkes ülkesini sevdiğini savunuyor pkk lılar bile bu ülkeyi sevdiklerini savunuyor bölücüler de sevdiklerini savunuyor bu nasıl sevmek anlayamıyorum ellerinde Türk bayrakları ile ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olup yürüyüşler yapanlara karşı hükümetin avukatlığını yapanlarda ülkesini sevdiklerini savunuyor. o savundukları hükümet bu ülkeyi satmayı seviyor onlar hükümeti seviyor. bu ne sevgi ya.
  14. başbakan mitingler içinde aynı şeyi söylüyor biz istesek daha fazlasını toplarız diyor. kime karşı toplayacak oradaki milletin ne söylediğini duymuyormu, bağımsızlık istiyoruz diyorlar onlara karşımı, alt üst kimlik yok diyorlar onlara karşımı, ne mutlu Türküm diyene diyorlar, onlara karşımı, Türkiye laiktir diyorlar onlara karşımı? o zaman başbakan kimi temsil ediyor, Türkiyeyi ne zaman bütünleştirmiş bu adamlar. bu ülkenin sürekli gerilim yaşamasının en birinci sebebleri onlar. siz biz dediler şimdi bizde Türkiyenin laik demokratik cumhuriyetinin muhafaza edilmesini isteyenler olarak bölünmeye karşı birlik çağrısı yapıyoruz. evet bize onlar diyorlar. bizim kimler olduğumuz belli peki onlar kim?
  15. çok güzel anlatmışsın zazagrin
  16. taylan süper açıklamışsın aynen katılaraktan ekleme yapmamaktayım
  17. Akla yatkın kadın aynı zamanda heyecan veren kadındır. Akla yatkın olmayan kadın heyecan vermez ancak sıkıntı verir.
  18. bu kaçıncı kapıma gelişin affet diye her seferinde bu son dedin sonunu bile bile inandım sana adam sandım hata bende yeter artık bu kadarı fazla sana güle güle masal anlatma yeter o saf aşık yok artık yeter anlatma inanmam yalanlarına Dandini dandini dastana Danalar mı girmiş yine bostana Daha ne kadar avutabilirsin beni Abuk subuk masallarla
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.