Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 Jönüm gittimi eğer gittiyse hayırlı teskereler Allah anasına babasına ve sevdiklerine bağışlasın kardeşimi... Allaha emanet gidip gel selametle canım kardeşim... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 iyi tatıller arkadaşım,kabusun gelıyo.)) Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 mrb anı defterin hayırlı olsun.. askere gıttıgını duydum sana hayırlı teskereler bız buradayız senı beklıyoruz. kendıne cok cok ıyı bak Alıntı
Misafir Marcus Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 Her zaman aklını ön plana çıkaran eşsiz dost.Bir selam vermeden geçemezdim.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 hayırlı teskereler canım arkadaşım,umarım döndüğünde va buraları okuduğunda gülümsersın ve askerlikte hoş anıların olur. daha gıtmedm kı Jönüm gittimi eğer gittiyse hayırlı teskereler Allah anasına babasına ve sevdiklerine bağışlasın kardeşimi... Allaha emanet gidip gel selametle canım kardeşim... ablacım henuz gıtmedım aggustos veya kadıma gıdıyorum bıde ben asker kacagı degıl yoklama kacagıymısım iyi tatıller arkadaşım,kabusun gelıyo.)) mrbanı defterin hayırlı olsun.. askere gıttıgını duydum sana hayırlı teskereler bız buradayız senı beklıyoruz. kendıne cok cok ıyı bak tsk ederım bahar sızde burda kendınıze cok ıyı bakın Her zaman aklını ön plana çıkaran eşsiz dost.Bir selam vermeden geçemezdim.. tsk ederım marcus.uzun zamandır yoktunuz ozlettınız kendınızı sızı tekrar gormek cok guzel Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 iyi tatıller arkadaşım,kabusun gelıyo.)) gel bakalım benı tanıyacagına cok pısman olacaksın ama artık cok gec Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Dağ Başı Dağ başındasın; Derdin günün hasretlik Akşam olmuş,güneş batmış İçmeyipte ne halt edeceksin . Orhan Veli KANIK Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 slm jön nasılsın bakalım ? görüşemiyoruz umarım iyisindir dikkat fazla içme olurmu arkadaşım. kendine iyi bak ... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 benım bı anı defterım vardı dımı untmusum vala Dağ Başı Dağ başındasın; Derdin günün hasretlik Akşam olmuş,güneş batmış İçmeyipte ne halt edeceksin . Orhan Veli KANIK tsk ederım kleo bu gezel dortluk ıcın bu cok sevdıgım sozlerde senın ıcın olsun Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim ne de iyileştirebildim bir yaramı ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna tsk derım lılac sızede merhaba ılyada cok tsk ederım.sızın gıbı bır merhabayı esırgemıyen dostlarım oldugu ıcın cok sanslıyım slm jönnasılsın bakalım ? görüşemiyoruz umarım iyisindir dikkat fazla içme olurmu arkadaşım. kendine iyi bak ... tsk ederım murtı ıyıyım umarım sende ıyıısndır. ama su 1 ayda aldıgım alkolu ben 1 senede ıcmedım ya bıras fazla kacırdık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 yaww genemi başımıza kaldı bu çocuk... dimek yoklama kaçağıymışsın olsun oda bişey... özlemişim sizi yahu... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Ankara Hey gidi Ankara hey! Benide benzettin ya kendine! Astın suratımı,resmileştirdin beni Hey gidi ankara hey! Benide benzettin ya kendine Yüzümde bürokrat gülümsemesi İçimde politik çıkmazlar Kaçıncı aşktı tattığım akşamlarında Kızılay'da yürüyemeden elele Bir gecelik duygu esnemesinde Yalnızlığımla kendimi evime attığım Tadamadan mevsimlerini doya doya. Kaybettim kendimi; Herhangi bir sokağın,herhangi bir ayrımında Geçerken ömrüm giriş katlarında Üşüdüm,titredim; Otuz yaşıma girerken bir yaz akşamında Bekar evlerinin soluk aydılığında Kötü alışkanlıklar edindim Hiçbir kıza yalan söylemedim ankara Ama bir ebruli akşamda Ezan seslerine karıştı çığlıklarım Oyalıyormuşum meğer kendimi geçici heveslerle Kırçiçekleri açıverdi yüreğimde Sen aşk de buna,ben çıkmaz sokak Ankara! Delik olan cebime koyacaktım tüm hüzünleri Yine şiirler çalıp; Şairlerin soluk nefesli kitaplarından Şarkılar,şarkılar düzecektim ona Ve ankara; Çelik renkli gecelerine dağıttığım aşklarımdan Taç yapacaktım sarı saçlarına Gözlerindeki yeşilden sürecektim antik yalnızlığıma İkimizinde paylaşak birşeyi olacaktı hayatta Anlarsın ya!sen ankara,ben ve o... Üç kişilik bir dünya kuracaktık Gözyaşlarının kahkahaya karıştığı şu dünyada; Duygu sevinecekti Telefon edip zeynep'e "Evleniyormuş" diyecekti Ve çankaya'dan bir rüzgar esti Kıskandın ya bizi! Helal olsun sana Şu ölümlü dünyada Kendin gibi bir dünya görmeden Boğacaksın öyle mi kalabalık kaldırımlarında beni? Hüzne doyacağım öyle mi? Senin gibi gecekondularında Benim gibi bozkır çocuğu Meram akşamlarında; Çiçeklerin nasıl olgunlaştığını bilirim ben Çözmüşken tamda şifresini hayatın Korkma ankara,korkma! Yazılmamış bir şiirin okundukça çoğalan ilk kelimesinde Akıp giderken kaderimiz iki ayrı yöne Mutlak buluşacak vuslat denizinde Ankara korkma! Okuduğu duaları anamın ikimizide kurtaracak Hiç ummadığın birgünde Şöyle güneş burcundayken sevinçlerin Sen bana alışacaksın bende sana... Ankara Ali ULURASBA Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Ateş Kanatlı Kuşlar Ateş kanatlı kuşlar süzülür masallarımda; kanatları ki yekpare yangınlardan filizlenmiş pençelerinde dumanlar can çekişir. Gagalarında is kokulu yağmurlar. Kanatları ki isyanlara bileylenmiş. her kanatla yarılır göğün mavi göğsü ve serilir yere yıldız kümeleri... hırçın bir süvari kateder denizleri mavi atıyla dörtnala dalgalarda gökkuşağı tozar ve sis kaplar alacasında yakamozları Deniz bir çöl, serabında fırtınalar sile gecelerimi artık uykusuz artık düşsüzüm Ki olmaz senden öte düş... Sen efsaneleri emziren anadoluda, güneşin bahçesinin sevda kokan çiçeği; artık her sevda seni kokar... Sen,patikalarda militan adımlarıyla ilerlerken koynumda sakladığım yaşanacak yarın... Her doğacak gün seninledir... Sana aydınlanır geceler... Sen, mavinin en deniz yanı içimin o uçsuz okyanuslarında Fırat'a ve Dicleye karışıp cennete yürüyen o şiir hurisi; bildiğim tek sevapsın sen... Senden öte cennet olmaz... Ateş kanatlı kuşlar süzülür şiirlerimde kanatlarında imge imge yangınlar kanatlarında satır satır özlemler o ateş kanatlı kuşlar ki yorar mavilerimin denize sürgün sabahlarını. Oateş kanatlı kuşlar ki mil çeker gökyüzünün sensiz maviliklerine... kördür sema; tutunur bulutların belli belirsiz kollarına Sonrasında dökülür tan kızıllığı ve ben yeni bir günün rahminde bağıra bağıra adını veririm dağlarıma... Artık vaktidir sevdiğim baharının... Yeşer denizlerimin gezilmemiş sevdalarını. Artık vaktidir sevdiğim denizlerinin; gül ki bir gonca mavi daha sana filizlensin... metamorphosis Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Değişmeyen tek şey var Değişmenin kendisi Sen seni bil sen seni Sen seni bil sen seni bil Sen seni bilmezsen patlatırlar enseni Ne canım demek ayıp ne aşık olmak Ayıp olan korkupta sevmeden saymak Ne erkek olmak hüner ne de kadın olmak Vallahi çok zor değil sırf insan olmak İnsan olda sor kendini ara kendini Sen seni bil sen seni bil canım sen sen seni Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 yaww genemi başımıza kaldı bu çocuk... dimek yoklama kaçağıymışsın olsun oda bişey... özlemişim sizi yahu... abla bende ozledım sızı vala.su bılgısayarı bırasda tan abıme bırak bırasda o gırsın hıc gorusemıyoruz abımle ablacım eger askerlıgım ıstanbula cıkarsa esas ben o zaman senın basına kalacam Değişmeyen tek şey var Değişmenin kendisi Sen seni bil sen seni Sen seni bil sen seni bil Sen seni bilmezsen patlatırlar enseni Ne canım demek ayıp ne aşık olmak Ayıp olan korkupta sevmeden saymak Ne erkek olmak hüner ne de kadın olmak Vallahi çok zor değil sırf insan olmak İnsan olda sor kendini ara kendini Sen seni bil sen seni bil canım sen sen seni ablacım ne guzel bı sıırmıs bu boyle tsk ederım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 AnkaraHey gidi Ankara hey! Benide benzettin ya kendine! Astın suratımı,resmileştirdin beni Hey gidi ankara hey! Benide benzettin ya kendine Yüzümde bürokrat gülümsemesi İçimde politik çıkmazlar Kaçıncı aşktı tattığım akşamlarında Kızılay'da yürüyemeden elele Bir gecelik duygu esnemesinde Yalnızlığımla kendimi evime attığım Tadamadan mevsimlerini doya doya. Kaybettim kendimi; Herhangi bir sokağın,herhangi bir ayrımında Geçerken ömrüm giriş katlarında Üşüdüm,titredim; Otuz yaşıma girerken bir yaz akşamında Bekar evlerinin soluk aydılığında Kötü alışkanlıklar edindim Hiçbir kıza yalan söylemedim ankara Ama bir ebruli akşamda Ezan seslerine karıştı çığlıklarım Oyalıyormuşum meğer kendimi geçici heveslerle Kırçiçekleri açıverdi yüreğimde Sen aşk de buna,ben çıkmaz sokak Ankara! Delik olan cebime koyacaktım tüm hüzünleri Yine şiirler çalıp; Şairlerin soluk nefesli kitaplarından Şarkılar,şarkılar düzecektim ona Ve ankara; Çelik renkli gecelerine dağıttığım aşklarımdan Taç yapacaktım sarı saçlarına Gözlerindeki yeşilden sürecektim antik yalnızlığıma İkimizinde paylaşak birşeyi olacaktı hayatta Anlarsın ya!sen ankara,ben ve o... Üç kişilik bir dünya kuracaktık Gözyaşlarının kahkahaya karıştığı şu dünyada; Duygu sevinecekti Telefon edip zeynep'e "Evleniyormuş" diyecekti Ve çankaya'dan bir rüzgar esti Kıskandın ya bizi! Helal olsun sana Şu ölümlü dünyada Kendin gibi bir dünya görmeden Boğacaksın öyle mi kalabalık kaldırımlarında beni? Hüzne doyacağım öyle mi? Senin gibi gecekondularında Benim gibi bozkır çocuğu Meram akşamlarında; Çiçeklerin nasıl olgunlaştığını bilirim ben Çözmüşken tamda şifresini hayatın Korkma ankara,korkma! Yazılmamış bir şiirin okundukça çoğalan ilk kelimesinde Akıp giderken kaderimiz iki ayrı yöne Mutlak buluşacak vuslat denizinde Ankara korkma! Okuduğu duaları anamın ikimizide kurtaracak Hiç ummadığın birgünde Şöyle güneş burcundayken sevinçlerin Sen bana alışacaksın bende sana... Ankara Ali ULURASBA Ateş Kanatlı Kuşlar Ateş kanatlı kuşlar süzülür masallarımda; kanatları ki yekpare yangınlardan filizlenmiş pençelerinde dumanlar can çekişir. Gagalarında is kokulu yağmurlar. Kanatları ki isyanlara bileylenmiş. her kanatla yarılır göğün mavi göğsü ve serilir yere yıldız kümeleri... hırçın bir süvari kateder denizleri mavi atıyla dörtnala dalgalarda gökkuşağı tozar ve sis kaplar alacasında yakamozları Deniz bir çöl, serabında fırtınalar sile gecelerimi artık uykusuz artık düşsüzüm Ki olmaz senden öte düş... Sen efsaneleri emziren anadoluda, güneşin bahçesinin sevda kokan çiçeği; artık her sevda seni kokar... Sen,patikalarda militan adımlarıyla ilerlerken koynumda sakladığım yaşanacak yarın... Her doğacak gün seninledir... Sana aydınlanır geceler... Sen, mavinin en deniz yanı içimin o uçsuz okyanuslarında Fırat'a ve Dicleye karışıp cennete yürüyen o şiir hurisi; bildiğim tek sevapsın sen... Senden öte cennet olmaz... Ateş kanatlı kuşlar süzülür şiirlerimde kanatlarında imge imge yangınlar kanatlarında satır satır özlemler o ateş kanatlı kuşlar ki yorar mavilerimin denize sürgün sabahlarını. Oateş kanatlı kuşlar ki mil çeker gökyüzünün sensiz maviliklerine... kördür sema; tutunur bulutların belli belirsiz kollarına Sonrasında dökülür tan kızıllığı ve ben yeni bir günün rahminde bağıra bağıra adını veririm dağlarıma... Artık vaktidir sevdiğim baharının... Yeşer denizlerimin gezilmemiş sevdalarını. Artık vaktidir sevdiğim denizlerinin; gül ki bir gonca mavi daha sana filizlensin... metamorphosis sevglı frozen ve ılyada ılk defa okudum ben bu sıırlerı her ıkısıde cok guzellerdı tsk ederım sızlere Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Shot at 2007-07-26 sıyah tsk ederım nerden buldun bunu yaw cekecegınız var benden askerden doneyım anılarımın hepsını teker teker anlatacam sızlere kacamazsınız benden Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 abla bende ozledım sızı vala.su bılgısayarı bırasda tan abıme bırak bırasda o gırsın hıc gorusemıyoruz abımle ablacım eger askerlıgım ıstanbula cıkarsa esas ben o zaman senın basına kalacam ablacım ne guzel bı sıırmıs bu boyle tsk ederım Tan abine pc yasak, yasak yanından bilem geçemes... kulaklarını keser sonra tavana asarım... başımın üstünde yerin var Ahmetcim, inşallah buraya düşersin Yakubcum İstanbula düştü gerçi kasımda teskeresini alıcak bitiyor bile askerleri severiz biz... rica ederim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2007 Candan Erçetin-Korkarım.. Korkarım tanışacağız sizinle Birkaç film seyredeceğiz belki de Ellerim tanışacak ellerinizle Seveceksiniz beni uzun uzun İçimde telaş olacak aşkınız Bir başka bakacağım günlere Dünler dahi değişecek gözümde Seveceğim sizi hem de çok Korkarım alışacağız birbirimize Hangi yemeği sevdiğinizi bileceğim Siz televizyona bakarken Ben saçlarımı öreceğim Konuşmadan oturacağız aynı evde Midem kasılmayacak artık sizi beklerken Seveceksiniz beni, hem de çok Ama işte, daha az bir keyifle Korkarım gideceksiniz sonra siz Biraz ferah ruhunuz, biraz üzgün Uykunun o ipek sığınağında gelecek nefesiniz Özleyeceğim sizi, hem de çok Benden bir ses bekleyecek, aramayacaksınız Hem özleyeceğiz, hem uzakta dinleneceğiz Ve işte böyle biz artık biz olmayacağız Korkarım tanışacağız, seveceğiz, ayrılacağız sizinle... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 jön hayırdır kardeşim nerden çıktı bu Amerika tutkusu sende.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 jön.. ..tavlada yenildin mi yoksaa.. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 YAŞAMA SEVİNCİ Bütün güzel kadınlarını bu dünyanın Sevdim, diyebildiğim zaman Bütün kentlerini gezdim, denizlerine girdim Ve artık bir tek taş kalmadı tanımadığım, bir tek yüz, bir tek yer adı Söylenecek bütün sözleri dinledim ve söyledim bütün söyleyeceklerimi Acının bütün uçurumlarına indim ve çıktım sevincin bütün dağlarına Bütün çiçekleri kokladım ve kopardım bütün meyveleri dallarından Ismarladığım yağmur, savrulmadığım yel kalmadı... Bütün haklı kavgalarında dünyanın dövüştüm, diyebildiğim zaman Okudum bütün kitapları, bütün şiirleri yazdım Ve topladım bütün dillerin en güzel sözlerini, sıraladım tek bir sözlükte Bütün mayınları, bütün dikenli telleri ayıkladım sınırlardan Ve bir tek zorba çıkmadı önüme. Bu dünyada acı çeken tek bir insan yoktur, diyebildiğim zaman İşte o zaman ölebilirim. Toprağımda bir çığlık olur da büyür yaşama sevincim... Ahmet Erhan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.