Φ mimoza Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 çok başarılı olmuş, 8-10 keşke gerçek olsa:) 7/10 seyirlik,hoş vakit geçirtecek bir film ama çok iyi değil, 6/10 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Biraz önce Two Weeks Notice i izledim, Öyle Sandra Bullock'lu, Hugh Grant'li falan eğlencelik bir romantik komediydi Beğendim valla Romantik komedi seviyorsanız izleyebilirsiniz kesinlikle Puanımı da vereyim madem; 10 üzerinden 6,99 olsun ya da ne bileyim işte 7.29 da olur belki bilemiyorum, kararsızım... Bu arada puanı verirken değerlendirmemi kesinlikle romantik komediler alanı içinde yapıyorum. Sinemayı öyle genel olarak düşünmedim Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2011 Başka Dilde Aşk...10 üzerinden 8 veririm..Çok güzel bir filmdi.. Alıntı
Φ Cristiano Ronaldo Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2012 avengers-yenilmezler 10 üzerinden 10 verdim http://www.turkish-media.com/forum/topic/271019-yenilmezler-the-avengers-2012/ Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2012 Dün akşam Parallel Life (Paereolrel Laipeu-Paralel Hayatlar) isimli bir film izledim aslen çok güzel bir konusu vardı ama o kadar karışık işlenmişti ki kimi zaman ne oluyor ne bitiyor anlamakta zorlandım. Bazen bazı filmleri iki kez falan izlemek lazım ayrıntıları çözmek için bu da aslında öyle bir film... Ama ben ikinci kez izler miyim bilmiyorum, anladım anlayacağım kadar. Film bir Güney Kore filmi bu arada, zaten herkes birbirine benziyor... 10 üzerinden 8 senaryosu için veririm. Ama senaryonun işlenişi bence 10 üzerinden 6 falan... Yine de izleyin... Ters köşe filmlerden birisi... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 "çalıntı hayatlar" 10/7 veririm. senaryo güzel akıcı ancak sonu bağlamada biraz tatı kaçırıyor. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 En Son Hobbit: Beklenmedik Yolculuk filmini izledim 10 üzerinden 10 point Alıntı
Φ Cristiano Ronaldo Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 en son hobbit izledim..10 üzerinden 10 puan 1 Alıntı
Φ SasukeUchîhâ Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2013 En son Forrest Gump'ı izledim. Kısacası izlediğim en güzel filmdi diyebilirim... Biraz konusundan bahsedeyim "Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla oldukça çetin başarılara imza atar. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor." Başrollerini Tom Hanks ve Robin Wright Penn paylaşıyor... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Dün akşam The Imposible (Kıyamet Günü) isimli filmi izledim. Bi gerildim bi ağlamaklı falan oldum, 7'ye yakın bir puan veririm ben bu filme... Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 "The Color Purple" son izlediğim bu fildi 2 gün önce çok sevdim çok beğendim... 10 verdim kendimce Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 "The Color Purple" son izlediğim bu fildi 2 gün önce çok sevdim çok beğendim... 10 verdim kendimce Çok güzel bir filmdir ben de bi 10 yıl önce kadar izlemiştim, çok severim bu filmi Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2013 Çok güzel bir filmdir ben de bi 10 yıl önce kadar izlemiştim, çok severim bu filmi evet bende çok sevdim... bakalım başka sevdiklerini paylaş lütfen takip ediyorum seni Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2013 Dün gece izledim..keşke sinemada izleseydim.. hala vizyonda çünkü.. tek kelime ile MUHTEŞEM.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Ben geçen akşam Oyunbozan Ralph'i izledim. Animasyon... Bence 80 dönemlerinde atari vs. oynayanlar bu animasyonu izlesinler... Kahramanlar ve onların maceraları size çok tanıdık gelecek, eğlenceli... Ben bu filme 7,5 veriyorum. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Sonra bir de Otel Transylvania'yı izledim. Onda da eğlendim ama Oyunbozan Ralph kadar değil... Yine de izlemeye değer... Puanı bence 7.0 olabilir. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Bir de film; Çalıntı Hayat bence 6,5 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Ooo Hansel ile Gretel: Cadı Avcıları yazmayı unutmuşum. Güzel fantastik bir film olmuş ama sanki bu dizi olsaymış çok daha güzel olurmuş. Puanı bence 6,5. Alıntı
Φ Caner Güloğlu Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2013 En son "Limitsiz" i izledim. Güzel bir kurgu olmuş. İzlemekte geç kalanlardanım. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2013 Bir de film; Çalıntı Hayat bence 6,5 izlimmii ? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 19 Şubat , 2013 Özcan Deniz'in "Evim sensi"n filminin orjinali, sonradan Türk uyarlamaya baktım da orjinalinden oldukça kötü.. Puanım 10/7 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 En son "Limitsiz" i izledim. Güzel bir kurgu olmuş. İzlemekte geç kalanlardanım. Güzel filmdi ben de beğenmiştim. Bu arada forumda tanıtımı vardı ilgilenenler bakabilir. Limitsiz (Limitless) veya Limit Yok her iki isimle de biliniyor. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 izlimmii ? İzle canım... Niye 6.5 vermişim bilmiyorum ama mesela şu an daha da çok puanlandırabilirim. Psikolojime göre değişiyor işte öğleden sonra 5 e düşermiş 5'e düşmeden izle bence 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2013 Bir de film; Çalıntı Hayat bence 6,5 Sonra bir de Otel Transylvania'yı izledim. Onda da eğlendim ama Oyunbozan Ralph kadar değil... Yine de izlemeye değer... Puanı bence 7.0 olabilir. Dün akşam The Imposible (Kıyamet Günü) isimli filmi izledim. Bi gerildim bi ağlamaklı falan oldum, 7'ye yakın bir puan veririm ben bu filme... Biraz önce Two Weeks Notice i izledim, Öyle Sandra Bullock'lu, Hugh Grant'li falan eğlencelik bir romantik komediydi Beğendim valla Romantik komedi seviyorsanız izleyebilirsiniz kesinlikle Puanımı da vereyim madem; 10 üzerinden 6,99 olsun ya da ne bileyim işte 7.29 da olur belki bilemiyorum, kararsızım... Bu arada puanı verirken değerlendirmemi kesinlikle romantik komediler alanı içinde yapıyorum. Sinemayı öyle genel olarak düşünmedim gloria ; ogretmen olsan ogrencileri yakardin gibime geldi 8 barajini gecen bi film bekliyorum itina ile hobbit haric izlemek icin tabi ki .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.