Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 bunlar taze taze fırından yeni çıkardımm Gün Batımı-Bayramoğlu Gün Batımı-Bayramoğlu Gün Batımı- Bizim evin camından Gün Batımı- Bu da bizim evin camından Gün Batımı-Bizim evin camından olduğunu söylememe gerek yok sanırım Gün Batımı-Söylemiyorum artık Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 ne güzel ..ne güzel resimlerle mutlu oldum... teşekkür ederim size.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 ne güzel ..ne güzel resimlerle mutlu oldum... teşekkür ederim size.. ben kendi adıma mutlu ettiğim için sevindim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2007 Günbatımına bayıldım.. Ay'da harika çıkmış arkadaşım,ellerine sağlık..Çok daha güzellerini çekeceğinin işaretleri var fotoğraflarında.. Bu resmi bugün çektim.İşyerimin önündeki sarmaşık gülü ve arı..(13.07.07) Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2007 Sevgili Gloria ve taurus... Ne güzel paylaşımlar bunlar... Ellerinize ve emeğinize sağlık.. Devamını bekliyoruz... Sevgi ve saygılarımla.. Dostça kalın... Bu da Haftasonu tatilimden bir kare... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Teşekkürler sevgili Dipnot.. Senin fotoğrafında muhteşem olmuş.. Bu fotoğrafta aynı çiçek üzerindeki karıncayı yakaladığım kare.. Bu da Photosop ta karıncanın biraz büyütülmüş hali.. İyi sardı haa.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Balkondan biraz önce çektim bu fotoğrafı.. Yıldızımız batıyor..(22.07.2007) Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 teşekkürler taurus.. buda benim objektifimden.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 teşekkürler taurus.. buda benim objektifimden.. Rica ederim,güzel fotoğraf.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Bunları dün gece çektim..(22.07.07) Tophane'den çatalfırın.. Bursa Kalesi (Saltanat Kapısı).. Atatürk Anıtı.. Işıklar Askeri Lisesi'nden,Yeşil Türbe Ve Yeşil Camii.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Frozenim..gayet başarılı buldum canem.. tebrik ederim.. Taurusmutis senin fotoğraflarda çok güzel.. Not;lafın gelişi söylediğimi sanmayınız..fotoğrafçılık üzerine sertifika sahibiyimdir üzerinize afiyet.. bu işten biraz anlarım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Frozenim..gayet başarılı buldum canem.. tebrik ederim.. Taurusmutis senin fotoğraflarda çok güzel.. Not;lafın gelişi söylediğimi sanmayınız..fotoğrafçılık üzerine sertifika sahibiyimdir üzerinize afiyet.. bu işten biraz anlarım.. E o zaman koysana birkaç fotoğraf ya.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Cadım ikinci sıradaki fotoğraf güzel ama diğer ikisini beğenmedim... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2007 İzmir' de bulunan Gölcük yaylası.. Gördüğüm en güzel yerlerdendir burası... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Ok,makro çekim delisi oldum.. Ama güzelliklerine bir bakın Allah Aşkına yaa..İşyerimin önündeki sarmaşık gülünün üstünde çiçek bitleri vardı.Baktım üstü karınca dolmuş bişiler yapıyorlar.Birkaç poz çektim ve pc de bakarken bakın ne gördüm.Daha önce belgesellerde gördüğüm ilişki içindeydiler.Bitler muhtemelen tatlı bir sıvı salgılıyor ve karıncalarda bunu topluyor.Özellikle 2. karedeki karıncanın ağzına dikkat edin.. Karınca ve bitler..(27.07.07) Karıncanın ağzına dikkat.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gördüğüm en güzel yerlerdendir burası... Gölcük gerçekten çok güzel bi yer..ee ne de olsa bizim buralar görmeyenlere şiddetle tavsiye ederim Bu da Kırşehir'de bulunan Hacı Bektaş-ı Veli türbesinden bir kesit..Kardeşimle iyi alıştık bu işe..Bu onun objektifinden..gerçi onun makinası benimkinden daha güzel ama bu tekniği ona öğreten de benim Kesikköprü (Kızılırmak) Gülbahçesi ve Mevlana Müzesi Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Kedicik Korkusuz dev kelebek..çok yakınından çektim Gökyüzü.. Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Sevgili arkadaşım taurus.. Hakikaten güzel fotoğraflar gönderiyorsun ve ben bakarken çok keyif alıyorum... Devanı bekliyoruz... Sevgiler... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 süper resimler ellerinize sağlık Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Sevgili arkadaşlar, herbir resim gerçekten de oyle guzel oyle guzel ki... Fotoğraf çekmeyi benim için bir zevk haline donusturuyorsunuz. Özellikle gecenlerde sevgili arkadaşım Taurus'un çektiği çiçek böcek resimleri bu zamana kadar gördüğüm en güzel resimlerdendi... Butun bir hafta boyunca elimde fotograf makinesi, ve kullanım talimatları ile dolaştım durdum, nerede çiçek böcek gorsem, Taurus' unkiler gibi resimler çekicem diye atılı atılıverdim. Aldığım bir tiyonun ardından bir ara kendimi National Geographic fotografcısı bile sandığım oldu... Bir arkadaşım bana bu tarz fotoğraflar çekebilmek için Nat. Geog. fotoğrafçılarının pusu kurup bekleme ve uygun anı yakalama olasılığından bahsettiğinde, elimde makineyle vallahi de billahi de pusu bile kurdum... İşte pusu anımdan görüntüler tabi hepsi bunlardan ibaret değil, geri kalanlarını da yarın yollayacağım. Şimdilik öpüldünüz Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Vazgeçtim, bugün gönderiyorum hem 6 dakika geçmiş aslında yarın olmuş Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yeni çektiğim fotoğraflardan koymaya girmiştim ama senin fotoğrafları görünce,''Birkaç gün keyfini sürsün'' dedim.. ŞAka bir yana emek harcanarak çekilmiş olduklarına tecrübelerimle şahitlik edebilirim.Çok güzel yakalamışsın Gloria'cım.Makro çekimin büyüsüne kapılmış görünüyorsun.Allah sonumuzu hayreylesin.. Not:Benimkiler birkaç gün sonra artık.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Yeni çektiğim fotoğraflardan koymaya girmiştim ama senin fotoğrafları görünce,''Birkaç gün keyfini sürsün'' dedim.. ŞAka bir yana emek harcanarak çekilmiş olduklarına tecrübelerimle şahitlik edebilirim.Çok güzel yakalamışsın Gloria'cım.Makro çekimin büyüsüne kapılmış görünüyorsun.Allah sonumuzu hayreylesin.. Not:Benimkiler birkaç gün sonra artık.. Allah razı olsun Sağolasın (bu dualar, bana keyfimi sürmem için birkaç gün verdiğinden dolayı idi) inşallah (bu da bi kaç gün sonra buraya ekleyeceğin fotolar içindi) şaka bir yana sevgili arkadaşım, cidden uğraştım, ama artık bu işten keyif almaya başladım. İlk hedefim kendimi makro çekimlerde iyice geliştirmek, sonra yeni hedefler bulucaz umarım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2007 Bu bolumu nasil kacirdim hala kendime cookk kiziyorum Benim gibi dipnot'un ogrencisi biri buraya nasil resim yollamaz Neyse henuz gec degil Bu arada dikkatimi cekti ben kuledeyken hep birilerini cekmisim manzara filan yok şirin şey senii Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.