Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Admin Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Her Sabah Kaltığınızda Onsuz Yapamam Diyeceğiniz Bir Şey Varmı? Ne olursa olsun! 1 Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Telefonumsuz sanki yapamazmışım gibi... Beni uyandırıyor, zamanı bildiriyor, iletişimimi sağlıyor... Ben telefonsuz yapamam evet... 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Benim için kahve diyeceğim... Onsuz yapamam. İçmeden evden çıktığımda sanki bir şeyler kaybetmişim veya kendimi yarım hissetttiriyor bana... Kahve ve gazete... 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Su! kesinlikle sular akmalı sabah evde çok çok fazla su bulunmalı Bide annemle babamı her sabah ararım açmalılar o telefonları! Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 telefon v/y tablet ; bildirimlere bakana kadar uykum aciliyor son bikac gundur onun haricinde de tabi ki kahvalti ; istahim acik uyaniyorum hep ; yumurta, sucuk, bal, kasar, domates, zeytin, peynir .. harika bi kahvalti icin malzemem varsa kalkip kahvalti yapiyorum ve e-gazetemi aciyorum ... ozellikle GS haberlerinin populer oldugu su son gunlerde harika bi ambians yakaladim .. duzenli yasama denemeleri o kadar da kotu degilmis korktugum kadar 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 bu arada telegol, top bizde, derin futbol gibi programlari izlemek benim icin harika bisey sabah sabah her futbolsevere tevsiye ederim .. kahvalti+mac yorumculari : )) hazirlanma sac bas yapma+mac yorumculari 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2013 Benim için kahve diyeceğim... Onsuz yapamam. İçmeden evden çıktığımda sanki bir şeyler kaybetmişim veya kendimi yarım hissetttiriyor bana... Kahve ve gazete... Aynen Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2013 Her sabah yataktan kalktığımda illa olması gereken şey benim için "hayat" tır... Onsuz yapamam doğal olarak Hayat varsa gerisi gelir zaten deeermişimmmmm.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2013 Aşkım demek isterdim ama maalesef öyle bir şey yok... Olunca gelip ilk iş buradan diyeceğim ama Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2013 Yok ya, düşünüyorum taşınıyorum gerçekten de sabah kalkınca onsuz yapamayacağım diyeceğim bir şey bulamıyorum, bu eksiklik mi acaba yoksa kendine yetmek mi bilemiyorum... Aşkım olunca "aşkım" derim ama Alıntı
Φ SevgideÜşümek Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2013 birden ne diyeyim diye düşünürken yakaladım kendimi....o zaman kimseyi demek doğru....hak eden yok demek.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2013 Her Sabah Kaltığınızda Onsuz Yapamam Diyeceğim Bir Şey Var..Evet Kızımla kahvaltı ve kahve sohbetleri.. ama onsuz yapamam dememeli insan, çünkü yaparsın.. 1 Alıntı
Misafir amateur Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2013 onsuz yapamam dememeli insan, çünkü yaparsın.. Hayır yapamazsın, yapılamaz. Mutlaka bir 'O' olmalı. Sporsuz yapamam. 'O'nsuz kendime gelemiyorum. Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2013 standart bir cevap olacak ama kahvaltı +çay diyeyim : ) Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 .. UYKU.. YİNE.. YENİDEN.. BÖYLE! Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 .. beş ileri bir gerikaçırmış keçileri yapma çucum numara ofsaytten gittin goleas istedik attın valeofsaytten gittin golebunun hakemi nerede?ikile koçum ikile ikile koçum ikile angıralı durgud .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.