Gönderi tarihi: 4 Mart , 2014 11 yıl Afiyet olsun Aldım işte, fincanı da geri vermicem, üstüne yattım benim olduuu.. çok güzelmiş napim
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2014 11 yıl Co-Admin Erken kalkanlar işte kahveleriniz... Sabah kahvesi can'dır.. eline sağlık hemen alıp hüpleteyim ben
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2014 11 yıl Aldim gitti beya... Simin bunu cok sever simdi... evet çok sevdim ne olmuş ki @@Admin trakyalıyım ben pembedir, kırmızıdır çeker beni ellerine sağlık canımmmm @@Radya ...
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2014 11 yıl Yazar Admin Bugün'ü Cappuccino günü ilan edelim ve servis yapalım....
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2014 11 yıl Yazar Admin Aldım gitti be ya... ayrıca çifte kavrulmuş lokumda cabası ha...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2014 11 yıl @@Admin çok güzel görünüyor..eline sağlık hemen hüpletiyorum Fincanın yanındaki değirmenle, bakır sahanlardan benim de var babaanne yadigarı..
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2014 11 yıl Yazar Admin Evet benim anneanneminde böyle bir kaç takımı vardı ama şimdi bilmiyorum kim sahip onlara... Dayım biraz haylaz bir dayıydı sanırım onları sattı...
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2014 11 yıl Evet benim anneanneminde böyle bir kaç takımı vardı ama şimdi bilmiyorum kim sahip onlara... Dayım biraz haylaz bir dayıydı sanırım onları sattı... her ailede bir haylaz dayı var galiba.. Pazar kahveleri benden olsun
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2014 11 yıl Yazar Admin Güzel bir kahve bırakayım akşam saati Ah ah kimler gelmiş... aldım gitti...
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2014 11 yıl Admin-- Seçim günü kahvelerinizi afiyetle için bakalım aldım ben de Teşekkürler
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2014 11 yıl Yazar Admin hadi bakalım seçim yorgunları / üzgünleri size cappuccino getirdim...
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2014 11 yıl hadi bakalım seçim yorgunları / üzgünleri size cappuccino getirdim... O zaman ben alayım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.