Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2012 12 yıl Bugün nasıl bir gündür anlamadım, son hızla ilerliyor, bir sürü iş güç peşimde... biri kahve yapsa da içsem ya da varsa yapılmış kahve alsam onu içsem
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2012 12 yıl kahveler hazır hadi kapın @@gloria ve sevgili @@Radya doping olsun bize
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2012 12 yıl Yazar Admin Bugün bu kahveye çok ihtiyacım var... Teşekkürler.
Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 12 yıl kave çok pahalı hele sıtarbakta ben yüzbaşı sıtarbakı hatırlıyom da güzel kızdı kavenin bu denli pahalı satıldıını bilmiyodur bilse asla izin vermezdi bide istanbulda hayat ne kadar pahalı 4 kişilik bir yamak askri ücret valla yuh diyom istanbuldaki isannar kesinlikle esrar eroin si,lah bide baş ka iş var onu yazamıycam heralde neyse
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 12 yıl @@simin foto çıkmamış ama olsun sen yaptığına göre mutlaka güzeldir, eline sağlık..
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 12 yıl evet çıkmıyor anlamadımki bir sürü başka görselde ekledim birr sorun yaşıyorum çözeceğim!
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 12 yıl buyrun güne keyifle başlayın... Sevgini elime alıp sade içeyim tatlım...teşekkürler.
Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin Bugün çok koyu bir kahveye ihtiyacım var.. belki de mırrayı tarif ediyorum
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 12 yıl kahveler hazır hadi kapın @@gloria ve sevgili @@Radya doping olsun bize Şu uzakta görünen muffin falan mı çözemedim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.