Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

temammm ikeaya çökelim.. kaybedelim kendimizi orda smile.png zor ayırsınlar bizi miniatür evciklerden, objelerden:)

Koltuklarına oturalım sehpalarına ayaklarımızı uzatalım bakalım en rahatı hangisiyse onu alalım, tabii halıya da uyacak ona göre :)

Gönderi tarihi:

turk%2Bkahve%2B2.jpg

Kahveniz geldi ..... @gloria, @Admin, @ Hardal.. ve tüm forum ahalisiii :)

Türk kahvesi... Kişi ele verir kendini sanki cevabıyla, şekerli olsun; sohbeti tatlı. Orta lütfen, herkese uyumlu. Sade olsun. Kararlı, keyif adamı... herkeze mutlu bir gün diliyorum keyif dolu ...

Gönderi tarihi:

@simin-simin

mis miss teşekkürler..flowers.gif

Gönderi tarihi:

Türk kahvesi... Kişi ele verir kendini sanki cevabıyla, şekerli olsun; sohbeti tatlı. Orta lütfen, herkese uyumlu. Sade olsun. Kararlı, keyif adamı... herkeze mutlu bir gün diliyorum keyif dolu ...

Ohhhhhhhh missss tam da toplantı sonrası keyif kahvesi oldu smile.png Ellerine sağlık şekerimmmm smile.png

• Admin--
Gönderi tarihi:

Ben alayım hemen :)

Gönderi tarihi:

Bende de şöle bişey var..rolleyes.gif

52153748098108191736766.jpg

Gönderi tarihi:

Bu başlığa her girdiğimde iştahım açılıyor smile.png

Benim de..tongue.png

Gönderi tarihi:

çoook sarhoşum şimdi birisi bana kahve yapsa ne oluuurrrrrrrrrrr sick.gif

İşte sana bir espresso... :)

2635_Espresso_Coffee_Cup.jpg

Gönderi tarihi:

neyi neden istediğini bilen kadın .cekip alırmış bunun icin hic bir araca ihtiyacın olduğunu sanmıyorum :)

Gönderi tarihi:

neyi neden istediğini bilen kadın .cekip alırmış bunun icin hic bir araca ihtiyacın olduğunu sanmıyorum smile.png

Kim saçlarımın neden bu kadar kıymetli olduğunu bilebilir ki? Ben bunu kime anlatabilirim? Kim bunun bir can hikayesi olduğunu anlayabilir?

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.