Φ simin Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Bugün çayını alayım simin teşekkürler buyrun keyif olsun Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Elim değmişken birde çay+simit+ eski kaşar kaptım geldim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 oh çok iyi geldi simit ve kaşar veya beyaz peynir... .) Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Bende bu sabah; simit surulen peynir, tavuk salami, siyah zeytin, domates yedim. Ah bu bilgisayar ozurluluk. Ben sizler gibi gorsellige tasiyamiyorum. Sadece kuru yazi olarak kaliyor. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Bende bu sabah; simit surulen peynir, tavuk salami, siyah zeytin, domates yedim. Ah bu bilgisayar ozurluluk. Ben sizler gibi gorsellige tasiyamiyorum. Sadece kuru yazi olarak kaliyor. Bu forumda her şeyin bir çaresi var inan ki Bir bak buraya istersen: Foruma Resim Ekleme Hala olmuyorsa özel mesaj sisteminden yardımcı oluruz. Alıntı
Φ JohnnyTaylanFalls Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 bize gelin c: Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Bu forumda her şeyin bir çaresi var inan ki Bir bak buraya istersen: Foruma Resim Ekleme Hala olmuyorsa özel mesaj sisteminden yardımcı oluruz. Sagol. Aslinda bu teknik konularinda biraz gonulsuzum. Oglumdan gerekli oldugunca yardim aliyorum. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 E hadi buyrun pazar kahvaltısına.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 Bu gerçek bir kahvaltıya benziyor... Teşekkürler Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2013 Bu gerçek bir kahvaltıya benziyor... Teşekkürler Afiyet olsun.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 @@simin benim hakkımı akşamüstüne saklı tut.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 @@simin benim hakkımı akşamüstüne saklı tut.. peki 5 çayı demlerim 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Tavşan kanı derler ama ben hiç tavşan kanı görmediğim için tam olarak nasıl olduğunu bilemiyorum ama bu çaylar çok güzel görünüyor... 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2013 Tavşan kanı derler ama ben hiç tavşan kanı görmediğim için tam olarak nasıl olduğunu bilemiyorum ama bu çaylar çok güzel görünüyor... Tavsan kani, hani su ustten bakinca dibin gozukmesi yani cayin acikligi/koyulugu degil de, seffafligi degil mi? Bunu neden tavsan'in kani ile ozdes tutuyorlar, valla ben de hic tavsan kani gormedim. Yalniz bildigim kanin rengi kirmizidir. Demekki burada bir kirmizi tonu algisi/bilgisi soz konusu. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Hadi çay saati buyrunnnn.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 aman tanrim bunu yapalim hemen... 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Cayin yaninda ne var? Kuru kuru cay gitmez. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 @@evrensel-insan Un helvası yapmıştım bugün olur mu.. Un helvasını ilkokul 4. ya da 5. sınıftan beri yaparım.Sınıfta öğretmenimiz bir deney için yapmıştı.Bir gün annem evde beni yalnız bırakıp çarşıya gitti.O kapıdan sokağa, ben bacadan mutfağa.. Yani mutfağa un helvası ile adım attım, sonra gerisi geldi.O yüzden bu tatlının yeri bende ayrıdır.. 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Eh ne yapalim, misafir umdugunu degil;buldugunu yer. Aslinda soyle tuzlu kurabiye ya da kiymali borek daha bir guzel olurdu. Ben de amma "yuzsuzum" degil mi? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Hayır hiç de bile değilsin... Ben de kahvenin yanında tatlıyı, çayın yanında ise tuzlu severim..Borcum olsun tamam mı.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2013 Hayır hiç de bile değilsin... Ben de kahvenin yanında tatlıyı, çayın yanında ise tuzlu severim..Borcum olsun tamam mı.. Eh peki oyler olsun, seni mi "kiracagim?" Ben aslinda tatliyi suyun disinda baska bir icecek ile yiyemem. Ictigin cay ya da kahvenin damak tadini bozuyor. Tabi soguk bir icecek olur, mesela gazoz, limonata v.s. Benim kucuklugumde caya "bati/bati" yapardik yani buskuit batirir yerdik. Coffee anlamindaki kahve cesitleri benim zamanimda pek yoktu. Sadece turk kahvesi vardi, onu da annem "cocuklar icmez" diye icirmezdi. Aslinda simdi dusunuyorum da, neden cocuklar turk kahvesi icmesin? Simdi ise sallama cay, sutlu cay, nescafe v.s. revasta. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.