Φ alibatur Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 Çok iyimiş bu kadarını beklemiyordum Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Bu saksıyı Menemen'de bir çömlekçiden aldım, kendim de bişey katmak istedim ve üzerine desen çizdim..Ama asıl hedefim bu yıl seramik kursuna gidip çiçeklerime saksılar yapmak.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Bunlarda deniz kabuğuna diktiğim kaktüslerim.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 vee bu da kendi tasarlayıp diktiğim başka güzeller.. 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Bakır sahana ve bana annemden kalan kristal süs kadehe diktiklerim.. 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 En basiti bile çok güzel Konserve kutusunu boyayarak yapılan saksılardan örnekler 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2015 En basiti bile çok güzel Konserve kutusunu boyayarak yapılan saksılardan örnekler Mutfağıma onlardan da yaptım. Suşi' ye arada yaş mama alıyorum ve boşalan kutuları saksı, kalemlik ve mumluk olarak değerlendiryorum.. Bunu da boyayıp kaktüs saksısı yaptım işte.. 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 Bu eski kömür ütüsünü annem boyamıştı..Ben de çiçeğimle buluşturup saksı olarak değerlendirdim.. (Succulent) Kalanchoe tetraphylla 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2015 Kedili başka bir tasarımım.. Alt kısmı ahşap ambalaJ kutusuydu.Öndeki kedili parçayla birleştirip kendime işlevsel bi hale getirdim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.