Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Güzelim Yazım..Psikopatım Uzun süredir görüşemiyoruz özlettin kendini Geldim ama evde de yoksun Neyse notumu alır almaz beni ara ben hemen geri gelerem yane Seni Çok Seviyorum ömrümün yazı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Güzelim Yazım..Psikopatım Uzun süredir görüşemiyoruz özlettin kendini Geldim ama evde de yoksun Neyse notumu alır almaz beni ara ben hemen geri gelerem yane Seni Çok Seviyorum ömrümün yazı ahh canımmm geldim bak bende seni özledim gecem canımın içi kıss anlayamadım nerlerde aradın beni notumu alır almas ara beni olurmu tatlısı ömrümün yazı diyen dillerini seveyim canım benim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bir gün gelir de unuturmuş insan En sevdiği hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni unutma O saatlerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana dönüşüm Bir mahşer gününe de rastlasa Beni unutma Hala duruyorsa yeşil elbisen Onu bir gün benim için giy Saksıdaki pembe karanfilde çiğ Ve bahçende yorgun bir kuş görürsen Beni unutma Büyük acılara tutuştuğum gün Çok uzaklarda da olsan yine gel Bu ölürcesine sevdiğine gel Ne olur Tanrıya kavuştuğum gün Beni unutma.. ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Bir gün gelir de unuturmuş insan En sevdiği hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat on ikiyi vurduğu zaman Beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sen de karanlığın sustuğu yerde Beni unutma O saatlerde serpilir gülüşün Bir avuç su gibi içime, ey yar Senin de başında o çılgın rüzgar Deli deli esiverirse bir gün Beni unutma Ben ayağımda çarık, elimde asa Senin için şu yollara düşmüşüm Senelerce sonra sana dönüşüm Bir mahşer gününe de rastlasa Beni unutma Hala duruyorsa yeşil elbisen Onu bir gün benim için giy Saksıdaki pembe karanfilde çiğ Ve bahçende yorgun bir kuş görürsen Beni unutma Büyük acılara tutuştuğum gün Çok uzaklarda da olsan yine gel Bu ölürcesine sevdiğine gel Ne olur Tanrıya kavuştuğum gün Beni unutma.. ÜMİT YAŞAR OĞUZCAN gecemmm teşekkür ediyorum canım benim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 yeni yılda her istediğinin seninle olması dileğiyle vede bayramının mübarek olmasını en içten dileklerimle kendine iyi bak Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 yeni yılda her istediğinin seninle olması dileğiyle vede bayramının mübarek olmasını en içten dileklerimle kendine iyi bak teşekkür ediyorum,sizinde bayramınız mübarek olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir ipek Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 arkadaşım güzel yaz kurban bayramın ve yeni yılın kutlu olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 arkadaşım güzel yaz kurban bayramın ve yeni yılın kutlu olsun teşekkür ediyorum canım seninde kurban bayramın mübarek olsun yeni yılında sevdiklerinle huzurlu ve neşe dolu geçsin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Kurban Bayramın kutlu olsun... güzelyaz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2006 teşekkür ediyorum sizinde yeni yılınız kutlu ,bayramınız mübarek olsun.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 ayyy benimde bi defterim vardı buralarda gören varmı acaba Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2007 benimde bir gülüm vardı arıyorum arıyorum bulamıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 benimde bir gülüm vardı arıyorum arıyorum bulamıyorum iyi bak canım yakınında bir yerlerdedir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 arkadaşlar ben güzelyazı gördüm.. çok çirkin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 ilgi göremeyenler genelde böyle sataşma yöntemlerine başvurur bu tür kişileri aydınlatmak için söylüyorum kimse darılmasın ama o sevdiğinden başkasını görmeyecek kadar güzeldir hatta benim için dünyanın en güzel insanıdır hem fiziksel hem ruhsal o benim bitanemdir yazın düğünümüz olacak sizleride davet edeceğiz canımın istanbul köşesine Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Psiko halinle bile bana zarar vermiyorsun.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin..Çünkü;Psiko halinle bile bana zarar vermiyorsun.. teşekkür ediyorum valla senaryoları yağmurcum yazmasa cümle alem korkardı benden amaa ne yapalım bunada şükür Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 ilgi göremeyenler genelde böyle sataşma yöntemlerine başvurur bu tür kişileri aydınlatmak için söylüyorum kimse darılmasın ama o sevdiğinden başkasını görmeyecek kadar güzeldir hatta benim için dünyanın en güzel insanıdır hem fiziksel hem ruhsal o benim bitanemdir yazın düğünümüz olacak sizleride davet edeceğiz canımın istanbul köşesine gülümü kim aldı yaaaaa ben gülümü isterim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2007 gülümü kim aldı yaaaaa ben gülümü isterim ayy gülüm gelmiş canımın rize köşesi teşekkür ediyorum ama kimse bizi tebrik etmemiş bak gördünmü Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 canım benim tebrik edecek kişiler görmemiştir görseler eminim yazarlardı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Bir güneşe bir de sana bakamam Bir ateşi bir elini tutamam Bir nefessiz bir de sensiz kalamam Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Susmuş dudakların hiç sesin gelmez Uzakta durursun gurbetin bitmez Karanlık sulara hayalin düşmez Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Bir rüzgarı bir de seni göremem İstesem de kaderimden silemem Bir Allah'tan bir de senden geçemem Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ suheda Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 ayy gülüm gelmiş canımın rize köşesi teşekkür ediyorum ama kimse bizi tebrik etmemiş bak gördünmü canım benim tebrik edecek kişiler görmemiştir görseler eminim yazarlardı Arkadaşlar siz ciddimisiniz?Şayet öyle ise tüm kalbimle tebrik ederim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 teşekkür ederim suheda bu konuda şaka olurmu hiç eylülde düşünüyoruz nasipse Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Arkadaşlar siz ciddimisiniz?Şayet öyle ise tüm kalbimle tebrik ederim çok teşekkür ediyorum suhedacım güzel kalbin güzel günler görsün inşallah... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 gözümü duman duman bürüdü yine kara geceler, dönülmezlere yolculuklar belli bu da geçer... iki gözüm, gönül sözüm, sahibiyim her gece yıldızların, hem çok uzak, hem yalnızım, sana kavuşmak bir asır kadar uzun... yine bana yar, kollarında hasret var; yine bana yar, gözlerinde uzaklıklar... canımın istanbul köşesi gel de gelsin neşesi gönlümün canımın istanbul köşesi gel de gelsin neşesi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.