Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 tsk ederım natı cok guzeldı.. Candan Erçetin-Korkarım.. Korkarım tanışacağız sizinle Birkaç film seyredeceğiz belki de Ellerim tanışacak ellerinizle Seveceksiniz beni uzun uzun İçimde telaş olacak aşkınız Bir başka bakacağım günlere Dünler dahi değişecek gözümde Seveceğim sizi hem de çok Korkarım alışacağız birbirimize Hangi yemeği sevdiğinizi bileceğim Siz televizyona bakarken Ben saçlarımı öreceğim Konuşmadan oturacağız aynı evde Midem kasılmayacak artık sizi beklerken Seveceksiniz beni, hem de çok Ama işte, daha az bir keyifle Korkarım gideceksiniz sonra siz Biraz ferah ruhunuz, biraz üzgün Uykunun o ipek sığınağında gelecek nefesiniz Özleyeceğim sizi, hem de çok Benden bir ses bekleyecek, aramayacaksınız Hem özleyeceğiz, hem uzakta dinleneceğiz Ve işte böyle biz artık biz olmayacağız Korkarım tanışacağız, seveceğiz, ayrılacağız sizinle... tsk ederım dılos.dınlemedıgım bı sarkı ındırecem bırasdan.. bende yazayım bari dedim birseyler Jön cok ii biri.... İyiki admin chati foruma bağladı bizde tanıştık tskler ınnocent sende cok ıyı bırıısın.ama su 2 gundur cektıgımı ben baska kımseden cekmedım jön hayırdır kardeşim nerden çıktı bu Amerika tutkusu sende.. ayy resım cok gusel ama bayralar sadece devletı veya sahısları temsıl etmez bır ulusu temsıl eder.benımde butun uluslara halkara saygım vardır ve hep esıt gozle bakmısımdır. jon amerikayi degil halki seviyordegil mi Jon ayne ole jön.. ..tavlada yenildin mi yoksaa.. he ya fıgarro cok sanslıyıdı.ben zara yenıldım ınnocen te degıl jonnne oldu sana sendemi dondun o dogru yoldan bu imza nedir amerikayi kolomb kesfettiginde 100 milyonluk yerli halki inka aztek maya altin ayagina 15 yilda katlederek 10 milyona indirdiler sende bunu destekliyon haaa!!! tesuff yaniii!! ne zaman tavla aticaz bana kizmiyon dimi??? bak ben cok innocent biriyim adminimiz sagolsun yorum yok ıstedıgın zaman atarız yıne tavla YAŞAMA SEVİNCİ Bütün güzel kadınlarını bu dünyanın Sevdim, diyebildiğim zaman Bütün kentlerini gezdim, denizlerine girdim Ve artık bir tek taş kalmadı tanımadığım, bir tek yüz, bir tek yer adı Söylenecek bütün sözleri dinledim ve söyledim bütün söyleyeceklerimi Acının bütün uçurumlarına indim ve çıktım sevincin bütün dağlarına Bütün çiçekleri kokladım ve kopardım bütün meyveleri dallarından Ismarladığım yağmur, savrulmadığım yel kalmadı... Bütün haklı kavgalarında dünyanın dövüştüm, diyebildiğim zaman Okudum bütün kitapları, bütün şiirleri yazdım Ve topladım bütün dillerin en güzel sözlerini, sıraladım tek bir sözlükte Bütün mayınları, bütün dikenli telleri ayıkladım sınırlardan Ve bir tek zorba çıkmadı önüme. Bu dünyada acı çeken tek bir insan yoktur, diyebildiğim zaman İşte o zaman ölebilirim. Toprağımda bir çığlık olur da büyür yaşama sevincim... Ahmet Erhan tskler fıgarro Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 askerliği forumdamı yapıyosun jön hı Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 jön iyi biri seviyorum onu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 askerliği forumdamı yapıyosun jön hı yok sımdı degıl ama askere gıttıgımde ıns burda yapacam askerlıgımı umarım benı pc basına verırler yaızcı yaparlar.hem bılgısayar programcısıyım hem duz tabanım yapsınlar artık benı yazıcı.ınternette olursa bende bol bol buraya yazarım jön iyi biri seviyorum onu tsk ederım sende cok ıyı bırısın zeynepbende senı severım jon gene eski jon olmussun hadi tavlaya ne dersin? tavlamı yok ben dersımı aldım ama oylesıne oynıyacaksak oynıyalım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Efendi,hassas vatansever kardeşime Affına sığınarak; Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 ayy abla cok guzelmıs vala tsk ederım bence ankaralıların yapması gereken bısı bu sıvı ıhtıyacınızı suyla degıl votkayla gıderın ayrıca olurda ben hasta olursam serum degıl damardan votka verın ben kendıme gelırım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Bugün, Ne varsa hüzünden yana denize fırlattım az önce. Sanki beklermiş gibi hepsini, hop hop hoplatıverdi dalgalarında. En güzel maviliğiyle oynaşıp durdu. "Bak" dedi "fırlattığın hüzünlerine... İşte; onların bendeki hükmü sadece bu!" Sonra, şakalaşırcasına bir kaç tuzlu damlasını sıçratıverdi yüzüme. Gülümsedim mahcup mahcup, onun bu neşesine... Duruldu. Bir deniz yıldızı bıraktı avuçlarıma. Yoksa mutluluk bu muydu? Herkes kalabalıkken, içimdeki yalnızlığı alıp, gidiverdi sihirbaz martılar! Bir de arkasından o bildik şen kahkahalı bağırışmalar! Hiç bu kadar güzelini görmemiştim. Beyazmış meğerse beni, onlarla bütünleştiren mucize! Kanat çırpa çırpa, yüreğimdeki isyanları uçurdular... Yaşamaktan aldığım tad; işte buydu! Yoksa mutluluk bu muydu? Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 abareyy ne hale gelmısım ben yok mu benı kurtaracak olan bırı Jon artik seni cok iyi anliyorum....Bekar hayati kotuymus yaa bu gene ıyı gunlerın bekarlık sultanlıktır derler.sen evlen ben o zaman gorecem senı Bugün,Ne varsa hüzünden yana denize fırlattım az önce. Sanki beklermiş gibi hepsini, hop hop hoplatıverdi dalgalarında. En güzel maviliğiyle oynaşıp durdu. "Bak" dedi "fırlattığın hüzünlerine... İşte; onların bendeki hükmü sadece bu!" Sonra, şakalaşırcasına bir kaç tuzlu damlasını sıçratıverdi yüzüme. Gülümsedim mahcup mahcup, onun bu neşesine... Duruldu. Bir deniz yıldızı bıraktı avuçlarıma. Yoksa mutluluk bu muydu? Herkes kalabalıkken, içimdeki yalnızlığı alıp, gidiverdi sihirbaz martılar! Bir de arkasından o bildik şen kahkahalı bağırışmalar! Hiç bu kadar güzelini görmemiştim. Beyazmış meğerse beni, onlarla bütünleştiren mucize! Kanat çırpa çırpa, yüreğimdeki isyanları uçurdular... Yaşamaktan aldığım tad; işte buydu! Yoksa mutluluk bu muydu? cok tsk ederım zeynep Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 cok tsk ederım aca Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 HASRET Yüzyıl oldu yüzünü görmeyeli, belini sarmayalı, gözünün içinde durmayalı, aklının aydınlığına sorular sormayalı, dokunmayalı sıcaklığına karnının. Yüz yıldır bekler beni bir şehirde bir kadın. Aynı daldaydık, aynı daldaydık. Aynı daldan düşüp ayrıldık. Aramızda yüz yıllık zaman, yol yüz yıllık. Yüz yıldır alacakaranlıkta koşuyorum ardından. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 cok tsk ederım ama mısafır uye yazıyo uzuldum gercekten.. HASRET Yüzyıl oldu yüzünü görmeyeli, belini sarmayalı, gözünün içinde durmayalı, aklının aydınlığına sorular sormayalı, dokunmayalı sıcaklığına karnının. Yüz yıldır bekler beni bir şehirde bir kadın. Aynı daldaydık, aynı daldaydık. Aynı daldan düşüp ayrıldık. Aramızda yüz yıllık zaman, yol yüz yıllık. Yüz yıldır alacakaranlıkta koşuyorum ardından. bunu cok severım tsk ederım ablacım tskler natı zeynep Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Toprağım Hayırlı Ramazanlar... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 tsk ederım topragım sanada hayırlı ramazanlar Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 KIPKIZIL BİR GÜNEŞİN ÖNÜNDE MASMAVİ BİR YELKENLİDİR HAYAT . ALIR GÖTÜRÜR SENİ BİLİNMEYEN UZAKLARA, SEVDA MAVİDİR MAVİ İSE UMUT VE SEN YÜREGİNİ HEP MAVİ TUT DOSTUM... Alıntı
Φ BlackCADY Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 sayende benimde bir anı defterim var sen iyi bir insansın hep böyle kal. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2007 KIPKIZIL BİR GÜNEŞİN ÖNÜNDE MASMAVİ BİR YELKENLİDİR HAYAT . ALIR GÖTÜRÜR SENİ BİLİNMEYEN UZAKLARA, SEVDA MAVİDİR MAVİ İSE UMUT VE SEN YÜREGİNİ HEP MAVİ TUT DOSTUM... tsk ederım mıne cok guseldı sayende benimde bir anı defterim var sen iyi bir insansın hep böyle kal. rıca ederım blackcady sende cok ıyı bır ınsansın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 ilk önce veee daha sonra Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Sevgili Jön'e Ömer Hayyam'dan gelsin bakalım; Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de ordaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz Bak bir yanda şarap, bir yanda sevgili.. Hoşçakal arkadaşım... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Forumumuzun en büyük askeri benim okulum açılıyor da..ben gidiyorum artık elveda demeye geldim.. Sevgiyle kal.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 jön cüm selam..sana doğum günü klibi..umarım beğenirsin.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.