Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Önemli değil sardunyam ablam.. Daha sık gelicem söz.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 canım bu forumun çiçeklerisiniz siz, neşeniz, sevimliliğiniz, sıcaklığınız çok şeker Allah daim etsin neşenizi... tamam canım daha sık görüşelim... öpüyorum seni dur ruj lekesi oldu silayim... Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Sağol canım ablam.. İnternette dolaşıyordum.. Bir fıkra buldum nolaaarrr oku... Başkan Bush'un yeni talimatı: - Üzerinde resmim olan pul bastırdım, bundan böyle başkanlığın bütün mektuplarında bu pullar kullanılacak. Bir süre sonra görülmüş ki pullar zarfa bir türlü yapışmıyor. Başkan Bush küplere binmiş ve yetkilileri çağırıp sormuş; - Üstünde resmim olan pullar yapışmıyor, arkalarına zamk sürmediniz mi? - Sürdük efendim, demiş yetkili ve eklemiş; - Yapışmamasının nedeni, herkesin pulun arka yüzüne değil de ön yüzüne tükürmesi efendim..." Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Fikraya rastladigim iyi oldu,cok guzelmis olivia.. Sardunyam ablam,pek ani defteri yazma aliskanligim yok ama biraz edineyim artik..Seninle cok sonra tanistik,senden cok guzel duygular yansiyor bana.Ben de cok sevdim tabi,durust,sevgi dolu,akli basinda,sicakkanlisin.Kayitsiz kalmak imkansiz. Hersey gonlunce olsun,o guzel cocuklarin ve ailenle uzun,mutlu,saglikli omurler dilerim Allah'tan. Insallah babacigin da daha iyidir su an. Ne bir ses ne de haber gelmiyor artik senden Oylece kalakaldim da deli hasretimle ben Bir yabanci selamin ile huzunlere daldim Kendi ellerimle ben beni kederlere saldim Sonunda bir oyuncak kara sevda aldim senden Yani degismedim hala oyle biraz cocuk kaldim Yok oyle soguk durma,gul biraz Sana gulmeler yarasir Yok oyle guz gibi soguk olma Guz ayrilik tasir.. Alıntı
Φ obelix Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 günler gelip geçer bulutlardan son bir şarkı söyler mor kuşlar rüzgar biter yağmur başlar gökte uyanır toprakta sardunya tutmasa düşecek dünya yuvarlanıp kör boşluğa sarmış avutmuş koynunda yeşil bir gün, toprak ana kapıyı çalınca bir gün sardunya kal kal kal deme bana sakın bana yanmış yıkılmış bahçelerde gün neye yarar eski bir şarkı bak ellerimden taşıyor sabah gidelim en uzak toprağa yol ver ezilmesin dünya yol ver geçsin şarkılara yol ver güneşe ve suya çocuklara, martılara kapıyı çalınca bir gün sardunya kal kal kal deme bana sakın bana Ezginin Günlüğü Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 içimden geldi sardunyam bu çiçekler sana... ayrıcam ordaki dantelli pembe kalbi görüyon sanırsam Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 12 Aralık , 2006 oliviacım, leylacım ve obeliks teşekkür ederim... frozenim dantelli, küçük kalbi gördüm neyi ifade ediyor canım... teşekkür ederim çiçeklere bende sana ne hediye etsem ki acaba dur bende çiçek göndereyim o zaman... yok şiir göndereyim, amaaann kararsız kaldım ikisinide göndereyim bari... vazgeçtim Erol Evginden bir şarkı gönderiyorum sana... Yürekli kadın... Sen yürekli kadınsın, beni vurmaktan korkma Gitmen gerekirse git, hiçbir borcun yok bana Aslında benden değil, kendinden gidiyorsun Sen kendinle vedalaş, ama benimle asla Ne söylersen söyle ama sevdama dil uzatma Gidemiyormuş gibi yapma allah aşkına Sen yürekli kadınsın, beni vurmaktan korkma!.. Sen gururlu kadınsın, beni yıkmaktan korkma İstersen beni suçla, yapamadıklarımla Yüreğin önden gitmiş, gözlerin uzaklarda Zaten çoktan gitmişsin, belki de hiç gelmedin “ne tuhaf geniş odalarımız Rahat zamanlarımız vardı; hiç konuşamadığımız Şimdi giderayak sevdamız, Daracık bir kapı eşiğinde, Bir vedalık zamanda, Acele ama geç kalmış itiraflarımız... Ve o en nefret ettiğim söz : “kendine iyi bak!..” Bende unuttuğun bir şey yok, meraklanma Bavullar dolusu yaşanmışlık... Gözlerin dolusu gözlerim... Yürek dolusu pişmanlık... Yükün çok ağır ama sen taşırsın nasılsa... Artık beni düşünme, özleme, Merak etme, hatta hiç hatırlama!... Alıştır kendini, inandır !.. Burda bitti bu sevda! Hala seviyormuş gibi yapma allah aşkına!...” Sen yürekli kadınsın, beni vurmaktan korkma!.. Sen yürekli kadınsın, beni unutmaktan korkma!.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Ablacigim,canim..Papatya sevdigini ogrendim,ben de oyle..Bu aksam uzerinde yalniz papatyayi gorunce aklima sen geldin,sevgimle beraber.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Sardunyam... Ne desem bilmem ki! Şu forumda yazdıklarını köşe bucak arayıp, zevkten dört köşe okuduğum ve okurken hayrete düştüğüm güzel çiçek!.. niye şaşırdığıma gelince...sanki beynimden geçenleri okuyup yazıyorsunda ondan...sadece o olsa iyi...ruhumdan geçenlere de tercüman...seni o kadar iyi anlıyorum ki...sevincini,acını,içinin titreyişini... bilmem farkındamısın benim için ne denli özel olduğunun...fikrim olmasada yaşamının ayrıntılarından, ruhunun derinliklerini görebiliyorum...beter şekilde benziyoruz birbirimize...bunu anladığımdan beri sessiz takipçinim... bir insanı sevmek için mesafelerin hiç önemi olmadığını öğretti bana bu forum.. ve bana senin gibi özel, eşine az rastlanır bir arkadaş kazandırdı... Seni seviyorum arkadaşım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 leylam çok teşekkür ederim canımın içi. emeklerine sağlık evet papatyaları çok severim... sardunyalarım kadar özeldir onlarda... diloşum, inanmazsın az önce yani bir kaç dakika önce sana profil sayfandan bir şeyler yazmıştım... hemen hemen senin söylediklerin... aynı şeyi düşünüyor, aynı şeylere üzülüyor, aynı şeylerden uzak duruyoruz seninle... söylediğin bütün o güzel sözler beni nasıl mutlu etti bilemezsin... bir gün birisi bana demişti ki, illa ki iyi şeyler söylendiğinde mi mutlu olursun, bazen sevgi biter duymak istemediklerini duyarsın.... o zaman nefret mi edersin? hayır o zaman incinirim sadece... ve evet insanın bedeninin ihtiyaçları gibi ruhunun ilaçlarıda vardır. o ihtiyaçlardan biride sevildiğini bilmek ve güzel şeyler duymaktır. yoksa biz kötü sözü de biliriz, kötüyüde, kötülüğüde... bizi kırmak kolaydır, kazanmak daha kolaydır... şimdi diyeceksin ki "evet evet aynı şeyleri düşünüyorum" biliyorum... çünkü seninde yaralanmaların, kırılmaların, mutlulukların benim kilere benziyor, kendime benzeyen birilerini bulmak ne güzel ya, bende seni seviyorum... canım arkadaşım... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 oliviacım, leylacım ve obeliks teşekkür ederim...frozenim dantelli, küçük kalbi gördüm neyi ifade ediyor canım... teşekkür ederim çiçeklere bende sana ne hediye etsem ki acaba dur bende çiçek göndereyim o zaman... yok şiir göndereyim, amaaann kararsız kaldım ikisinide göndereyim bari... vazgeçtim Erol Evginden bir şarkı gönderiyorum sana... Yürekli kadın... Sen yürekli kadınsın, beni vurmaktan korkma Gitmen gerekirse git, hiçbir borcun yok bana Aslında benden değil, kendinden gidiyorsun Sen kendinle vedalaş, ama benimle asla Ne söylersen söyle ama sevdama dil uzatma Gidemiyormuş gibi yapma allah aşkına Sen yürekli kadınsın, beni vurmaktan korkma!.. hiç gözlerin iyi görüyormu diye kontrol ettim reca ederim...şarkı için sağol bir şey anlamadım ama ne diyon yani... seni vurammı istiyon...mesaj bumu dur bende sana güzel bişeyler hediye edem...fazla alışma ama Nasıl gidiyor? Kalbin nasıl? Bilmiyorum, sınıra dayandım. İçimde hangi atam konuşuyor? Hem aklımda hem de bedenimde... Aynı anda ayrılamam. Bu yüzden tek kişi olamıyorum. Kendimi aynı anda sayısız şey olarak hissedebiliyorum. Fazla büyük usta kalmadı. Zamanımızın gerçek kötülüğü budur. Kalbin yolları gölgelerle kaplanmış. Yararsız görünen seslere kulak vermeliyiz. Okul duvarları, asfalt ve refah reklâmlarının Uzun kanalizasyon boruları ile dolu beyinlere... Böceklerin vızıltıları girmeli. alıntı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 gözlerim iyi görür, bak ciddiyim kalbini bile görürüm... dur bakayım bi... amanda neler varmış o kalpte öyle... şarkıdan heç bi şey anlamadın mı... ne kadar anlayışsızlık yaww, evet beni vurmanı istiyorum... vurabilecen mi, başka birini mi bulayım? peki şincik ben bu şiirden ne anlamalıyım, kanalizasyonlardaki böcekleri mi ilaçlayayım... ne diyon bacım... gece beni uyuttun kalkıp defterimi haince karaladın demi? ben sana sormazmıyım... sorarım... peki sana çok çok sevdiğim bir şiir hedaye edeyim haftaya özetini isterim... komposizyon şeklinde giriş, gelişme ve sonuç olarak imlaya dikkat ederek istiyorum yoksa notunu kırarım... bilesin... hııı(!) son kuşlar, son yaz bahçeleri, son satırlar, son öpüş, son dokunuş, son bakış, son aşk... hani , olgun bir nar , dolu bir başak gibi, hani, o, yağmura doymuş toprak gibi, bire yüz vermiş bereketli yüreklerin son hasadı... son aşk... heveslerden, kavak yellerinden, taze baharlardan soyunmuş, güze durmuş son bahçelerin kuytularında unutulan köhne bir mermer havuzun yosunlu yeşil derinliğine düşmüş, eylül mehtabı gibi, soluk kesen ihtişamı ile, ömrün son armağanı son aşk... o bildik alaca karanlığın loş odalarına düşen gün ışığı , kamaşan gözlerin pırıltısı gibi. dağınık yatağın, kör aynanın, derbeder anıların, yoksul umutların üstüne serpilen mum alevi gibi o sevgili hüzünlerin ve bozulan tövbelerin en sonuncusu son aşk... ok saplanmış kalpler çizilen ve acemi mısralarda gizlenen itirafların en güzeli gibi, elden gönderilen o okunmamış mektupların yüreğe mıhlanan ilk sahibi, uğrunda sınırlara dayanılan o ilk sevgili gibi, o ilk aşk tadında son aşk... son kuşlar, son yaz bahçeleri, son satırlar, son öpüş, son dokunuş, son bakış gibi ömrün nihayeti gibi son aşk... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 ablamm=) forumun biricik annesi... bu sözlerim bazılarına yapmacık geliyo galipa..ve inan üzülüyorumm=( senn öyle düşünmedin hiç ama demi.. oysaki ben hep içimden gelerek dedim..abla..abi seni çok sefiorum aplacım sen böle düşünme emi? Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 çok anlayışsızım demi dimek seni vurmamı istiyon yok bacım ben vuramam..beni kan tutar..iyisimi sen başkasını bul..ben birisini önerem mesela silahşör diloş derler alemde bak o bu işi yapıverir he canım doğru anlamışsın o böcekleri ilaçlamanı istiyom hem böylece evinde temizlenmiş olur..bende yok zati ama olsun sizler için bir hizmet olcek diymi ama teşekkür ederim..özetleyim canım...şöyle diyor son kuşlar, son yaz bahçeleri, son satırlar, son öpüş, son dokunuş, son bakış gibi ömrün nihayeti gibi son aşk... yani bu zat ömrünün sonlarına yaklaşmış eskiyi yad ederek vakit geçiren,bu arada birisine aşık olan bir hayalperest.. başka varsa anlamadığın açıklayım anam sen yaz korkma öptüm canım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 canım ablacım seni çok seviyorummmm keşke yanımda olsaydın şu an Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 ablamm=)forumun biricik annesi... bu sözlerim bazılarına yapmacık geliyo galipa..ve inan üzülüyorumm=( senn öyle düşünmedin hiç ama demi.. oysaki ben hep içimden gelerek dedim..abla..abi seni çok sefiorum aplacım sen böle düşünme emi? asla asla öyle düşünmedim ve düşünmeyeceğim güzel kızım... hiç üzülme sen... kırılganım benim... bakma sen kötü niyetlilere... biz birbirimizi anlarız kelimelerin içtenliğinden ve yansıttıklarımızdan... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 çok anlayışsızım demi dimek seni vurmamı istiyon yok bacım ben vuramam..beni kan tutar..iyisimi sen başkasını bul..ben birisini önerem mesela silahşör diloş derler alemde bak o bu işi yapıverir he canım doğru anlamışsın o böcekleri ilaçlamanı istiyom hem böylece evinde temizlenmiş olur..bende yok zati ama olsun sizler için bir hizmet olcek diymi ama teşekkür ederim..özetleyim canım...şöyle diyor son kuşlar, son yaz bahçeleri, son satırlar, son öpüş, son dokunuş, son bakış gibi ömrün nihayeti gibi son aşk... yani bu zat ömrünün sonlarına yaklaşmış eskiyi yad ederek vakit geçiren,bu arada birisine aşık olan bir hayalperest.. başka varsa anlamadığın açıklayım anam sen yaz korkma öptüm canım olmamış, beğenmedim 2,5 veriyorum... çok duygusuz yorumlamışsınız hanımefendi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 canım ablacım seni çok seviyorummmm keşke yanımda olsaydın şu an bende seni çok seviyorum, keşke mesafeler daha kısa olsaydı, keşke... bende çok isterdim yanında olmayı... en azından kalbimle yanındayım şimdilik biliyorsun değil mi? şimdilik dedim bir gün mutlaka yanyana geleceğiz biliyorum güzel yüzlüm benim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 çok anlayışsızım demi dimek seni vurmamı istiyon yok bacım ben vuramam..beni kan tutar..iyisimi sen başkasını bul..ben birisini önerem mesela silahşör diloş derler alemde bak o bu işi yapıverir silahşör diloş mu namım buralara kadar geldi dimek, o kadar da saklanmıştım halbusi neyse...vurmak mevzuuna gelince...Sardunyam'la biz birbirimizi vuruyoruz zati ama yazdıklarımızla...kurşuna ne hacet!...anladın sen onu... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 benden kaçmaz diloşum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 diloşum ve frozenim ay ben sizle ne yapcam yahuuu fena halde tutku haline geldiniz (eti) (reklam arası) dınkkk neyse ne diyordum... tutku haline geldiniz bende, sürekli yeni neler yazdılar diye işi gücü bırakıyorum oturuyorum masaya, olmazki!!! bu büyünün hiç bozulmamasını istiyorum elemtere fişşş kem gözlere şişşş diyorum şuan karşılıklı etkileşimimiz harika ve ben burdadan çok malzeme çıkar diye düşünüyorum. (gerçi frozenden bişi çıkmayabilir) ilerleyen günlerde nerelere geleceğimizi ve yeni neler üreteceğimizi merakla bekliyorum... sizi seviyorum ya ben... ama olmazkiiiiii böylede yapılmaz kiiiiii Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 dünkü yazılarına yorum yazacktım ama biraz meşguldüm bugün yazabilirsem ne mutlu bana . gerçekten çok güzel analiz etmişsin Ellerine ve yüreğine sağlık Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gecenin karanligindan korkma gülüm Cehaletin karanligindan kork Cehalet geldiginde güzellikler biter, aydinligimiz biter renkler solar ve kitaplar eksilir yasamimizda sonra duvarlar büyür ceberut bir hükümdar olur günümüze karanlik sakin ha! umudunu yitirme umuttur kavli direnenlerin ebruli bir gülüs dagit her yana haykir, sesin gümrah ciksin cigligin karanligi yarsin bagir ki; her taraf gökkusagi tadinda kalsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 nataliacım... hoşgeldin canım... sen benim sayfamın yolunu bilirmiydin? şiir için çok teşekkür ederim güzelim saolasın... öpüyorum... Sezen Aksu'ya olan deli sevdamı duymayan kalmadı sanırsam. kaldıysada onlarda duyar, belki birgün Sezen de duyar... şimdi bugünkü hürriyet gazetesinde bir yazı okudum ve Sezen'imin bir şiir kitabı çıkmış, 1975/2006 yılları arasında yazdığı şiirler ve şarkı sözlerinden oluşan 197 şiir. Kitabın adı Eksik Şiir. haberi yaptıklarında ekledikleri şiire bakarmısınız ya, beni delicesine mutlu etti. yoksa bu kadın biliyor olabilir mi ona olan aşkımı... KIRAN KIRANA Unutma sen yine Sardunyalara su ver ben yokken, unutma gazeteleri oku kahvaltı ederken, unutma haberleri dinle her saat başı lütfen sen ki acı çekmenin en kibarını bilirsin sen ki mum gibi içine içine erirsin dayan gözümün nuru kavuşacağız elbet birgün bağbozumu kıran kırana bu hayat yaşayacağız boynumuzun borcu unutma... bahardır kışın sonu... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Aşk olsun kıs bilmes miyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.