Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl Burada ateistim diye haykırabilen iki kişi var biri ben diğeri @@democrossian 1 kişi ise dolaylı yoldan söylüyor bu şahıs @@İNTERLOCK eski aydınlardan
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl E cennete giden kadına ne verilecek nuri'mi ...the end ben bilemem anlamam öyle hurilerden nurilerden dinsizim ben, ateistim
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl Burada ateistim diye haykırabilen iki kişi var biri ben diğeri @@democrossian 1 kişi ise dolaylı yoldan söylüyor bu şahıs @@İNTERLOCK eski aydınlardan oooo hoşgeldin, söylemin ve sen yine birlikte gelmişsiniz
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl Erkek olmadığın için 72 huriyi bir kalemde tepiyorsun. 72 huri bu dile kolay. Pardon sana kolay. eeee tercih sizin paşa gönlünüz bilir
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl @@gloria söylemim hiç bitmeyecek .... Tamam ama biz öğrendik, hatta sen yokken ben yeni gelenlere de söylerim, onlar da öğrenirler. Merak etme sen. Gözün arkada kalmasın yani, ben herkesle paylaşacağım bu bilgiyi Kızıyor musun bana
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl @@gloria alaycı bir üslup olmadığı takdirde herkes ile sohbet ederim bak gördün mü atesitliği karıştırmadım ...
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl @@gloria alaycı bir üslup olmadığı takdirde herkes ile sohbet ederim bak gördün mü atesitliği karıştırmadım ... Bravo ben alay etmiyorum, öyle algılama lütfen, neşeleniyorum diye düşün, sen de neşelen hatta ateistliği karıştırmamışsın evet ama ateistlikteki kelimeleri biraz birbirine karıştırmışsın Başka bir bakış açısı daha; "ateistliği karıştırmadım" derken aslında karıştırmış sayılmaz mısın yine de?
Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 11 yıl @@gloria işte bak gördün mü sende ki olayı bunu bilerek yaptım ve düştün:) her seferin de benim iletilerim de ateistlik ile alakası olduğunu iddia ediyordunuz ve yine aynısı !
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl alaycı bir üslup olmadığı takdirde herkes ile sohbet ederim eywah ki bi ton eywah.. ve bendenize de wah wah.. gittiii gitti gitti sevgili@@binyamin elden.. gittiii gitti gitti.. ama ben ben alaycı bi üslub kullanıyom.. nıyom mu? bu çok differential bi sorunsal olmakta ve beni aşmaktadır.. acele mpg.. ..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl @@İNTERLOCK alaycı değil de aşağılayıcı yazmam lazım'dı belki de binyamin yerinde kaldı gitmedi bir yere rahat ol mersin ili sınırları içerisin de:)
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl @@İNTERLOCK bence de erişilmez ikon gibi yazmazsan daha faydalı olursun... Biraz da erişilir ikon ol yahu, biraz da böyle olsun!
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl ooooo oradaki nüansı çakamamışım ben bundan sonra öyle söylerim bu cümleyi.. Kızmadım ayrıca Ne kızacağım, ben esnek bir insanım.. Kırılgan değil..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl Maalesef çakamadım. Daha açık ve anlaşılır yazarsan belki çakarım. Açıkçası ne söylemeye çalıştığını anlamaya çalışmak biraz zahmetli oluyor. Tek anladığım tanrıya inanıyorsun ama onu sevmiyorsun, sevemiyorsun. ha ha sevmek için belkide yeterli bir yaşam olduğunu düşünmüyorum ha ne dersin dostum. sevmemek için ise trilyonlarca nedenim var dostum ve hepsinde haklı olduğum çok açık dostum,ama buda yeterli,,değil..sanırım aşık oluyorum. sevgili dostum.
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl sanırım aşık oluyorum. sevgili dostum. evetttt öyle bir halin var!
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl @@İNTERLOCK alaycı değil de aşağılayıcı yazmam lazım'dı belki de binyamin yerinde kaldı gitmedi bir yere rahat ol mersin ili sınırları içerisin de:) walla hiç bana güvenme@@binyamin.. bir gece ansızın cöö diyerek gelebilirim.. ..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl .. dııt.. bilemedin @@binyamin en maruf mekânda.. kuşimato'da.. bi capon kelimesi.. ne demekse? pekiii senin şu; "Asla açıklama yapma;dostlarının buna ihtiyacı yok,düşmanların ise zaten inanmayacaktır" ifadesinin sol üzerinde ibrani harfleri ile yazdığın kelimeyi.. anladık ta.. niçün ibranice yazdın? o kelimenin bi anlamı da: evrensel düşünce'dir.. by ..
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl @@İNTERLOCK belki sizlere anlamsız gelebilir ama ben ibrani soyundan olduğuma dair çok fazla ip uçları yakaladım ailem müslüman ama nedenini bilmediğim olaylar beni bu düşünceye sevk etti ... ismim bunlardan sadece bir tanesi yaşadığın sokak eski bir tarihi var ve çok yürüdüm o yolda ...ve mersin de sadece o yerin adı japon'ca
Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2013 11 yıl @@binyamin'in imzasında İbranice "ateist" yazıyor. Niye İbranice yazdığını ben sorma gereği duymadım. Bir bildiği herhalde vardır.
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 11 yıl @@democrossian herkes senin gibi anlayışlı olsa memleket huzurdan geçilmez iyiki böylesin helal olsun
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 11 yıl sadece dualara değil, aynı zamanda bende dahil hepimizin yaşam biçimine asla müdahale etmeyen,bir tanrı olduğunu düşünüyorum,eminim en fanatik ateistin bile,içinde,duygusal anlarda bir inanç belirebilir,bu çok enteresam olabilir,bu gibi durumlarda,inanç mekanizması devreye girebilir,bir inanç sistemi oluşturabilir.bu daha enteresan bir reel gerçeklik, aslında,kuralların, olduğu çok açıktır,kuralsız beyin yada kuralsız bir yaşam biçimi oluşturmak imkansızdır,yani dönüp dolaşıp bir labirent gibi, aynı noktada buluşmak kaçınılmazdır,tanrıyı bilmem ama şunu çok iyi biliyorum.kuralları koyanın kurallarla beraber yaşamak,için bir yaşam formu oluşturduğu, ve bu yaşam formunda,acı, tatlı,iyi, kötü,duygusal,romantik,ve hisli bir mühendis bizi bekliyor,evrenin çok ötesinde,ve bende o tanrıya diyorumki,banaverdiğin en güzel,duygu için sana teşekkür ediyorum,diyer verdiğin şeyler içinde seni bol bol eleştiriyorum tanrım!!!bana verdiğin saf sevgi ve aşk için tanrım sana teşekkür ediyorum,,fakat gerçek,,aşka dokunamadığım içinde,tanrım seni eleştiriyorum,bana kızmadın değilmi? tanrım evet bana kızmadığını çok iyi biliyorum tanrım!!!
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.