Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Hep Kahır Dur! Bırak kaynasın kahvenin suyu, Bana istanbul'u anlat nasıldı? Bana boğazı anlat nasıldı? Haziran titreyişlerle kaçak yağmurlar ardı yıkanmış, Kurunur muydu yine o yedi tepe Ana şefkati gibi sıcak bir güneşle... İnsanlar gülüyordu de Trende,vapurda,otobüste, Yalanda olsa hoşuma gidiyor,söyle. Hep kahır,hep kahır,hep kahır Bıktım be... Dur! Bırak kalsın,açma televizyonu Bana istanbul'u anlat nasıldı? Şehirlerin şehrini anlat nasıldı? Beyoğlu sırtlarından yasak gözlerimle bakıp, Köprüler,Sarayburnu,minareler ve halici öv Diyiverdin mi bir merhaba,gizlice... İnsanlar gülüyordu de Trende,vapurda,otobüste, Yalan da olsa hoşuma gidiyor,söyle. Hep kahır,hep kahır,hep kahır Bıktım be... Dur! bırak,kımıldama,kal biraz öylece n'olur Kokun İstanbul gibidir,gözlerin İstanbul gecesi. Şimdi gel sarıl,sarıl bana kınalım Gökkubbenin altında ordada beraber, Çok şükür diyerek yeniden başlamanın hayali, Hasretinin çölünde sanki bir pınar gibi. İnsanlar gülüyordu de Trende,vapurda,otobüste, Yalanda olsa hoşuma gidiyor,söyle. Hep kahır,hep kahır,hep kahır Bıktım be... cem karaca Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 abla tsk ederım şiir ıcın duyduk duymadık demeyın ben askere gıdıyom Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 abla tsk ederım şiir ıcın duyduk duymadık demeyın ben askere gıdıyom rica ederim... hayırlı olsun ama okul ne olacak jönüm Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 ablacım cok zor bır soru sordun ben donemın ortasında 2. sııftan gerı 1. sınıfa dustum anlamıyorum bu sıstemı benım okudugum bolumu bıtırıp asgarı ucretın yarısına calısan bı cok arkadasım var hemde gecenın bı vaktıne kadar.arık unıversıte bıtırmekte bı fayda salamıyo ınsana.ulkede ıstıhdam yok. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 ablacım cok zor bır soru sordun ben donemın ortasında 2. sııftan gerı 1. sınıfa dustum anlamıyorum bu sıstemı benım okudugum bolumu bıtırıp asgarı ucretın yarısına calısan bı cok arkadasım var hemde gecenın bı vaktıne kadar.arık unıversıte bıtırmekte bı fayda salamıyo ınsana.ulkede ıstıhdam yok. Bence kendin için en iyisini sen düşünmüssündür zaten. Hadi git de teskereyi al bir an önce. Özleriz seni yahu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Cennette huriler varmış, kara gözlü; İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak, bir yanda şarap bir yanda sevgili. Ey kör! Bu yer, bu gök, bu yıldızlar boştur boş! Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş! Şu durmadan kurulup dağılan evrende Bir nefes alacağın, o da boştur boş! (hayyam) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 aysum benı ozleyın ama unutmayın olurmu sıbel ablacım tsk ederım sıır ıcın benım ıcın yazılmıs sankı vala yol gozuktu lılac askere gıdıyorum sızı korumak ıcın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 duyduk duymadık demeyın ben askere gıdıyom askere gıtmeyı erteledım okumaya devam Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Rakı kadehinde bir balık,kahvede kremasın.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 tsk ederım taarus abıcım bende senı cok sevıyorum gercek hayatta almıs oldugum bı kararda senın etkın buyuktu acıkcası Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2007 uğramıyosun bizim oralara ne ayak? net'e diyorum anladın sen onu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 abla uzun zamandır ugramıyomusum sıfremı bıle zor hatırladım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 hıııı seni seni ben çekemiyorum bi zahmet sen çekiver kulağını Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 gelmiyor değilmi abla bende gelemiyorum artosta gelemiyor ne olduk ya, eskiden dükkanı beklerdik ))) jön merhaba demek istedim işleri yoluna koyayım en kısa zamanda gelmeye çalışacağım hoşçakal Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 hıııı seni seni ben çekemiyorum bi zahmet sen çekiver kulağını ablacım ol de oleyım abla ben gelıyom bu sefer sen yoksun gelmiyor değilmi abla bende gelemiyorum artosta gelemiyorne olduk ya, eskiden dükkanı beklerdik ))) jön merhaba demek istedim işleri yoluna koyayım en kısa zamanda gelmeye çalışacağım hoşçakal selam nerro kepenklerı ındırmıstık bı ara nerro ama sımdı yenıden actık dukkanı kendıne ıyı bak nerro arada bı ugra yanımıza bu ıletıyı yazarken gs gol yedı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 canımsın, ölme sen, çok uzun yaşa Ahmetcim ben gelince sen olmuyorsun sen gelince ben olmuyorum ama illa rastlaşırız kardeşim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Sen askere gitmedin mi Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 canımsın, ölme sen, çok uzun yaşa Ahmetcim ben gelince sen olmuyorsun sen gelince ben olmuyorum ama illa rastlaşırız kardeşim ablacım cok uzun yasayıp ne yapacam yasadıgım surece mutlu olayım o bana yeter Sen askere gitmedin mi yazın gıdıyorum mayıs vaya temmuz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 selam jön..nasılsın..yine kafan güzeldir senin..karakolda her gece içerdin..ee sende haklısın..öyle hanım ağa olursa..insanda alkolik olur..bende hücrede.. epirdim..eridim.sonunda da delirdim... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 tsk ederım fıgarro ıyıyım sen nasılsın.alkolu baya bı azaltım ben mıdemden rahatsızım sanırım ulser var vala hanım agayı hıc sorma.hucrede ınsanın delırmemesı ıcın delı olması lazım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 askerı ceza kanunun 89. maddesıne gore agır hapıs cezasına,secme ve secılme hakkım elımden alındı kamuda calısamıyacagım.cunku ben asker kacagıymısım ama hapıs cezasını paraya cevırebılırmısım benden haber alamazsanız bılınkı benı alıp askere goturmuslerdır.sımdıden hakkınızı helal edın Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 A sker olacaksın şimdi sen H asretle bekleyeceğiz dönmeni M ektup bile yaz bize istersen E en güzel duygularla bekle gelecekleri T emiz kalbin gibi, bekle aydınlık günleri duru yüzün gibi bahtında temiz ve aydınlık olsun kardeşim... yolun açık olsun... eğer gidersen bilki biz seni çok seviyoruz, burada paylaştığımız her anıda senide anacağız unutma... sevgiyle kal... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 A sker olacaksın şimdi senH asretle bekleyeceğiz dönmeni M ektup bile yaz bize istersen E en güzel duygularla bekle gelecekleri T emiz kalbin gibi, bekle aydınlık günleri duru yüzün gibi bahtında temiz ve aydınlık olsun kardeşim... yolun açık olsun... eğer gidersen bilki biz seni çok seviyoruz, burada paylaştığımız her anıda senide anacağız unutma... sevgiyle kal... ablacım tsk ederım ne guzel yazmıssın ole ama benden ole kolay kolay kurtulamazsınız gıttım askerlık subesıne bılgısayardan buldu sonra dosyama baktı yuzume baktı sen dedı 10 gunluk asker kacagısın deyıp tutuu kolumdan goturuyodu benı belgelerın eksık senın dedı bende zaten belgelerımı getırdım dedım leyn bastan solesene dedı bıras daha katlanacaksınız bana Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.