Φ sardunyam Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2007 ablacım tsk ederım ne guzel yazmıssın ole ama benden ole kolay kolay kurtulamazsınız gıttım askerlık subesıne bılgısayardan buldu sonra dosyama baktı yuzume baktı sen dedı 10 gunluk asker kacagısın deyıp tutuu kolumdan goturuyodu benı belgelerın eksık senın dedı bende zaten belgelerımı getırdım dedım leyn bastan solesene dedı bıras daha katlanacaksınız bana ne güzel bi haber, katlanacağız sana biraz daha sende katlanacaksın bu arada... gerçi illaki gideceksin ya olsun sağlıkla git sağlıkla gel kardeşim :clover: Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 açıktığını duyduk yaptık bi lahmacun abisi.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 tsk ederım xprencessx ama sımdı sız bakarken benım bogazımdan gecmez ıcecek bısıler de getırseydın bogazımdan kolaylıkla gecerdı Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 sevgili arkadaşım seni biraz geç tanısamda gerçekten iyi yürekli ve saygıdeğer bir arkadaşımsın seni tanımak güzel arkadaşım foruma fazla giremediğimden bazı arkadaşlarla muhabbetimiz az oluyor . ama tanışıp konuştuktan sonra onları daha iyi tanıyoruz . kendine iyi bak arkadaşım.......saygılar . Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 tsk ederım sevgılı murtı senı burda hep goruyordum ama bıras gec tanıstık sevgılı saygılı beyefendı bır ınsansın ııykıde tanımısm senı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 tık tık tık natı ac kapıyı ben geldım ısıkları sodurerek evde yokuz numarası yapma vala cok durmucam bı kahvenı ıcıp gıdecem Benim topice gelmiş de bulamamışsın.. Eh kahveyi burda içeris biz de Afiet olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ay tsk ederım benım ıcın mekan farketmez nerde olsa ıcerım ben yıne kopuk yok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 ne habersin Jön'üm canım kardeşim benim seni çok seviyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 tskler ablacım ıyıyım bu aralar vızeler vardı umarım ıstedıgım sonuclar gelır.. bende sızlerı cok sevıyorum ablacım safak abımede selam soleyın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 jön nabersin kardeş nasıl gidiyor hayat baya zamandır giremedim siteye özledim sizleri forumlarda denk gelirsek takılalım biraz olur mu kardeş kendine iyi bak ....! Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 tsk ederım murtı hayat nasıl olsun ıste kapıldık bır ruzgara gıdıyoruz umarım hersey yolundadır bızde senı ozledık cok fazla ozletme kendını daha sık gel Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2007 ıyıyım tsk ederım la boheme fena sayılmaz ıste sen nasılsın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 jön fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum arkadaşım. kendine iyi bak görüşmek üzere arkadaşım . sende kendini fazla özletme . saygılar ........ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2007 selam natı persembe gununden sonra ımzana bunlardan bırını secıp ekleyebılırsın Görces bakalım kim neyi koyacak Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 içimden gelmişti jöne bi kahve yapayım demiştim....yokmuşsun ..hakkını kaybettin.... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 tsk ederım murtı sende ıyı bak kendıne natı bz sampıyoluk turu atacaz sen hala resım gonderecen. zaman asımına ugradı haberın olsun dedım kleo sen yapsaydın yahu ben sogukta ıcerdım.neyse baska zamana artık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Bir ölü yatıyor on dokuz yaşında bir delikanlı gündüzleri güneşte geceleri yıldızların altında İstanbul'da, Beyazıt Meydanı'nda. Bir ölü yatıyor ders kitabı bir elinde bir elinde başlamadan biten rüyası bin dokuz yüz altmış yılı Nisanında İstanbul'da, Beyazıt Meydanı'nda. Bir ölü yatıyor vurdular kurşun yarası kızıl karanfil gibi açmış alnında İstanbul'da, Beyazıt Meydanı'nda. Bir ölü yatacak toprağa şıp şıp damlayacak kanı silâhlı milletimin hürriyet türküleriyle gelip zaptedene kadar büyük meydanı. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 ablacım tsk ederım bu guzel sıır ıcın Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2007 slm Jön nasılsın bu aralar pek görüşemiyoruz umarım iyisindir arkadaşım görüşmek üzere hoşçakal. kendine iyi bak arkadaşım ....! bu arada tebrikler ............... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2007 tskler murtı ıyım umarım sende ıyısındır askere gıdecem gun saymaya basladım sampıyon olduk yarında gs yı yenecez gorusmek uzere Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Demek askere gidiyorsun ha? Ama ben çok özleyeceğim seni, buralarda eksikliğin doldurulamayacak sen gelene kadar... Canım kardeşim benim, seni o kadar çok seviyorum ki, öz kardeşim gibi, sen o kadar temiz yüreklisin ki, o kadar terbiyeli, saygılı, seviyeli, kültürlü, çağdaş, devrimci... benim kardeşimsin sen... Allah selametle gidip gelmek nasip etsin sana, dualarımda her zaman sende olacaksın, inşallah mutlu gider mutlu gelirsin, askeri üniforma sana çok yakışacak eminim, bellimi olur Allah bilir yemin töreninine gelirim... Bunu çok isterim... Ahmetcim Allaha emanet ol, kıyamete kadar... Her zaman yanında olsun... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 ablacım cok tsk ederım bu guzel dusuncelerın ıcın.o kadar guzel tertemız pırıl pırıl bır ınsankı hakkını nasıl oduyecegım bılmıyorum.bende senı oz ablam gıbı sevıyorum ve cok ozlıyecegım.ıyıkı tanımısım senın gıbı ıyı yureklı bır ınsanı.hakkını helal et ablacım.şiir ıcınde ayrıca tesekkur ederım Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 tsk ederım bayan pıpo 2 sıde cok guzeldı Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 hayırlı teskereler canım arkadaşım,umarım döndüğünde va buraları okuduğunda gülümsersın ve askerlikte hoş anıların olur. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.