Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 o benim biricik ablam forumun gülüsü altın kalpli candır o can neden bir anı defteri olmasınki forumda eminimki onu tanıyıpta sevmeyen biri yoktur gayet sakin ve düşünceli bir kişinin kalbini kırabilecek biride değil benim gözümde çok güzel şeyleri hakediyor hayatının geri kalanıda bu çiçekler kadar güzel geçmesini dilerim ablacım seni çok seviyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 sagolasin canim,ne diyecegimi bilemiyorum.ama sunu biliyorum kalp kalbe karsidir, senin duygularini bende tasiyorum,ablasinin bitanesi gönlün kadar güzel bu gülleri , hep hatirliycam.dilerim ömrün de bu kadar güzel geçer Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Güzelyaz... Nicki gibi hem kendi hem yüreği çok güzel , samimiyeti ve sıcak kanlılığı ile bir yaz mevsimi kadar sıcak... Her zaman sakin , seviyeli , düşünceli ve kalp kırmayan bir yapıya sahip ... İyiki aramıza katıldın ve iyiki seni tanıdık güzelyazım Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Ay ne güzel düşüyordu denize, Şehihirde;araba sesleri,kornalar çabalar olmuştu Bozamıyordu gecenin güzelliğini… Köşe başında üç emek insanı,üç genç,üç yürek Acemi sarhoşluk edaları… Gecenin içinde yitirdikleri, umutları, hayalleri, İnadına gülümsemeler…. Orda olmak isterdim…. Beklide henüz bitmemiş sigaramın dumanındaydılar Hey koca şehir! Ne çok sesi ne çok insanı barındırıyorsun bağrında İşte evine geç kalmış koşturan insan… Köşede keman çalan yaşlı adam… Sigara satan kara gözlü çocuk… Hepsi için gözümden yaşlar akıyor Dağıtıyorum her birine ellerimle… Yüreğimde buruk bir gülümseme Yaşamak olgusu,yaşamak duygusu Bu bir oyun, bu bir sahne, Oyuncuları belli İster oyna ister oynama Ama inadına sarıl hayata, güzel insanlar adına….. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 işte bu senin hikayen ablacım seni anlatıyor SERÇE VE GÖÇMEN KUŞUN HİKAYESİ İhanetin adı göçmen bir kuşa verilmiş, Sadakatin adı ise; bir serçeye Göçmen kuş bütün bahar ve yaz boyunca Küçük köyün üstünde uçmuş serçeyle beraber Küçük sinekleri, kurtları yemişler, Kış yağmurlarıyla şaha kalkmış, derelerden su içmişler. Masmavi gökyüzünde dans etmişler, Çiçek açan ağaçlara konup, papatya tarlalarında gezmişler... Birbirlerine söz vermiş kuşlar; Ayrılmayacağız diye. Ama kış gelmiş, Göçmen kuş adına yakışanı yapmaya kararlıymış, Serçe ise her zamanki gibi sadık Ama sevgi de yabana atılmaz bir gerçek. Ayrılık acı, ihanet kötüymüş serçe için Yaşamaksa önemli imiş göçmen için. O, baharların tatlı eğlencesiymiş sadece Gel demiş serçeye benle beraber... Başka bir bahara uçalım. Serçe ise burda bekleyelim demiş yeni baharı Ama kış acımasızdır. demiş göçmen, Yaşayamayız burda, aç kalır üşürüz Serçe hayır demiş korunuruz kötülüklerinden kışın beraber Göçmen inanmamış serçeye hayır demiş gidelim. Serçe için gitmek nasıl bir ihanetse yaşadığı yere Kalmakta aynı şekilde ihanetmiş sevgiliye Ve karar vermiş sevgiyi seçmiş Uçacakmış yeni bir bahara... Göçmen ve serçe çıkmışlar yola, Ama serçe zayıfmış, onun kanatları uzun uçuşlar için değil. Dayanamayacakmış bu yola Oysa göçmenin kanatları güçlüymüş Çünkü o hep kaçarmış kışlardan Hep gidermiş zorluklarından kışın yeni baharlara Bir fırtına yaklaşıyormuş. Göçmen hızlı gidiyormuş fırtınadan, yakalanmayacakmış Ama serçe iyice zayıf kalmış, yavaşlamaya başlamış Göçmene duralım demiş artık. Biraz dinlenelim Göçmen itiraz etmiş, fırtına demiş, ölürüz. Serçe çok fırtına görmüş, kurtuluruz demiş. Ama göçmen yürü demiş serçeye birazdan okyanuslara varacağız Serçe sevgisine uymuş ve peşinden son bir gayretle gitmiş göçmenin Birazdan varmışlar okyanusa Kurtuluşuymuş bu büyük deniz Göçmen için çok iyi bilirmiş buraları Ama serçe ilk kez görüyormuş ve sanki Gökyüzünden daha büyükmüş bu yeni mavi Serçe artık dayanamıyormuş, Son bir sevgi sesiyle seslenmiş göçmene Artık gidemiyorum.... Göçmen serçeye bakmış, Bakmış ve devam etmiş........ Okyanus çok büyükmüş, serçe ise çok küçük Serçenin sevgisi de çok büyükmüş ama göçmen çok küçük... Mavi sularında okyanusun bir minik SADAKAT ... Yeni bir baharın koynunda koca bir İHANET... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 çok sagol ablacim,bundan daha iyi beni ne anlatabilirki?iyiki bu forumu bulmusum,iyiki sizleri tanimisim ve en önemlisi iyiki varsin tas yürekli...gerçek arkadas bazen ummadigimiz yerlerde de çikabiliyor karsimiza... seni tanidigim için mutluyum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Aşk olsun sizlere..kendimi az kalsın bulamayacaktım defterime yazmadan geçen bütün herkeze küstüm işte,demek bu kadarmış Gece yağmuru ve Taş yürekli sizleri seviyorum ve çookkk teşekkür ediyorum sizde olmasanız... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2006 sen küsme yeterki biz yazarız senin anı defterine neden yazmayalım ki adın üzerinde güzel güzel yaz yaz yaz güzelyaz kalbi güzel arkadaşımın gülen güzel yüzü solmasın Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 kalbi güzel,kendi güzel arkadaşım küsmeme gönlün razı olmadı dimiii bak nasıl mutlu oldum şimdi...beni azıcıkta olsa seven biri daha çıktı ohhh beee..sevilmek ne güzell Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 ablacım bicibici yapayımmı istermisin seni tanımıyorlarki tanısalar sevmeme ihtimali yok hem ben seviyorumya yetmiyormu Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ablacım bicibici yapayımmı istermisin seni tanımıyorlarki tanısalar sevmeme ihtimali yok hem ben seviyorumya yetmiyormu ya ben ablayım ne o öyle bicibici filan bebek gibi hissettim kendimi yetiyor aslında ama ne bileyim topik ta nerelere gitmiş aşşalarda görünce vay be dedim sevenimiz azıcıkmış...ama olsun ablası AZ OLSUN ÖZ OLSUN Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 sevenin az olur mu senin de sevenin vardır sen merak etme bak mesela ben seviyorum da yazıyorum :=) Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Sensizde düşermiş takvimden günler.. Zorlasanda anmaz adını diller.. Sanmaki bu gönül gideni özler.. Unut diyordun ya unuttum işte... bu sözleri sizlerle paylaşmak hemdeee sayfamı yukarı çekmek istedim Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2006 Sensizde düşermiş takvimden günler.. Zorlasanda anmaz adını diller.. Sanmaki bu gönül gideni özler.. Unut diyordun ya unuttum işte... bu sözleri sizlerle paylaşmak hemdeee sayfamı yukarı çekmek istedim öldüm gülmekten allahta seni öldürmesin emi Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 ÖLSE BÜTÜN UMUTLAR Bir başka olurum birdenbire. Alır götürür mutluluğumu günler zamansız. Gözlerin gelir aklıma binlerce kere. Sonra ellerin. Sonrada saçların,okşamaya doyamadığım... Bir başka olurum birdenbire, Birer öksüz çocuk olur anılarım, Hatırlayamadığım tek şey mutluluğumdur. O da çocukluk yıllarımda kaldı sanırım. Ve...hiç gülmemiş gibi... Hatıra defterimde bile hep hüznü anlatırım. Bir başka olurum birdenbire. Uzaklarda sebepsiz akşam olurken. Seni düşünürüm uzun uzun, Dertlerim artar yine,eksilmez, Umut dilenirim geçen zamandan, Ağlarım durup dururken, Ölümü isterim bilmem kaçıncı kez... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 ilerde bırgun baktığında,aman ne çok şey değişmiş ne boşa üzülmüşüm der gülersın umarım(bi üniversitenın kampüsünde okuman dıleğiyle bu yazımı ılerde) seni seviyorum Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 sedelina bende seni seviyorum canım,dilerim seninde herşey gönlünce olur gısss sedelina bak düğününe çağırmazsan küserim haaa Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Foruma bir yaz havası getirdiğin muhakkak.. Yakından tanımıyorum ama iletilerini okumaktan keyf aldığım bazende hüzünlendiğim değerli bir arkadaş.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 sedelina bende seni seviyorum canım,dilerim seninde herşey gönlünce olur gısss sedelina bak düğününe çağırmazsan küserim haaa düğüne haber vermem mi gıı(önce bı damat bulayım da) Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Foruma bir yaz havası getirdiğin muhakkak.. Yakından tanımıyorum ama iletilerini okumaktan keyf aldığım bazende hüzünlendiğim değerli bir arkadaş.. sağolasın arkadaşım Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Güzelyazım iyiki bu foruma katıldım ve senin gibi bikaç arkadaşımı daha tanıdım..İyiki varsın canım seni seviyorum... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Güzelyazım iyiki bu foruma katıldım ve senin gibi bikaç arkadaşımı daha tanıdım..İyiki varsın canım seni seviyorum... canım bende seni seviyorum bende bu foruma katıldığım için seni ve diğer arkadaşları tanıdığım için çok mutluyum iyiki varsınız Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 yaa en diplere düşmüşümdeeee...bi bakayım yukarda ne var ne yok dedim Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Hayret ben buraya bişi yazmamışım belkide çok zeki diye korkmuşumdur.. neyse hayatın nickin gibi olsun sana hep yaz olsun hiç kış gelmesin.. seni tanımakla kendimi oldukça şanslı hissediyorum...seninle paylaşmak çok güzel mutlu kal, bizimle kal.. Saygı ve Sevgilerimle.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.