Gönderi tarihi: 10 Mart , 2013 12 yıl Yazar En büyük mutluluk ne: Vermek gülen ellerle, sunmak güzel armağanlar kahrolmuş, ezilmişlere. Dolu ellerini boşaltınca sevinen insanın yüzünden daha güzel olamaz hiç bir gül. Sevindirmez insanı hiçbir şey herkese yardım etmek kadar. Verdiğim şey bile tutamaz yerini sevincimin ! Bertolt Brecht
Gönderi tarihi: 14 Mart , 2013 12 yıl Yazar Bugün hiç yazı yazmasam diyorum, gitsem bir dağ başına, gitsem, kır çiçekleri toplasam, bunları bir demet yapsam; desem ki, bu çiçeğin adı, "Erdem", bunun "Onur", bunun "İnanç"… Uğur Mumcu
Gönderi tarihi: 16 Mart , 2013 12 yıl Bazen degil, herzaman. Cunku bir vucut ozgurlugunu ancak zihniyetinin vucudunu yonlendirmesi ile kaybeder.
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2013 12 yıl Yazar Geçtiğimiz aylarda Hindistan' da tecavüze ses çıkaran erkekler...
Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2013 12 yıl . @PiS_CeYaR Allah'ın bela verme şekillerinden biri de bazı şeyleri unutturmaması.
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2013 12 yıl bak istiyorumm! olurda vermesse hesap soracağım tek muhatap sensin karşımda ben bilmem okuttun kulağıma koydun bunu bekliyorum hadi bakalım
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2013 12 yıl Yazar @@dennise sabah gözümü açtığım gibi forumu açarım, bu sabah ilk bunu gördüm.Ardından face'i açtım, bi de ne göreyim!Aynısını bi arkadaşım paylaşmış Bazen duyman gerekenleri, ya da görmen gerekenleri tanrı bi şekilde karşısına çıkarıyor, ne dersin..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.