Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2013 11 yıl .. teşekkürler simin.. mahcub ettin.. benden sana ve şahsında herkese sevgi ve çikolata-şekerleme.. .. Kıymetlim @interlock
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2013 11 yıl Venezuella'lı tasarımcı Enriqu Luis Sardi’nin bir kahve zinciri için yaptığı enfes tasarım. Kahveyi içip kurabiye kupayı komple mideye indiriyorsunuz. Afiyet olsun
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl Günlerdir şöyle bol köpüklü kahve içmedim.. kahve arkadaşımı özledim..
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl Günlerdir şöyle bol köpüklü kahve içmedim.. kahve arkadaşımı özledim.. Kahve arkadaşının yerini tutmam ama hadi bugün birlikte içelim
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl Günlerdir şöyle bol köpüklü kahve içmedim.. kahve arkadaşımı özledim.. içinde sakladığı sırları.. mırmır söyleyen arkadaşınız mı my teacher? ..
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl Kahve arkadaşının yerini tutmam ama hadi bugün birlikte içelim çok teşekkür ederimmmm, ellerine gönlüne sağlık..
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl içinde sakladığı sırları.. mırmır söyleyen arkadaşınız mı my teacher? .. http://www.turkish-media.com/forum/user/48546-kiraz/ Kirazım
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl .. O tamam efendim.. kaçınılmaz biçimde.. ben tülvent olarak düşünmüştüm de.. ..
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl Ne kadar çok çalıştım bugün, bütün evi temizledim, çamaşırları yıkadım, yemek hazırladım... ve şu an itibariyle artık tertemiz evimde güzel bir kahve eşliğinde coco star yiyip, film izleyeceğim size de bir fincan ikram edebilirim Ohhhh misss gibi hindistan cevizli ve miss gibi kokanından bir fincan da kahve Afiyet olsun
Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2013 11 yıl Ben de, daha önce bir türlü seyredemediğim Stanley Kubrick'in Otomatik Portakal'ını seyretmeye başlıyorum. Evde kahve de kalmamış üstelik
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 11 yıl Bende az şekerli yapıcam şimdi bi tane, görünce canım istedi.. afiyet olsun tüm kahve severlere .en güzel kahve sade olandır telveli ve fincandan içilen kahvenin tadını veren başka bir çeşidi yok ..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 11 yıl afiyet olsun tüm kahve severlere .en güzel kahve sade olandır telveli ve fincandan içilen kahvenin tadını veren başka bir çeşidi yok .. organiğinden kaffe ha! sen yetiştiriyor musun @@kelebekler uçarken? merhaba.. hoşgeldin.. ...
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 11 yıl Akşam kahvesi buyrun:) off o çikolatalı lokumları çok seviyorum ben
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 11 yıl off o çikolatalı lokumları çok seviyorum ben ben da efendim emme.. bendeniz çok şekerim ya! kaffemi içer, çukuletasını size takdim ederim.. olmas mı? çiçeğiylen.. .. ..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 11 yıl .. bendeniz çok şekerim ya! @@İNTERLOCK teşekkür ederim bu ara tatlıdan uzak duramıyorum yee hoo.. onbin köfte.. john wayne.. eddie murphy.. ..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 11 yıl .. hayatımda hiç senin kadar güzel, tatlı ve bana heyecan veren bir örtmen görmedim.. canım örtmenim benim..seni defter üzerinde değil ta kalbimin içinde seviyorum.. artıkın bi beş verirsin di mi aritmetiğinden.. mersi.. ..
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 11 yıl .. hayatımda hiç senin kadar güzel, tatlı ve bana heyecan veren bir örtmen görmedim.. canım örtmenim benim.. seni defter üzerinde değil ta kalbimin içinde seviyorum.. artıkın bi beş verirsin di mi aritmetiğinden.. mersi.. .. Bu güzel sözlere 100 bilem veririm
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2013 11 yıl .. bendeniz interlock'da yüzü alır ve.. yüzsüzlüğü bırakırım o zaman.. herkeşler de beni sevebilicektir.. gloria bilem belki,, kim bilir? önce allah.. sona örtmenim bilir.. vesselâm.. ..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.