Φ Leviathan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 fısıltı şu bilmecelerde yazdığın gaz meselesini bi açıklasana... ne demek istediğini merak içinde beklemekteyiz yani... Cevabı lütfen o başlığa yaz Levi sen filmin sonunu söyleme lütfen gözünün yağını yiyimm yaaa Yahu içime dert oldu şu Rose Red konağının sonunuda söylesem olmaz mı? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Yahu içime dert oldu şu Rose Red konağının sonunuda söylesem olmaz mı? söyle hadi yaaaaa söyle napalım... zaten de çok uzunmuş izleyemem şimdi ben o filmi sıkılırım okadar saat otur otur televizyonun başında Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 söyle hadi yaaaaa söyle napalım... zaten de çok uzunmuş izleyemem şimdi ben o filmi sıkılırım okadar saat otur otur televizyonun başında Söyleyemem çünkü unuttum,çok oldu izleyeli hem filmde ki karakterlerin sayısı fazla anlat anlat oooo Arada bi tuvalate gidiyorsun,Cd değiştirmek için ayağa kalkıyon filan sıkılmazsın yani(Bu arada DVD olarak 4 cd bunu da belirteyim) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Söyleyemem çünkü unuttum,çok oldu izleyeli hem filmde ki karakterlerin sayısı fazla anlat anlat oooo Arada bi tuvalate gidiyorsun,Cd değiştirmek için ayağa kalkıyon filan sıkılmazsın yani(Bu arada DVD olarak 4 cd bunu da belirteyim) biliyorum 4 cd olduğunu senden önce belirtmişler yine de izlemeyeceğim ben Alıntı
Φ Kartal ilhan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Bende izledim, ve çook sıkıldım Ama ben de sonunu hatırlamıyorum. Uyumuş olabilirim... Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Biliyorum,pek güzel bi film değil,Vcd olarak algılanmasın diye dedim hıh Alıntı
Φ fotoğrafcı Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 BEn izledim arkadaşım süper bir film... Film bir deliler hastanesinde geçiyor. Korku filmi ve gerilim ben pek etkilemiyor korku filmleri ama gerçekten çok hoşuma gitti bence izle hiç kaçırmadan.... Alıntı
Φ dowjones Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 The Game mıchael douglas ın en beğendiğim filmi adamı çıldırttı kardeşi ama sonunda bazı şeyleri gösterebildi bir de topgun tomcruise asi bir yaşam ve aşk çok güzeldi Alıntı
Φ akıllıuslu Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 benim izlediğim en güzel fim YEŞİL YOL ve KAÇIŞ Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Yeşil yol,gerçekten çok güzel bir film.izlerken bayağı bi duygulanmıştım Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 söyle hadi yaaaaa söyle napalım... zaten de çok uzunmuş izleyemem şimdi ben o filmi sıkılırım okadar saat otur otur televizyonun başında Film 3 bölümlük dizi olarak çekildiği için o kadar uzundur. Yani her seferinde birer bölümü izlenebilir senaryosuda ona göredir. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Ben de Yesil Yol,Hayat Guzeldir,bir iki ask filmi.. Ama klasigim Calikusu bambaskadir. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Ben de Yesil Yol,Hayat Guzeldir,bir iki ask filmi.. Ama klasigim Calikusu bambaskadir. Leylacım zevklerimiz aynı seninle Hele bana Çalıkuşu demeyin..ama ben filminin değil, dizisinin müptelasıyım Bu arada bir de Züğürt Ağa hitlerimdendir Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 gladyatör..senli benli..gizli gerçek..kelebek..monte kristo kontu (gerçi kitabını daha bi sevmiştim..)..yaralı yüz..aslında film seven bir adamım..yeterki mevzu güzel olsun.. Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Kasımda Aşk Başkadır. Çok güzel bir film tavsiye ederim. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 aslında fantastik,gerilim, korku ve vahşet flimlerinden hoşlanırım ama pekte ayırmam işin gerçeği... ama örnek vermem gerekirse.. van helsing, blade, mumya, yüzüklerin efendisi, harry potter, matrix, testere.... tabiiki bu flimlerin en başında "hostel" geliyor... Alıntı
Φ cinderella Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Çarpışma: Crash çok güzel bir film izlemeyen varsa öneririm Alıntı
Φ netman Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2006 Son zamanlarda izlediğim en güzel film: Esaretin Bedeli Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 birde tabi Türk sinemasının, son on yılda çekilen en güzel filmi var "Hacivat ve karagöz neden öldürüldü?" Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2006 Son zamanlarda izlediğim en güzel film: Esaretin Bedeli netman gerçekten çok müthiş bir film...aynı düşünceleri paylaşıyoruz Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 babam ve oğlum en beğendiğim türk filmiydi Alıntı
Φ Leviathan Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Uzun zamandır film seyretmiyorum ama Silent Hill yani Sessiz Tepe adlı korku filmini izlemek istiyorum,izleyen herkesten güzel tepkiler aldım (tabi benim için bu filmin yeri başkadır bilenler bilir ) Alıntı
Φ agustos Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 28 Gün Sonra'yı çok beğenmiştim sonra Kelebek Etkisini' de çok iyi buluyorum... Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2006 yaralı yüz - alpaçino Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Biliyorum,pek güzel bi film değil,Vcd olarak algılanmasın diye dedim hıh Bence rose red oldukça güzel bir film fakat çok uzun boş bir vakitte izlenebilir.Stephen King'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlanmış. BEn izledim arkadaşım süper bir film... Film bir deliler hastanesinde geçiyor. Korku filmi ve gerilim ben pek etkilemiyor korku filmleri ama gerçekten çok hoşuma gitti bence izle hiç kaçırmadan.... Hayır akıl hastanesinde geçmiyor film eski bir konakta geçiyor ilk iki cd zaten konağı anlatıyor olaylar sonra gelişmeye başlıyor bazı sahneler gerçekten çok etkileyeci tavsiye edebilirim. Kısaca özeti Rose Red Konağı gerçekten de perili mi? Gerçekleri bulmak için Profesör Joyce Reardon, konağın uyuyan doğaüstü güçlerini uyandırmasını amaçlayan bir psişik gezi düzenler ve bu geziye herbiri ayrı paranormal güç sahibi altı kişiyi davet eder. Bu geziyi takvimlerinizde işaretleyin. Ve imkanınız varsa bir de hayat sigortası yaptırın. Korkunun eşsiz ustası Stephen King'in perili ev gerilimi Rose Red Konağı'nda. Girerken sakın unutmayın: Rose Red Konağı sadece bir konak değil. Orası yaşayan bir yokoluş sarayı. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.