Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2013 gorsellik ve bilgi icin tesekkurler. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Bunu da cezveden içicez galiba evrensel insan YSG! Adına da Cezve kahvesi diyelim... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Bunu da cezveden içicez galiba evrensel insan YSG! Adına da Cezve kahvesi diyelim... Mangal kahvesi desek Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Bunu da cezveden içicez galiba evrensel insan YSG! Adına da Cezve kahvesi diyelim... Tesekkur ederim de, lakabimin sonundaki o "YSG" neyin nesi pek algilayamadim. Ayrica zaten kahve cezve de yapiliyordu. O yuzden biz asil bu yeni ceside "fincan kahvesi" diyelim. Dagdan gelip, bagdakini kovmasin. Yalniz bu "direk cezveden icmeyi" su son zamanlarda TV lerde moda olan esler yaristirmalarinda kullanabiliriz. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Ne zamandan beri içmemiştim..Hasret giderdim ne güzel Ellerine sağlık Radya 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 portakal şekerlemeside var hadi buyrun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Tesekkur ederim de, lakabimin sonundaki o "YSG" neyin nesi pek algilayamadim. Admin Yüksek Sesle Güldüğü zaman kısaca "YSG" der.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 portakal şekerlemeside var hadi buyrun Portakal, bitter çikolata ve kahve... 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2013 Admin Yüksek Sesle Güldüğü zaman kısaca "YSG" der.. Tesekkurler. Ben de su bas harfli olusturumlardan biri sanmistim. Dur bir tahmin edeyim. "yuksek sosyal gucu" Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 buyrunuz Ben aldım eline sağlık.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2013 Ben aldım eline sağlık.. afiyet olsun .. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 offff off onu ben bir goturdum ki sormayin... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 offff off onu ben bir goturdum ki sormayin... Dışındaki ile beraber dimi? ) Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2013 Dışındaki ile beraber dimi? ) "Disindaki!?" Disi cukulata miydi, yoksa? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 "Disindaki!?" Disi cukulata miydi, yoksa? "Disindaki!?" Disi cukulata miydi, yoksa? Dışındaki derken; fincanın dış kabı, bakır olan kısmı.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2013 Dışındaki derken; fincanın dış kabı, bakır olan kısmı.. Ozaman nasil beraber icilecek? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 Yazar Admin Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 offff off onu ben bir goturdum ki sormayin... Dışındaki ile beraber dimi? ) "Disindaki!?" Disi cukulata miydi, yoksa? Ben antik şeyleri sevdiğim için Radya onu sordu dışındakinide mi götürdün diye... 1 Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2013 Ben antik şeyleri sevdiğim için Radya onu sordu dışındakinide mi götürdün diye... Anladim, tesekkurler. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2013 üfff bunu alayım ben ama yetmez.. üc- bej daha lazım Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2013 üfff bunu alayım ben ama yetmez.. üc- bej daha lazım Hadi ben de sana eslik edeyim de, "uc/bej" yerine karsilikli hopurdetiriz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.