Φ sleepwalker Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2010 - güzel espri yapıyormuşum öyle dediler geçen ince nokta yakalıyormuşum ama bazen kendim kendimden tiksiniyorum yaptığım espri için. - zeki olduğumu söylüyorlar ama bazen salaklıklar da yapıyorum.örnek ; bunları yazmak gibi - çoğu sevdiğimi üzüyorum, seviyorsam nasıl üzüyorum bu kadar.. - sol görüşlüyüm ama pek öyle davranmıyorum. - miliyetciyim,ülkemi seviyorum ölecek kadar - seviyorum birini belki şimdiye kadar kimseyi sevmediğim kadar ama belli edemiyorum..seven insan belli eder demi ama ben edemiyorum.. - paraya değer veren insanlardan değilim ama arada param yok diye üzülüyorum.. - çok konuşuyorum ama bazen derdimi bile anlatamıyorum. - babam sevmiyor beni bende onu sevmiyorum. umurumda bile değil aslında ama birinin babası ölünce kendiminkinin de öldüğünü düşünüyorum ve üzülüyorum.. - en sinirli olduğum anlarda gözümden yaş geliyor. - çok şeyim olsun istiyorum her insan gibi belkide ama çabalamıyorum bile .. - dediğim gibi milliyetçiyim öyle sayılırım en azından ama çoğu insanın terörist olarak nitelendirdiği ahmet kaya'yı dinliyorum çoğu zaman.. devamı gelir belki ......belkide gelmez ne dersiniz !.. 1 Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2011 bende dahil etrafımdaki herkezin deli olduğunu düşünüyorum.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2011 Bana yalan söylendiğinde yutmuş gibi yapmaktan nefret ediyorum ama yine de yutmuş gibi yapıyorum... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2011 Bana yalan söylendiğinde yutmuş gibi yapmaktan nefret ediyorum ama yine de yutmuş gibi yapıyorum... Öyle valla.... İmzam ile de epey uyumlu olmuş... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Bana yalan söylendiğinde yutmuş gibi yapmaktan nefret ediyorum ama yine de yutmuş gibi yapıyorum... haklısın Radya.. aynı durumu yaşıyorum bende ama öyle ortamlar oluyor ki bile bile yalana kanman gerekiyor. ancak ben bu halimden nefret etmiyorum çünkü o anki konjonktür bu davranışımın doğru olduğu kanısını bende oluşturuyor. bu arada Cesare Pavese'nin yaşam sanatı felsefesine katılmamak elde değil. Alıntı
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2011 Bana yalan söylendiğinde yutmuş gibi yapmaktan nefret ediyorum ama yine de yutmuş gibi yapıyorum... Ben de... Sonra da beni aptal yerine koydukları ve o yalanı yemiş giibi yapınca beni aptal sanmalarına sinir oluyorum..( Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2012 Zeki bir insan olduğumu düşünüyorum ama bazen ciddi anlamda alık oluyorum, bunu nasıl başarıyorum bende bilmiyorum... Alıntı
Φ tülvent Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2012 Lafı tam da gediğine koyma anı gelse dahi, yapmıyorum. Neden, ben salak mıyım? Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2012 Lafı tam da gediğine koyma anı gelse dahi, yapmıyorum. Neden, ben salak mıyım? brevoo..! o bende de var yaa... neden acaba? insanlara kıyamama duygusuyla ilgili sanırım. Alıntı
Φ ese* Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2012 Huysuzluk konusunda tpkı babama benziyorum Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 şu günlerde aşırı müsamahalı olmamın dezavantajını yaşıyorum... sanırım biryerden patlayacağım yakında.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 - güzel espri yapıyormuşum öyle dediler geçen ince nokta yakalıyormuşum ama bazen kendim kendimden tiksiniyorum yaptığım espri için. - zeki olduğumu söylüyorlar ama bazen salaklıklar da yapıyorum.örnek ; bunları yazmak gibi - çoğu sevdiğimi üzüyorum, seviyorsam nasıl üzüyorum bu kadar.. - sol görüşlüyüm ama pek öyle davranmıyorum. - miliyetciyim,ülkemi seviyorum ölecek kadar - seviyorum birini belki şimdiye kadar kimseyi sevmediğim kadar ama belli edemiyorum..seven insan belli eder demi ama ben edemiyorum.. - paraya değer veren insanlardan değilim ama arada param yok diye üzülüyorum.. - çok konuşuyorum ama bazen derdimi bile anlatamıyorum. - babam sevmiyor beni bende onu sevmiyorum. umurumda bile değil aslında ama birinin babası ölünce kendiminkinin de öldüğünü düşünüyorum ve üzülüyorum.. - en sinirli olduğum anlarda gözümden yaş geliyor. - çok şeyim olsun istiyorum her insan gibi belkide ama çabalamıyorum bile .. - dediğim gibi milliyetçiyim öyle sayılırım en azından ama çoğu insanın terörist olarak nitelendirdiği ahmet kaya'yı dinliyorum çoğu zaman.. devamı gelir belki ......belkide gelmez ne dersiniz !.. Bir kisinin kendi kendini sorgulamasi ve degerlendirmesi ve bunu isteyerek ve de bilincli yapmasi, gelisim psikolojisinin temelidir. Yalniz burada bilincalti zorlamai yerine, bilincli bir sorgulama gerekir. Aksi bosluga dusmek, kararsizkalmak v.s. anlamindadir. Bu konuda "evrimci ve devrimci sorgulama" basligini okumani oneririm. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2012 yanarım yanarım ne yapsam yanarım yaaa işte böyle Alıntı
Φ kolumanlarnakliyat Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2013 seni unuttuğuma herkesi inandırdımda, kendimi inandıramadığıma yanarım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 Diyetteyken koca bir dilim pastayı götürüyorum sonra da diyetimi bozmadım sadece kendimi ödüllendirdim diyip, suçluluk duygumu yenmeye çalışıyorum, bence işe yarıyor, hem suçluluk hissetmiyorum hem de böyle düşününce kilo almıyorum. Beyin kandırılması en kolay organlardan birisi kanımca... Saf yaaaa... Alıntı
Φ SevgideÜşümek Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2013 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2013 bloğumda yazdığım artık beni acıtmıyor. itiraf ediyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.