Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Admin-- Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Evinizde veya bahçenizde saksı çiçeği yetiştiriyorsanız size fikir vermesi açısından ilginç ve yaratıcı saksı modellerini derledim. Umarım hoşunuza gider 1) Bu modele SAKSI KAFALAR diyebilirsiniz, AİLE SAKSISI diyebilirsiniz, olmadı kendiniz bir isim verirsiniz. Salon için gayet uygun değil mi? Saksılarınız hem çerçeve görevi görüyor hem de saksı... Bir taşla iki kuş vurmak buna dense gerek... Yaratıcıları Kazakistan merkezli Good! isimli bir ajans. 2) Artık kullanmadığımız ayakkabılarımızı, çizmelerimizi, botlarımızı atmıyoruz çünkü onları bahçelerimizi, merdivenlerimizi güzelleştirmek için saksı olarak kullanıyoruz. Böylece eşyalarımızı tekrar tekrar değerlendirmiş de oluyoruz. Meslea bu örnekteki gibi çizmelerinize çiçek dikebilir, böyle çitlere vs. asabilirsiniz... Asmayabilirsiniz de direk yere de sıralayabilirsiniz. SAKSI BOTLAR 1 Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 İşte bu çok ama çok ilginç bir atık malzeme değerlendirme işi olmuş İtiraf edin hanginiz aklına gelirdi ki artık kullanmadığınız bir klozeti çiçek saksısına çevirmek... Dolgulu sutyenleri artık eskidi diye atmaya son, çünkü onları da dönüştürmüşler ve saksıya çevirmişler hahhahhaa güzel olmuşşşş Bu alttaki fotografta atık malzeme kullanılmamış ama hoş güzel bir ambians yaratılmış, ben çok beğendim... Sanki balkon değil de bahçe gibi alanlar için daha uygun gibime geldi. Neden derseniz suladığımızda bu kapların altından su akacak ve balkon temizliği her sulama sonrasında şart olacak. Gerçi gülü seven dikenine katlanır demişler ama Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Bu fikri ben çok ama çok sevdim, son derece yaratıcı ve çok güzel duruyor değil mi ama? Bu klasik aslında, evimizde kullanmadığımız kovaları vs. saksıya çevirmek fikri... Bu ayakkabı örneklerinden yukarıda da paylaşmıştım ama görünce burada yine paylaşmak istedim, atlamaya kıyamadım bu resmi... Çok güzeller yaaa Bu saksılar da el becerisi iyi olan üyelerimiz için güzel bir örnek olur sanırım. Tığla ve renkli iplerle örülerek yapılan saksı giysileri gayet şık görünüyor. Bu arada evde giymediğiniz bir kazak, takmadığınız bir şal ı sökerek de yapabilirsiniz bu saksı giysilerini... 2 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Hepsi çok güzel..Özellikle çizmelere bayıldım..Patlamış bir çift var hemen onları yapıp balkona asıcam, teşekkürler.. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Süper bir fikir, eğer balkabağı yetiştiriyorsanız ve bu kabakların dışlarını ne yapacağınızı bilmiyorsanız, ziyan etmeyin yeter, saksı yapınnn!!! Arabalarınız lastiği mi patladı, bir de güzel büyük bir bahçeniz mi var, o lastiklerin patlamış olması sizi hiç üzmeyecek emin olun Bakın aşağıya mutlu olun Güzel çocuklarınız oyun hamurlarıyla oynamaya bayılır, bırakın oynasınlar güzel şekiller yapsınlar onlar ince el kaslarını geliştirirken siz de onların eserlerini saksılarınıza cilalayıp bir japon uhusuyla yapıştırın ve böyle güzel saksılar ortaya çıkarın. Çiçeği de içine birlikte ekmeyi unutmayınnnnn sakın Sonra bırakın çiçeği onlar büyütsünler artık. 1 Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Hepsi çok güzel..Özellikle çizmelere bayıldım..Patlamış bir çift var hemen onları yapıp balkona asıcam, teşekkürler.. Geçenlerde çok güzel film izlemiştim, filmde bir evin merdivenlerinde vardı bu bot içinde çiçekler, o zamandan yerleşmiş aklıma, ben de çook beğendim bu fikri Çok da güzel duruyorlar Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 İlginç ve farklı tasarımlar... Benim hoşuma gitti doğrusu... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Çiçekler ne kadar güzel Oldukları her yeri güzelleştiriyorlar.... Sadece fotografları bile bu sayfanın güzel olmasına yetti Ne güzel rengarenk bir sayfa oldu Bakıyorum ve içim açılıyor. 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 vatandaş saksıyı çalıştırmış, çok güzel şeyler yaratmış. Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2012 Kılozet ve Dolgulu sütyenler bakşa işlerede yarıyormuş demek Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 2 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 2 Mart , 2012 Kesinlikle katılıyorum size Stalkes Saksıyı çalıştırmak diye buna derler hahhaha zekice bir yaklaşım ve espri Ve Sayın Omar, daha kimbilir neleri kullanıyorlardır da biz hepsinden haberdar olamıyoruz işte Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 2 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 2 Mart , 2012 Yastıkları hiç böyle kullanmak gelmiş miydi sizin aklınıza, ben kırk yıl düşünsem bir yastığı saksı yapmayı aklıma getiremem.. Bu saksılar da çok güzel... Bakar mısınız lütfen, hem saksı hem de kuşlar için yuva... Çok çook beğendim ben bu saksıyı... Alıntı
Φ GeceKuşu Gönderi tarihi: 2 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2012 Yastıklara biraz mesafeliyim... Olsa güzel olur ama pratikte uzun süreli bir kullanımı olacağını sanmıyorum... Temizliği, sulaması derken bakımı kolay olmasa gerek ilk başlarda güzel bir görünüm olsa da sonrası soru işareti... Bence birazda fotoshop var onlarda.. . Kuş yuvası olarak da kullanılabiliyor olması nedeniyle bu tasarımı çok beğendim... İlk fırsatta uygulamayı düşünüyorum... Yaza kırlangıçlarla komşu olabailiriz... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 2 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2012 Yaratıcılığın sınırları yok elbette... Bi parçacık da ince bir ruh! Günüm aydınlandı, teşekkürler Freyja Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 24 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 24 Mart , 2012 Şu ikisinin güzelliğine bakar mısınız lütfen 1 Alıntı
Φ Deluge Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Şu ikisinin güzelliğine bakar mısınız lütfen Çok sevimliler... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Ben burada ki çiçek festivalini bekliyorum.Hem bol çeşit oluyor hem de daha hesaplı oluyor.Önce o çizmelerden yapıcam. hem duvara ya da balkon demirine asarsam suşi çiçeklerimi yiyemez.. Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Çiçekler ne kadar güzel Oldukları her yeri güzelleştiriyorlar.... Sadece fotografları bile bu sayfanın güzel olmasına yetti Ne güzel rengarenk bir sayfa oldu Bakıyorum ve içim açılıyor. Eveet kesinlikle katiliyorum Tesekkurler .. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Saksılarımı boyayıp, balkonuma astım bugün..) 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Ha ha... Çok güzel olmuşlar... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Ha ha... Çok güzel olmuşlar... :) çizmeler kendinden desenli olsaydı işim daha kolay olacaktı, çizmeleri boyarken kendimi de epeyce boyadım.. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Yazar Admin-- Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Hem çizmeler hem desenler hem saksı hem çiçekler hepsi de çook güzel olmuşşşşş... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Hem çizmeler hem desenler hem saksı hem çiçekler hepsi de çook güzel olmuşşşşş... dimi dimi dimiiiii Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2012 Saksılarımı boyayıp, balkonuma astım bugün..) harikaa : )) sokaga cok yakismiss : ) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.