Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2012 12 yıl Co-Admin İkramların hepsi çok güzel.. Bugün de benim gönlümden koptu kabul ederseniz..
Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2012 12 yıl Kimse kusura bakmasin. Benim gibi bilgisayar ozurluler, sizlere bir goruntu sunamiyor, ama; her bir goruntunun o cezbedici cekiciligi karsisinda "kahve icmek" eylemini hatirliyor.
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 12 yıl Teşekkürler aldım kahvemi kız @@simin seviyorum seni bennnnnn
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 12 yıl Teşekkürler aldım kahvemi kız @@simin seviyorum seni bennnnnn Bebeeemmm bende seni seviyorumkii
Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin Ne güzel bir cezve ve fincanmış bu be ya... Teşekkürler
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2013 12 yıl Yazar Admin Teşekkürler gitmeden benimkini alayım... Çifte kavrulmuş lokumla da çok iyi gider
Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2013 12 yıl Teşekkürler gitmeden benimkini alayım... Çifte kavrulmuş lokumla da çok iyi gider Afiyet olsun mutlu yıllar..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.