Φ cenkdanyel Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2012 süperler ya:D Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2012 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2012 Sabah sabah içim ezildi be ya Üzüldüm çok... Umarım burada bizlerin arasında böyle öküzler yoktur. Alıntı
Φ antisosyal kelebek Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2012 terk edilen biri olarak karikatürlere güldüm fakat içimdeki bu ayrılık acısı nasıl geçer arkadaşlar 5. yılımızdayken sıkılma bahanesiyle terk edildim lütfen bana biriniz akıl versin ikimizinde ilk beraberliği olmasına rağmen sessizce mesajla ayrıldık benden soguyup,tartısmalardan sıkıldığı için ama herseye rağmen benle arkadaş kalmak istediğini söyledi sizce bir erkek neden bunu söyler başka biri mi var hayatında ki ve ben bu insanla aynı sitedeyim Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2013 terk edilen biri olarak karikatürlere güldüm fakat içimdeki bu ayrılık acısı nasıl geçer arkadaşlar 5. yılımızdayken sıkılma bahanesiyle terk edildim lütfen bana biriniz akıl versin ikimizinde ilk beraberliği olmasına rağmen sessizce mesajla ayrıldık benden soguyup,tartısmalardan sıkıldığı için ama herseye rağmen benle arkadaş kalmak istediğini söyledi sizce bir erkek neden bunu söyler başka biri mi var hayatında ki ve ben bu insanla aynı sitedeyim aynı sitedeyim derken? komşu musunuz yani? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.