∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2013 Ayy sizinle paylaşmadan içemedim Kahveden ziyade kapicino'ya benziyor, olabilir mi? Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Kahveden ziyade kapicino'ya benziyor, olabilir mi? kahveee gerçek sütle hazırlanmış bol süt köpüklü üstünede yiine azcık sek kahve ile yazım tekniği Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2013 Ben kahveyi sek sevdiğim için buna sadece bakayım simin... teşekkürler 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2013 Ben kahveyi sek sevdiğim için buna sadece bakayım simin... teşekkürler peki ozaman sana özel de yaparım Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Bugün kahveler benden. Afiyet olsun! Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Bugün kahveler benden. Afiyet olsun! Yorgunluk kahvesi, ohhh mis Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Bugün kahveler benden. Afiyet olsun! "Kahveler" de sadece bir kahve var, kime yetecek? Zaten kapilmis bile. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 "Kahveler" de sadece bir kahve var, kime yetecek? Zaten kapilmis bile. E tamam o zaman zaten benim yorgunluğum geçti sayılır bir kahve yapayım ne olmuş size, lafı mı olur yani bir kahvenin, olmaz, 40 yıl hatrı olur Ohh nasıl da bir köpük, nasıl da bir köpük Sevdiğiniz biriyle için diye iki tane oldu Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 "Kahveler" de sadece bir kahve var, kime yetecek? Zaten kapilmis bile. iyi işte isteyen herkeze aynı kahveden ısmarlamak için "kahveler" dedim... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 E tamam o zaman zaten benim yorgunluğum geçti sayılır bir kahve yapayım ne olmuş size, lafı mı olur yani bir kahvenin, olmaz, 40 yıl hatrı olur Ohh nasıl da bir köpük, nasıl da bir köpük Sevdiğiniz biriyle için diye iki tane oldu Ben hemen egosal bir bencillik yapip, birini kapayim. "Sona kalan dona kalir." Hala bir tane var, var mi taliplisi; kapanin elinde kaliyor, gel okur gel; ilk alan kazaniyor. Eline emegine saglik. Huuuup oh, cok guzel olmus. Ilkinde bencillik yaptim zaten, biz onu paylasiriz. Ikinciyi de baskasina birakayim. Hani "biri icer biri bakar, kiyamet ondan kopar" Gercigecenlerde kiyamet kopmadi da, neme lazim! Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 iyi işte isteyen herkeze aynı kahveden ısmarlamak için "kahveler" dedim... Vallahi zahmet senin zahmetin, ben ne diyebilirim ki; sadece "ellerine saglik" demekten baska. Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Vallahi zahmet senin zahmetin, ben ne diyebilirim ki; sadece "ellerine saglik" demekten baska. ben hep yaparım afiyet olsun. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Ben hemen egosal bir bencillik yapip, birini kapayim. "Sona kalan dona kalir." Hala bir tane var, var mi taliplisi; kapanin elinde kaliyor, gel okur gel; ilk alan kazaniyor. Eline emegine saglik. Huuuup oh, cok guzel olmus. Ilkinde bencillik yaptim zaten, biz onu paylasiriz. Ikinciyi de baskasina birakayim. Hani "biri icer biri bakar, kiyamet ondan kopar" Gercigecenlerde kiyamet kopmadi da, neme lazim! Hahhaah Afiyet şeker bal olsun : kilo problemi yoktur umarım Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Hahhaah Afiyet şeker bal olsun : kilo problemi yoktur umarım Bilmem, yoktur herhalde. Yani yapiliyim, kilolu degilim. Neden, kahve kilo mi yapiyor? Benim bildigim uyku kacirir. O da benim icin gecerli degil. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Bilmem, yoktur herhalde. Yani yapiliyim, kilolu degilim. Neden, kahve kilo mi yapiyor? Benim bildigim uyku kacirir. O da benim icin gecerli degil. Hayır yani afiyet şeker bal olsun dedim diye dedim ben onu... Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Hayır yani afiyet şeker bal olsun dedim diye dedim ben onu... Anladim. Ayrica gunde en az 3-4 fincan kahve icerim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Hele bir güzelliğe bakın, sonra da için... Afiyet olsun.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2013 Kahve servisi harika... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2013 Bir fincan kahveye,saklanmış sohbet, Gel beraber içelim,diller konuşsun. Nefreti yok ettik,sevgi müebbet, Diller yorulursa,kalpler konuşsun. __Emine Yılmaz Dereci__ afiyet olsun_________ Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2013 Buna kim yok diyebilir??? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2013 Buyrun... Günaydınnnn Aldım kahveyi canım, öpüyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.