Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

gloria

Önerilen İletiler

Otel Transilvanya = Otel Transylvania

 

Kont Dracula, canavarlar ve yaratıklar aileleriyle rahatça vakit geçirsin, insanlardan ve onların kötülüklerinden uzak kalabilsin diye Otel Transylvania'yı inşa etmiş ve kızının doğum gününde tüm arkadaşlarını bu otele davet etmiştir.

Frankenstein ve karısı, Görünmez Adam, Mumya, Kurtadam ve ailesi, Kocaayak, Griffinler ve diğerleri ve bir de beklenmedik bir misafir... 21 yaşındaki Jonathan bir insandır ve tamamen tesadüflerle bulduğu Transylvania Otel'de canavarların insanlara, insanların da canavarlara bakış açısını değiştirmeye çalışacaktır.

 

Yapım: 2012, ABD

Tür: Animasyon, Komedi

Oyuncular: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez

Yönetmen: Genndy Tartakovsky
 

banner_917.jpg

 

In 1895, Dracula builds a resort in Transylvania, hidden from the humans, to raise his beloved daughter Mavis in a safe environment. In the present days, the place is the Hotel Transylvania, where monsters bring their families to spend vacation far from the frightening humans. Dracula invites his friends - Frankenstein and his wife Eunice; Wayne and Wanda, the werewolves; Griffin, the invisible man; Murray, the mummy; the Bigfoot, among others - to celebrate the 118th birthday of Mavis. When the party is ready to start, the 21-year-old Jonathan is walking through the forest and stumbles at the hotel. Dracula sees Jonathan and disguises him as a monster to hide Jonathan from the guests. But Mavis also sees Jonathan and Dracula forces him to pose of a monster. Soon Mavis believes that Jonathan is the "zing" of her life despite the advices of her father about the humans.

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.