Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 An itibariyle gök gürlemeye başladı buralarda... Havayı Koklayan Adam'ın sözüne istinaden, bu bir sonbahar demosudur Hadi bakalım bu gece serin serin uyuyacağız, gözümüz aydın 2 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Nasıl güzel yağıyor, sicim gibi derler ya hani öyle Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 iwit saksılardan gelen toprak kokusu sarhoş edici Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 kahve, toprak kokusu sizin sonunuz pek iyi görünmüyor ona göre 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 kahve mis gibiydi toprak kokusu da öyle Daha iyi bir son düşünemiyorum 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Neyin kafasıki bu yahu yanlızlığın verdiği huzur ve mutlulukmu acaba Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Yalnızlık güzeldir hem de çok... Ama dilerim Siminciğim sana yalnızlığını asla hatırlatmayacak ve seni asla yalnız bırakmayacak bir kişi ile karşılaşırsın ve zamanı hep onunla paylaşırsın. Ve bir gün buralara "yalnızlık güzeldir" kabilinden bir cümle yazmak yerine, "seninle olmak güzel" kabilinden bir cümle yazarsın Tüm samimiyetimle diledim bunu sana bu gece 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Yalnızlık güzeldir hem de çok... Ama dilerim Siminciğim sana yalnızlığını asla hatırlatmayacak ve seni asla yalnız bırakmayacak bir kişi ile karşılaşırsın ve zamanı hep onunla paylaşırsın. Ve bir gün buralara "yalnızlık güzeldir" kabilinden bir cümle yazmak yerine, "seninle olmak güzel" kabilinden bir cümle yazarsın Tüm samimiyetimle diledim bunu sana bu gece Oyyy çok teşekkür ederim ... umarım bizi bulsun bu güzel dilekler sende çook mutlu ol yüreği güzel insan 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2012 Bu dilek bana da gelsin evet evet, çok güzel olur Hepimize gelsin, buradaki herkese gelsin 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2012 Benim en sevdiğim havalar yağmurlu havalardır. İstanbul çok güzel yağıyor yine Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2012 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2012 Benim en sevdiğim havalar yağmurlu havalardır. İstanbul çok güzel yağıyor yine Ansızın yakalan bide öyle göreyim seni Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Ooooo haberler kötü arkadaşlar; Tüm Türkiye bu akşam itibariyle yeniden yağışlı bir havanın etkisi altına giriyormuş ve hatta bununla yetinmeyip sıcaklık azalacak ve aşırı yağış, sel, soğuk ve hortum dahi oluşabilecekmiş. Ayrıca lodos kaynaklı zehirlenmeler konusunda da uyarılmışız. Yarın deniz va hava ulaşımında da iptal, erteleme gibi sorunlar yaşanabilirmiş. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2012 yazdan kalma bir güzel güneşli hava vardı. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2013 İstanbul'da hava lapa lapa kar... Fotoğraf Hürriyet Gazetesinin galerisinden alınmıştır. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2013 Dün gece öyle bir fırtına vardı ki evin camları patlayacak sandım. Hala yoğun yağmur ve fırtına devam ediyor. Sabaha karşı başlayan fırtına birçok evin çatısını uçurmuş, İdo seferlerinde de iptaller var. Sonuç tam uyuma günü, evde olsam battaniyemi alsam üzerime ve mışıl mışıl uyusam.. Gece dışarıdan gelen rüzgar sesleri yüzünden hiç uyuyamadım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Bugün buralarda hava serin, arada yağmur yağışı var, üç gündür yağıyor, bu hava acayip sıkıcı, güç derman kalmadı bende, eve gidip uyumak istiyorum o derece yani... Ayrıca okuduğum bir habere göre; Uludağ ve Kartalkaya'da mevsimin ilk kar yağışı düşmüş. Kar kalınlığı 5 santimmiş. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2013 .. "havalar nasıl olursa olsun; sizin havanız iyi olsun.." hülya uğur' dan.. 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Geçen hafta donduk istanbul'da, kombiler yakıldı, kalın kazaklar dışarı çıkarıldı, montlar giyildi vb. yağmur, çamur bir hafta geçirdik. Bugün güzel, güneş yüzünü gösteriyor, hava biraz serin ama en azından açık Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2014 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2014 İstanbul’da yarın 2014 yılının en sıcak günü yaşanacakmış Kavurucu sıcakların 2 gün süreyle devam edeceği bildirilirken, nem oranının yüzde 90’a kadar ulaşacağı ve bunaltıcı havanın etkili olacağı açıklandı. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2014 Gece biraz gökgürültülü ve şimşekli geçti, hava da serinledi ama bu sayede güzel deliksiz bir uyku çektim. Şimdi ise: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.