Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 İtiraf ediyorum; tezle ilgili daha hiçbişi yapamadım ama tez danışmanım en son yabancı yayınlar için çevirileri yaptın mı dediğinde "evet, hepsini bitirdim" dedim offffffffff offffffffffff ne bitirmesi yaaaa ortalıkta daha ne makale var ne kitap... Daha ciddi bir itirafta bulunuyorum, eğer bu tez bitmezse kendimi asla affetmeyeceğim, bu şu an benim en buyuk endişem... Ohhh itiraf ettimmm... Ama niyeyse hala rahatlayamadım Halbuki "itiraf et, rahatla" da derler ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Bakiyorum herkes ciddi ciddi itiraf etmeye basladi :)Alin bendende bir ciddi itiraf ozaman Itiraf ediyorum universitede kimyadan yil sonu tezini hazirlamak icin 3 arkadas okulda kaliyordur nasil olduysa bilmiyorum cesmedeki hortumlarin birisi cikmis laboratuara geri geldigimde her yer gol olmustu ogun sabaha kadar laboratuari temizliyorduk ve bunu 3 kisiden baska kimse bilmiyor.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Bakiyorum herkes ciddi ciddi itiraf etmeye basladi :)Alin bendende bir ciddi itiraf ozaman Itiraf ediyorum universitede kimyadan yil sonu tezini hazirlamak icin 3 arkadas okulda kaliyordur nasil olduysa bilmiyorum cesmedeki hortumlarin birisi cikmis laboratuara geri geldigimde her yer gol olmustu ogun sabaha kadar laboratuari temizliyorduk ve bunu 3 kisiden baska kimse bilmiyor.. Yıllar sonra sonunda yakaladım, demek o sendin, hala su paralarını ödüyoruz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Bakiyorum herkes ciddi ciddi itiraf etmeye basladi :)Alin bendende bir ciddi itiraf ozaman Itiraf ediyorum universitede kimyadan yil sonu tezini hazirlamak icin 3 arkadas okulda kaliyordur nasil olduysa bilmiyorum cesmedeki hortumlarin birisi cikmis laboratuara geri geldigimde her yer gol olmustu ogun sabaha kadar laboratuari temizliyorduk ve bunu 3 kisiden baska kimse bilmiyor.. Yıllar sonra sonunda yakaladım, demek o sendin, hala su paralarını ödüyoruz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Yıllar sonra sonunda yakaladım, demek o sendin, hala su paralarını ödüyoruz Dua etki havaya ucurmamisiz oda oluyordu ama .. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Dua etki havaya ucurmamisiz oda oluyordu ama .. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Haftada bir itiraf yeter fazlasi foruma zarar kotu ornek olmayalim daha sonra ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 site çok durgun bu aralar,itiraf ediyorum özledim o tartışmaları,paylaşımları. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 site çok durgun bu aralar,itiraf ediyorum özledim o tartışmaları,paylaşımları. Itiraf ediyorum, muhaliflerimi cok seviyorum, cünki onlarin yorumlarini okudukca gülmekten dört köse oluyorum. saolsunlar beni güldürdükleri icin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2009 Itiraf ediyorum, muhaliflerimi cok seviyorum, cünki onlarin yorumlarini okudukca gülmekten dört köse oluyorum. saolsunlar beni güldürdükleri icin. teşekkürler dostum.Siz burda olun da Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2009 İtiraf ediyorum tartışma bahane, arkadaşlık şahane Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 İtiraf ediyorum ben de onu seviyorum galiba...ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 İtiraf ediyorum ben de onu seviyorum galiba...ama ama? böyle itiraf mı olurmuş Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 ama? böyle itiraf mı olurmuş ama arada dağlar var Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 ama arada dağlar var Dağlar mı sorun aaa, üzüldügün şeye bak yani yıkarız dağları Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Evlin Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 İtiraf ediyorum ben de onu seviyorum galiba...ama Anaaa Mavicim sen aşık mı oldun yoksam En güzel bir duygudur.Gelişsin, serpilsin, yüzünü güldürsün diyelim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Dağlar mı sorun aaa, üzüldügün şeye bak yani yıkarız dağları o dağlar ailem olursa,yıkar mıyım? Anaaa Mavicim sen aşık mı oldun yoksam En güzel bir duygudur.Gelişsin, serpilsin, yüzünü güldürsün diyelim Hayır,olmamalıyım mısralarında aşk olan,her cümlesinde bir ömür olan o kadar güzel bir insan ki,ona "olmamalı" demeye dilim varmıyor. nasıl diyeceğim,onu da bilmiyorum.teşekkürler sevgili dostum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Kafam çok fena karışık ve ben hiç böyle duymadımdı hayatı, herşeyi baştan yaratsam mı bir kez daha Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 itiraf ediyorum General Electric firmasına bırkatığım cv biraz abartılıydı ne yapyım ya adamlar büyük sirket kaçırmamak lazım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 artık yazamayacak kadar kendimi tekrarlamaya başladım düşüncelerimi...sitelerde yazmak artık boşa kürek çekmek gibi gelmeye başladı belki de artık... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2009 iftiraf ediyorum orda yasamak istemiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.