Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 2013'ü uğurlamaya çok az bir zaman kaldı..Mutlaka gitmeden ona söylemek istediğiniz bir şeyler vardır değil mi? Benim için son birkaç yıla göre daha insaflıydı.. O yüzden ona şöyle güzel bi ayak masajı yapıp öyle gönderiyorum.. 2014 ile yolda karşılaşınca söyle bak güzel masaj yaptığımı tamam mı.. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 11 yıldır dogma karanlığında adeta nefessiz boğuluyorum. Ömrümde bu kadar kötü bir dönem görmedim. Alıntı
Φ Altinay Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 Güle Güle 2013..... Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2013 zor aynı zamanda öğretici bir yıldı. artık erdim teşekkürler 2013-ama sen genede biran önce çek git Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Diktatörün ve dogmaların karanlık efendisinin sonunu görmeden geçen her yıl karanlık, nefes alınamayan bir yıl olacak. Alıntı
Φ irinçköl Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Sonunda noel baba da patladı https://www.youtube.com/watch?v=obiOEh6CgyY Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Haksız mı bu noel baba şimdi? Dileklerine gönülden katılmamak mümkün mü? Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2013 Umarim gelen gideni aratmaz. Insanoglu insanlasmamakta direndikce bu pek de kolay gorunmuyor. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2013 Damat Ferit yeniden klonlanıp başbakan olursa aratır ancak... Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2014 Hocanın bedduaları da öyle böyle değil haaa! Daha kimseye böyle acı beddua etmedi diyorlar! Bi de tutuyor mu!!! Ya tutarsa, ya tutarsa... Umarım o da ona etmiştir, ikisininki de tutar... Topyekün temizlik! Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2014 Hocanın evleri, penci van yalıda, Hoca bir iş çevirmiş ki, düşman başına. Aman hoca Amerikalı hoca, iş işten geçti, Çevirdiğin fırıldaklar hoca, elliyi geçti. Yüksek odalarda, kızar köpürür, Allahı akıl versin, daha ne denir. Aman hoca Amerikalı hoca, iş işten geçti, Fırıldakları çevirirken aklın nerdeydi... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.