Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Taurus abicim yeni yılın kutlu olsun... 2008 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar... Alıntı
Φ Melkor Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Taurus abiciğim, Değerli hemşerim; Yeni yılın kutlu ve de mutlu olsun. 2008 sana neşe ve huzur getirsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Sevgili Taurus 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Sevgili Arkadaşım, Sana sevdiklerinle çok mutlu bir yıl diliyorum Herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Taurus'cum sevgili arkadaşım Allah'a çok şükür iyiyim .her zaman hatrımı sorduğun için teşekkür ederim. arkadaşım cana yakınlığını ve sohbetlerini özlediğimi bilmeni isterim.umarım sende iyisindir. eskisi gibi uğama şansım olmuyor.işler bu aralar baya yoğun işhayatı ve özel hayatın tüm yükü şuan sırtımda ve keskin bir viraj dönüyorum,kısaca böyle özetliyeyim dedim.umarım beni anlamışsındır kendimne iyi bak arkadaşım .Selametle,sevgiler. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2008 TaurusumMutisim, seni anlatmaya kelimeler yetmez Seni kocamaaan seviorum biliosun demi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2008 seni çok seviyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2008 sevgililer gününüz kutlu olsun... Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2008 slm tauruscum ne zamandır seni göremedim.umarım iyisindir. kendine iyi bak.görüşmek üzere selametle........! havalarda ısınıyor sana vantilatör getirdim serinlersin arada Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2008 Hımmmm yazmadan geçmek istemedim....Sevgili TAURUSMUTİS....sadece oyunlarda rastladıgım yanlızlıgın sessizligini iyibildigine kanat getirdigim birisi diye düşündüm!!!hele hele o laleleri görünce bide BURSA ifadesini gördügümde birde adyes olsada tüm çiçekleyi kökünden hafifçe çıkarıp kendi baçeme eksem diye düşünmedim desem yalan olur Sanıyorum bu ifademeden sonra adres degil yorum bile yapılmas espiri bir yana o güzel çiçeklerinle,sevgi dolu görülesi yüreginle kal..... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2008 Defterimi,varlıklarıyla onurlandıran tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Lalelerden bir tane seçeceğim sana güzel gönüllü karınca.. Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Defterimi,varlıklarıyla onurlandıran tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Lalelerden bir tane seçeceğim sana güzel gönüllü karınca.. Teşekkürler aldıgım güne dek sende emanetim olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2008 Çiçek topicinde fotoğrafını verdim ama sanırım elden istiyorsun.. O halde elini biraz çabuk tutmalısın,mevsimi geçiyor çünkü.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2008 Tauruscum bayramın kutlu olsun tabi paşanın da Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Çiçek topicinde fotoğrafını verdim ama sanırım elden istiyorsun.. O halde elini biraz çabuk tutmalısın,mevsimi geçiyor çünkü.. Aaaaaa tüh inan görmedim hemen bakıyım ...şimdiden teşekkürler..ama ben canlısını istiyorum ve çok yakınız cidden bir sabah meyaba ben kayımca çiçegimi veririmsin diye kapına gelirsem şaşama Ama genede sağol.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2008 Dora; Teşekkür ederim.. Geçti gerçi ama senin ve kuzularınında bayramı kutlu olsun.. Karınca; Yakınsın ama nekadar yakınsın..Bi de bakalım.. Belki solmadan alırsın çiçeğini.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş Hani Hıdırellez muhabbetine Açık giyme üşürsün Güzellikte meşhursun Yalınız bir kusurun var Herkezle görüşürsün Nassssıı amaaaa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2008 İyiymiş.. Teşekkür ederim Gloria'cım.. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2008 kuşlardan duyduğuma göre mantıcı biri varmış burda Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2008 Sevgili Taurusmutis emekle yetiştirdigin çiçekleri içtenliginle sunuyorsun...aklıma geldi boş zamanın kalırsa oku diye bir kaç tanecik kitap aldım umarım begenirsin.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 kuşlardan duyduğuma göre mantıcı biri varmış burda Kriptex görsünde utansın.. Teşekkür ederim.. Sevgili Taurusmutis emekle yetiştirdigin çiçekleri içtenliginle sunuyorsun...aklıma geldi boş zamanın kalırsa oku diye bir kaç tanecik kitap aldım umarım begenirsin.... Acaba bu ''ne zamandır çiçek vermiyorsun'' gibi bir taş mı.. Teşekkür ederim Yaramaz.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2008 Yukarıda bi tabak mantı gördüm, amannnn nasıııl canım çekti bi bilsen var yaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.