Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Senin iç sesin zaten o kadar güzel ki ama eminim bu ses seni dinlendirecek. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 sevgili diloş, şiir dostum sana şiir seçerken inan çok zorlanıyorum biliyorum ki sende benden en az benim senden beklediğim kadar ince bir o kadar da anlamlı vede güzel şiirler bekliyorsun.. uzun zamandır yazmıyordum anı defterlerine hem bir uğrayıp şiir bırakayım hemde halini hatrını sorayım istedim, umarım hayat sana istediklerini veriyordur arkadaşım Dayanmak zor yalnızlığına akşamların Unutmak mümkün değil seni bir şarkı gibi Ağır ağır ilerleyen bu zaman içinde Her an bir sarhoşluktur sensizliğin verdiği Bir gün anlarsın hayal kurmayı; Beklemeyi, ümit etmeyi. Lanet edersin yaşadığına... Maziden ne kalmışsa yırtar atarsın.. Seni sevdiğimi işte o gün anlarsın. Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan Özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayan Her şey sağır içimde ne şiir ne musiki Dünyadan bezginliğim dünyalar kadar eski Öylesine çözülmüş, öyle dağılmışım ki Bu ne bitmez ayrılık bu ne özlem diyorum Beni çağırdığını bir defa duyabilsem Avuçlarımda ateş, yorgun gözlerimde nem Aşarak denizleri bir gün kapına gelsem Başımı duvarlara vurup ölsem diyorum Dün kopan bir yapraktı,düşen bir kuru daldı Bugünden güzel değil bulacağın yarında Aç ellerini bir bak yanan avuçlarında Dün gitmiş yarın yok bize bir bugün kaldı demek o beni sevmiyor demek o beni anlamıyor bana içkimi verin bana kadehimi verin bir daha ölmek istiyorum Bir yerlere varmadan, nasıl böyle Hiç durmadan akıp gidiyor günler Yaşam diye verdiğin bu mu söyle O mu sırtıma sapladığın hançer Sevdimse; verdiğin yürekle sevdim Sen açtın bu ufku karşımda sonsuz Yürüdüm bir yolun sonuna geldim Yıkık, üzgün ve paramparça onsuz Zamanlar kalleş şimdi, herşey artık bir oyun Manzaralar hüzünlü insanlar ağlamaklı Bir akşam getir bana, gizlice ve en saklı Saatleri birer birer dudaklarında sun Duymak nedir bilir misin? Duymak, ama anlatamamak Tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememek 'Seviyorum' diyememek Yani ölümü yaşamak nedir bilir misin? Yokluğun sırtıma saplandı bir bıçak gibi Akıtır taşa, toprağa kanımı Dünya seninle aydınlık ve güzeldi Şimdi bin güneş doğsa götürmez karanlığımı seni arıyorum kalabalık caddelerde, tanımadığım insanlar geçiyor, sen yoksun.. perişan hayallerimin başladığı yerde, sana sesleniyorum, duyuyor musun? beyaz güller açtı bahçelerde , sevdiğin.. ya o karanfil , baygın kokulu çiçek. gel yalnızlık bahçeme beyazlar giyin, anladımki bu ömür sensiz geçmeyecek. yalnız sen varsın beyaz gülüm, evde bahçede ve sokakta, bir eylül akşamı gördüğüm , o beyaz hayalsin uzakta.. yeter.. gel artık yeter.. karanfiller açtı gel kış bahçesinde , güller beyaz güller açtı gel Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Senin iç sesin zaten o kadar güzel ki ama eminim bu ses seni dinlendirecek. hakikaten çok dinlendirici bir ezgi..çok teşekkür ederim Keskinkalem.. sevgili diloş, şiir dostum sana şiir seçerken inan çok zorlanıyorum biliyorum ki sende benden en az benim senden beklediğim kadar ince bir o kadar da anlamlı vede güzel şiirler bekliyorsun.. uzun zamandır yazmıyordum anı defterlerine hem bir uğrayıp şiir bırakayım hemde halini hatrını sorayım istedim, umarım hayat sana istediklerini veriyordur arkadaşım sevgili egzorsist.. bende sana şiir seçerken aynı duygulardan geçiyorum..şiir zevkin o kadar hoş ki..senden gelecek şiirleri merakla bekler oldum..bu şiirde çok ama çok güzel...teşekkür ederim şiir dostum.. hayat her istediğimizi vermiyor egzorsist..ya da biz almasını beceremiyoruz.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 hadi bakalım..benden size.. ben söylüyorum..sizde eşlik etmezmisiniz.. Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 http://www.youtube.com/watch?v=d7Hd3_jBrYc dinle canım benim...... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 kıs Bonibon.. bu gidişle benim defter fasıl sayfasına dönüşecek.. olsun..itirazım olmaz hiç..severim ,çok severim hemde..bu şiir ve şarkıda buraya çok yakıştı..teşekkür ederim tatlım.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 evet ben de seni takip edip fasıl dinlemeye geldim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 ne iyi ettin canım gökkuşağım..sensiz olur mu hiç.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Parçaladım..size dağıttım yazyağmurum.. 2. Yüzünün rengi gibi Dudaklarının rengi gibi Saçların da kendi renginde Ama ben, özverini gördüm önce İçinden çavlan gibi dökülen özverini Hep koşan, yürümeyi bilmeyen Hesapsız, gücendirmeyen, saydam özverini Neye uzansa dirilten Susan, hüzünlenen, sıcak özverini Geç anladım ve inandım Gün gün daha çok inanıyorum Özverin, güzel işlerin arısı Özverin, sözcüklerden yılmış kafama barınak 4. Sevgili arkadaşım benim Sana "sevgili arkadaşım" diyorum Budur, bizim anladığımız sevdanın tanımı İşte sana bir aşk şiiri İçinde "sevgilim" sözcüğü geçmiyorsa Suçun yarısı senin Çünkü, ben de bize yaraşanların sözcüğünü değil Kendisini seviyorum senin gibi Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Diloş'um,foruma geldim ve arkadaşlarıma içimden geçenleri yazdım bir miktar,seni tabağımdaki son yaprak sarması gibi,en sona bıraktım...Ama sana ne yazsam,eksik kalıyor...Şöyle birşeysin benim için,insanın yüreğindeki belli belirsiz bir sızı,amaçsız gidişlerdeki anlatılmaz duygu...Bilmiyorum ki,tanımlanmıyor...Neden böylesin ki sen,içime nasıl girdin,üstelik seni hiç tanımadan... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Parçaladım..size dağıttım yazyağmurum.. 2. Yüzünün rengi gibi Dudaklarının rengi gibi Saçların da kendi renginde Ama ben, özverini gördüm önce İçinden çavlan gibi dökülen özverini Hep koşan, yürümeyi bilmeyen Hesapsız, gücendirmeyen, saydam özverini Neye uzansa dirilten Susan, hüzünlenen, sıcak özverini Geç anladım ve inandım Gün gün daha çok inanıyorum Özverin, güzel işlerin arısı Özverin, sözcüklerden yılmış kafama barınak 4. Sevgili arkadaşım benim Sana "sevgili arkadaşım" diyorum Budur, bizim anladığımız sevdanın tanımı İşte sana bir aşk şiiri İçinde "sevgilim" sözcüğü geçmiyorsa Suçun yarısı senin Çünkü, ben de bize yaraşanların sözcüğünü değil Kendisini seviyorum senin gibi Nasıl güzel..nasıl güzel bir şiirdir bu.. özellikle şurası; Sevgili arkadaşım benim Sana "sevgili arkadaşım" diyorum Budur, bizim anladığımız sevdanın tanımı İşte sana bir aşk şiiri İçinde "sevgilim" sözcüğü geçmiyorsa Suçun yarısı senin Çünkü, ben de bize yaraşanların sözcüğünü değil Kendisini seviyorum senin gibi.. bizim sevdamızın tanımı da böyle gökkuşağım..canım benim.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2007 Diloş'um,foruma geldim ve arkadaşlarıma içimden geçenleri yazdım bir miktar,seni tabağımdaki son yaprak sarması gibi,en sona bıraktım...Ama sana ne yazsam,eksik kalıyor...Şöyle birşeysin benim için,insanın yüreğindeki belli belirsiz bir sızı,amaçsız gidişlerdeki anlatılmaz duygu...Bilmiyorum ki,tanımlanmıyor...Neden böylesin ki sen,içime nasıl girdin,üstelik seni hiç tanımadan... nasıl özlemişim seni.. ne desem bilmem ki..bazı şeyleri anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor.. biliyormusun Ayşegülüm, ben burda öğrendim sevmek için görmek gerekmediğini..insanların suretlerinden ziyade taşıdıkları anlamların benim için çok daha önemli olduğunu.. seni seviyorum..hemde tanıdığım.. anlamına vardığım ilk andan beri.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 ahucum bi ceyhun şiiride benden sana hediye olsun.... Güzel havalar vurunca yüzüne hatırlarsın gülümsemeyi En son gülümseten bendim seni Unuttuğunla kalırsın gölgede Bir adım atsan çıkarsın belki güneşe belli Peki aynı adım bana getirirmi seni Yürümeye devam et sen Ya güneş Ya ben Görevliyiz hayatında Anlamazsın sen gülümserken... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2007 ahucum bi ceyhun şiiride benden sana hediye olsun....Güzel havalar vurunca yüzüne hatırlarsın gülümsemeyi En son gülümseten bendim seni Unuttuğunla kalırsın gölgede Bir adım atsan çıkarsın belki güneşe belli Peki aynı adım bana getirirmi seni Yürümeye devam et sen Ya güneş Ya ben Görevliyiz hayatında Anlamazsın sen gülümserken... ne kadar yalın ama sevimli bi tarzı var değil mi çekirdek babam..teşekkür ederim uşağum.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Zeki Müren dinlerken senin için seçtim bidenem... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 ah, nerde benim altından avaze sesim! yankısı bir duvara gömülmüş testide kaldı avaze sesim! şimdi başkalarının kalplerinde yankılanan bir zamanlar içinden geçtiğim aşklardı feryattan kimseler ölmez, denirken duvarlardan geçtim artık kimseyi sevemez aşktan ölmüş yürek, derlerdi şimdi kulağını dayadığın duvarda inleyen testi bir zamanlar feryatlarda unuttuğum avaze sesim! alacânım, mil yeşili gözlerin dindirdi gözlerimi kaç körü birden öldürdün bende mahsur kaldım, eksik oldum, kapına düştüm ben yandıkça ezber ettin ayazın demirini alacânım, indi mi göğsüne heves? hangi duvarın halısında gördün, bildin, vurdun beni kaç ormandan geçti içinde kaybolduğumuz o büyük takip içimizde bunca gurbet dururken yol ettik uzaktaki sılayı şimdi burdayız kanlar içinde alacânım indi mi göğsüne heves? etimdeki eksik yangın, sindi yüreğim seyreldi tenim sahtiyan tarih mahsur kaldım, meçhul oldum, şehit düştüm, alacânım, indi mi göğsüne heves? alacânım, rahat et ben gölgene ilişeyim her belanı ben göreyim yüreğimi ihbar et, bana bir uçurum ver, gideyim alacânım, indi mi göğsüne heves? biliyorsun adımın kıblesini bir meşhur hâfızla, meşhur bir şehvet alacânım, şuramda sinsi bir sızı gel öldüğümü farz et senden gelen her habere canımdan uçurduğum şahin pençesinde kaldı bileğim, yazım, harflerim bir yanım onla uçtu, sende kaldı, ben bittim alacânım, indi mi göğsüne heves? alacânım, yakılmış bir köyün adıydı adın görmedi kimse içinde ben de yandım o gün bugün kalbimin doğusunda tüten duman nerede olursan ol göğündeyim kanlı tarih her zaman Mardin'im, Midyat'ım ah benim altından avaze sesim kardeşlerimdi ölen de, öldüren de aranızdaki duvarda gömülü kaldım etimden uçurduğum uçurum meşhurdum, meçhuldüm, mahsurdum bir hâfızken eskiden mecnun kaldım şimdi aşktan, senden, kendimden n'olur sevmeden öldürme beni alacânım, söyle, indi mi göğsüne heves? MURATHAN MUNGAN bu arada sensin hain Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Zeki Müren dinlerken senin için seçtim bidenem... çok teşekkür ederim bidenem..çok güzel.. bu arada nerdesin sen yine.. etimden uçurduğum uçurum meşhurdum, meçhuldüm, mahsurdum bir hâfızken eskiden mecnun kaldım şimdi aşktan, senden, kendimden n'olur sevmeden öldürme beni alacânım, söyle, indi mi göğsüne heves? MURATHAN MUNGAN bu arada sensin hain bayıldım ben bu şiire.. Munganım yazmış zati..başka türlüsü olabilirmiydi..?teşekkür ederim hainim..ayrık otum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2007 OHHHHHHHHHHHH, kocaman öptümmmmmmmm Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 şekerparem bi fıkra okudum şimdi.... aslında bayanları yermiş ama..... paylaşayım dedim komik geldi banaaaaa. valla hemcinslerim kızmasınlar ama komik değil mi şekerparem yaaaa !!!!!! Tanri dağları yaratmış, şöyle bir bakıp :'Mükemmel oldu' demiş. Ağacı yaratmış, bakmış ve : çok güzel oldu' demis. Hayvanları yaratmış :'Of! süper oldu elime sağlık' demiş. Erkeği yaratmış :'Heyt be, budur işte' demiş. Kadını yaratmış.... ..biraz durmuş...... sağına bakmış...... soluna bakmış : 'Neyse bu da makyaj yapar artık naapalım' demişşşşşş Bunu bir bayanın üretip yazmadığı ne kadarda belli..... eee ne de olsa kedi ve ciğer olayı yaniiiiiii Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 OHHHHHHHHHHHH, kocaman öptümmmmmmmm gel canım bende sarılıyım şööyle.. şekerparem bi fıkra okudum şimdi.... aslında bayanları yermiş ama..... paylaşayım dedim komik geldi banaaaaa. valla hemcinslerim kızmasınlar ama komik değil mi şekerparem yaaaa !!!!!! Bunu bir bayanın üretip yazmadığı ne kadarda belli..... eee ne de olsa kedi ve ciğer olayı yaniiiiiii [/size] [/size] [/url] [/color][/font] Lolipop.. çok hoştu çoookkk...çekemiyorlar bizi bitanem.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 KULAK KAŞINTISI Kulağımın içi kaşınıyor. Felaket. Önce azar azar başlıyor kaşıntı, geceleri. Sonra artıyor. Kaşımak da bir zor ki kulağın içini. Bir türlü geçmiyor. "Ne yapsam acaba?" diyorum. Günler geçtikçe daha da artıyor. Doktora gitmeye karar veriyorum. Arkadaşlarıma soruyorum "Tanıdığınız iyi bir kulak burun boğazcı var mı?" diye. "N'oldu ki?" diye soruyor arkadaşlarım. "Kaşınıyor kulağım" diyorum. "Uyuyamıyorum geceleri, kulak kaşınmasından!" Bir doktorun adını söylüyor bir tanesi. "Çok iyi doktordur" diyor. "Kimsenin çözemediğini çözer, iyileştiremediğini iyileştirir." Gidiyorum doktora. Gözlüklü, şirin bir amca. Elinde bir büyüteç, kulağıma bakıyor. Şaşırıyorum önce. "İçinde kaşıntı var" diyorum. "Öyle büyüteçle ne anlayacaksınız ki?" "Yok" diyor, "Ben çoktan anladım ne olduğunu da, şimdi daha iyi görmek için bakıyorum." "Nedir?" diyorum doktora. "Eski sözler kaçmış kulağınıza" diyor. "Nasıl yani?" diyorum. "Kimin sözleri?" "Bakacağız" diyor. Sonra bir alet çantasından kocaman, ucu ince, cımbıza benzer bir alet çıkarıyor. "Yan durun. Kıpırdamayın" diyor bana. Biraz irkiliyorum. "Eski sözler" diyorum, "Ha?" Cımbızın ucu kulağıma giriyor, canımı acıtmıyor nedense. "Bir erkek sesi bu" diyor. Sanki bir uğultu duyuyorum. Cımbızı çıkarıyor kulağımdan. "Yalan kaçmış kulağınıza!" diyor doktor. Yalana bakıyorum. Küçücük bir şey gibi gözüküyor. "Vay be! Günlerdir kulağımı kaşındıran bu muymuş? Hangi yalan peki?" diyorum. "Durun, bekleyin" diyor doktor. "Dikkatli olmamız lazım. Tekrar kulağınıza kaçabilir. Önce şu deney tüpünün içine koyalım. Sonra serbest bırakırız." Yalanı tüpün içine koyuyor. Kapağını da kapıyor tüpün. Serbest kalıyor yalan. "Seni seviyorum" diye cılız bir ses geliyor tüpün içinden. "Yalanmış ha?" diyorum. Kulağım bile anlamış, kalbim hálá anlamıyor... Evren Yiğit Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 artık sevdiğim şarkıları bile dinleyemiyorum, eskiden bir karşılığı yoktu şarkılardaki sevgilinin, şimdi can yakıyor, acılarınla yüzleşmek gibi, gözlerimi kapatıp körebemi mi oynasam, ama açınca geçecek mi herşey, sen yanımda olacak mısın? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.