Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2006 Jön kardeşim sana da bir şiir hedaye ediyorum güle güle kullan artıkın bu benim ülkem, benim toprağım benim bayrağım... bu vatan benim onurum,namusum telim, duvağım bu bayrağın altında imanım,vicdanım musalla taşım bu deniz gibi uzanan ufku benim olan savaşım zaferim, inkilabım el verip kucaklaştığım, omuz verip dayandığım kardeşim canım, halkım şimdi bir olmak vaktidir kenetlenmek sımsıkı bir zincir gibi halka halka çelik parıltılı gözlerimizle çelik imanımızla asumanı titretmek zamanıdır bu gün büyük davaların güdüleceği eski defterlerin dürüleceği kalemlerin kırılacağı gündür ki, bu yemin bozulursa iki cihan davacım bu benim ülkem, bu benim namusum,arım yiğitler yurdu, gönüller yurdu, Cennet vatanım.... dün de bırakmadım seni namerde, bu gün de bırakmayacağım sonsuza dek benimsin sen, senin koynundan kalkıp, mahşere duracağım............ Alıntı
Φ nerro Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 hakkatten şiir güzel jön arkadaşım görüşemiyoruz ne olduk yahu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 hıc sorma yaa nerro gorusemez olduk sen calısıyosun ben okula gıdıyorum zamalar pek uyusmadı eee ne var ne yok anlat bakalım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 iyi bayramlar savgili jön. Allah seni korusun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 oooo jön usta , nassın yaf ? Bayram kahven benden olsun iyi bayramlar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 iyi bayramlar savgili jön. Allah seni korusun tsk ederım sardunyam sızede ıyı bayramlar oooo jön usta , nassın yaf ? Bayram kahven benden olsun iyi bayramlar tsk ederım aysum sanada ıyı bayramlar .kahveyı gordum daha ıyı oldum bayramda buyuklerın elı opulur op bakalım elımı ama para vermem one gore Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 tsk ederım sardunyam sızede ıyı bayramlar tsk ederım aysum sanada ıyı bayramlar .kahveyı gordum daha ıyı oldum bayramda buyuklerın elı opulur op bakalım elımı ama para vermem one gore Yok yaa vercen para yok öle Ya paran ya canın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Yok yaa vercen para yok öle Ya paran ya canın el openlerın cok olsun al buda bayram harclıgın Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 İyi beaa jön abi sen yine erbaydan daha insaflı çıktın o 50 kuruş vermişti Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 ah ben burayi nasil gormemisimmmmmmm sevgili jön cok saygili arkadasligi süper cana yakin hep mutlu ol kaffee hastasi seni seviyorum arkadasim iyiki tanidim seni Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 İyi beaa jön abi sen yine erbaydan daha insaflı çıktın o 50 kuruş vermişti daha ne ıstıyon 150 kurus paran oldu harcadıkca bızı hatırlarsın ah ben burayi nasil gormemisimmmmmmm sevgili jön cok saygili arkadasligi süper cana yakin hep mutlu ol kaffee hastasi seni seviyorum arkadasim iyiki tanidim seni sende her zaman pozıtıf ve canayakınsın tsk ederım gulsun hayat gonlunce olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 yaa kahvem nerde kaldı garsonnnnnnnnnnnnnnnn Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Formun kişilikli, onurlu, özverili, demokrat tavrını bozmayan ve insani sıcaklığını yüreğimizde hissettiğmiz çok ender arkadaşlarımızdan biri bana göre sevgili Jön arkadaşımız... Onun bu yürekliliğinin bizlere verdiği gücü fark edememek mümkün değil... İyi var dediğimiz çok az insandan biri ve kendisine sevgi ve saygılarımı iletiyorum... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Forumda bulunmasından mutluluk duyduğum, aydın, birikimli ve tartışmasını bilen güzel bir arkadaş. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Formun kişilikli, onurlu, özverili, demokrat tavrını bozmayan ve insani sıcaklığını yüreğimizde hissettiğmiz çok ender arkadaşlarımızdan biri bana göre sevgili Jön arkadaşımız... Onun bu yürekliliğinin bizlere verdiği gücü fark edememek mümkün değil... İyi var dediğimiz çok az insandan biri ve kendisine sevgi ve saygılarımı iletiyorum... Forumda bulunmasından mutluluk duyduğum, aydın, birikimli ve tartışmasını bilen güzel bir arkadaş. tsk ederım sevgılı dıpnot ve cyrano.sızlerı tanımak sızlerle aynı ortamda bulunmak ve sızlerle aynı fıkır ve dusuncelere sahıp olmak benım ıcın buyuk bır onur. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 taarus abı yazı ıcın tsk ederım cok anlamlı bır yazıydı sanada cok tsk ederım gulsun cıcek ıcın sık sık gel olurmu ozletıyosun bak kendını sedelına kahvem nerde kaldı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 cok tsk ederım the bos.sızınde bayramınız kutlu olsun.mutlu yıllar.sevgıyle kalın Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 benı 2. sayfalara atarken hıc utanmadınız dımı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Bi kahve alabilir miyiim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 kahvenız neylı olsun votkalı kahve yapımmı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Hayır tabiki de köpüklü olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 al bakalım bak bugun ıyı gunumdeyım bulasıgıda burda bırakma yıkayıver Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.