Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Hayret ben buraya bişi yazmamışım belkide çok zeki diye korkmuşumdur.. neyse hayatın nickin gibi olsun sana hep yaz olsun hiç kış gelmesin.. seni tanımakla kendimi oldukça şanslı hissediyorum...seninle paylaşmak çok güzel mutlu kal, bizimle kal.. Saygı ve Sevgilerimle.. çok teşekkürler sayman benden korkmana gerek yok,rahat yazabilirsin seni tanıdığım için bende mutluyum,dilerim mutluluk hepimizin olur....saygı ve sevgi benden hepinize hep beraber olmak,zamana yenik düşmemek dileğiyle... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ paula Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 amanınn bal köpükümünde warmış anı defteri yaww , walla çok kızıyorum kendime niye bu forumun her bir köşesini incelememişim diye canım benim nasıl başladı seninle arkadaşlığımız net olarak hatırlayamıyorum , ama birden çok sıcak bir arkadaşlığımız oluştu , sevgi ve saygı çizgisinde , seninle yazışmak çok keyifli , zamanımı sana ayırmak bana mutluluk weriyor senin hiç bir zaman hüzünlere karışmanı istemem , elimden gelenin fazlasını yapmak isterim senin için , mutlu olman için tüm güzellikler ve mutluluklar bizimle olsun bal köpüğümm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 güzelyaz ablam... seni fazla tanımıyorum ama kalbin temiz bunu biliyorum... inşallah hep ben sizinle sende bizimle olursun... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 hoopp hoooppp kıskanmaya başladım heee kimse benden çok sevemez onu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 paula canım benim bende seni çok seviyorum.seni kendime öyle yakın hissediyorum ki seninle yazışmaktan bende çok mutluyum.arkadaşlığımızın daha ilerlemesi ve herzaman sürmesini diliyorum tatlım beni m yeşim canım ilerleyen zamanlarda birbirimizi daha iyi tanıycaz inşallah,ve daha çok sevicez bitanem. dilerim hep beraber oluruz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gloria Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 Sevgili Güzelyaz, Seni tanımıyorum bi sohbetimiz muhabbetimiz olmadı ama sedoşumun sevdiğini ben de severdim herhalde tanımış, görmüş olsaydım Bi daha geldiğinde ben de mutlaka seninle tanışmak isterimmmm... Hoşçakal Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 hoopp hoooppp kıskanmaya başladım heee kimse benden çok sevemez onu kıskanç şey gene şımarmaya başlıcam hee haberin olsun gloria evet seninle fazla muhabbet edemedik ama bende seni seviceme eminim canım.yakında inşallah yanınızda olucam o zaman birbirimizi daha iyi tanıyıp zaman geçirme imkanı bulcaz. görüşmek üzere hoşçakal Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 bugün için çok teşekkür ederim ağam hayatımda geçirdiğim en güzel günlerden biriydi bu günü hiç unutmayacağım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2006 Aaaaa ben bu topice yazmamışım.. Halbuki yazdım sanıodum Neysem.. Güselyascım öncelikle seni çok ösledim nelerdesin sen Pek muhabbetimis olmamakla birlikle seni cok sevdim.. Kalbinin güzelliğini etrafına yansıtabiliyorsun Bütün güzellikler seninle olsun canım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Aaaaa ben bu topice yazmamışım.. Halbuki yazdım sanıodum Neysem.. Güselyascım öncelikle seni çok ösledim nelerdesin sen Pek muhabbetimis olmamakla birlikle seni cok sevdim.. Kalbinin güzelliğini etrafına yansıtabiliyorsun Bütün güzellikler seninle olsun canım canlarım benim ben başka yerde yaşamaya başladım şuan o yüzden gelemedim aranıza şimdide internet bağlantısı kurdurmakta problem yaşıyorum.şans işte bende hepinizi özledim,inşallah yakında tekrar beraber olcaz biraz daha belki yarın belki yarındanda yakın belkeyin arkadaşlar az kaldı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ figgaro Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 bekleriz...mevzu gelecek olman sa senin..tek ayak üstünde beklemeyi bile severiz.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2006 Teşekkür ediyorum Taş yürekli bu çiçeği kurutup saklıycam,çok naziksin canım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 adıda güzel kendide güzel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kaptansparow Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 öncelikle herkese slm arkadaşlar ben daha yeni bir üyeyim umarımsite için elimden geleni yapmaya çalışacağım ve iyi arkadaşlılar kurarız uöarım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 öncelikle herkese slm arkadaşlar ben daha yeni bir üyeyim umarımsite için elimden geleni yapmaya çalışacağım ve iyi arkadaşlılar kurarız uöarım sen napmışın be arkadaşım yaa benim topikimi almış taa yukarlara çıkarmışın iyi sağolda benim topik bunun için değil bak öğren benim topikte sevenlerimin bana duydukları hayranlıklar var yaaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 tanışma topiği sanmış burayı eminim bu yazıyı kendisi birdaha göremeyecek çünkü forumu bilmiyor hey gidi hey gençlik zamanlarımı hatırladım ya bende öyleydim eskiden buarada güzelyaz 1 numaralı hayranın benim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 tanışma topiği sanmış burayı eminim bu yazıyı kendisi birdaha göremeyecek çünkü forumu bilmiyor hey gidi hey gençlik zamanlarımı hatırladım ya bende öyleydim eskiden buarada güzelyaz 1 numaralı hayranın benim bunu söylemek kolay isbatın varmı teşekkür ediyorum Taş yürekli Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 ayyy aşşalarda kalmak bunalıma sokuyor beni yaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 tatlım güzelyazım seni pek fazla tanımasamda iyi biri olduğunu sıcakkanlı oluşunu biliyorum forumdaki nadir insanlardansın ve benim için değerlisin canım seni seviyom kız yumote Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 tatlım güzelyazım seni pek fazla tanımasamda iyi biri olduğunu sıcakkanlı oluşunu biliyorum forumdaki nadir insanlardansın ve benim için değerlisin canım seni seviyom kız yumote pembe şekerim bende seni seviyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Seni ele sevirem ki ... Diyirsen ki, niye? Ne bilim işte ele! Seni görende bir hoş olir, ölür ölür ölirem... Ahşam olir davar , nahır, mal gelir. Komlar, ahırlar dolir Sayiram sayiram biri eskig Bi daha sayiram Bi de bahiram ki, tamam. Ama üzülirem; Çünki sen gelmirsen. Diyacahsan niye? Bennam, işte ele! Yassi olir; Sekide ekmek yiyeceğam Civil lavaşi dürüm edir , tamkıtliram, Sen ahlıma gelirsen, yiyemirem. Sen ahlıma gelirsen, boğazımda dügümlenir. Gene diyirsen ki, niye?İşde ele... Anam örtüleri sarir... Gendi gendimi yiyirem. O da gidir , kalli biçare galiram. Gözlerim süzülir, yuyicağam, uyiyamiram. Gafam garişir, yüreğim sığışir, yatamiram. Gene diyirsen niye?İş de ele! Guşluğa doğri daliram Hayal, hülya görirem, sanki yanıbdasan Sevinir, sevinir bir hoş oliram, Bir de ayıliram ki, yasdığa sarılmışam Diyacaksın ki , niye? Amaan , iş de ele. Sabah olir, horozlar ötir, gün doğir... Gahiram tavuhlara, culuhlara yem verirem... Culuhlari dutir dutir öpirem; Onlari bile sene benzedirem. Saggın deme niye ? Ne bilim , iş de ele ! Gün gibi gelir ,ay gibi gidirsen. Beni yiye yiye bitirirsen. Hep ömrümden götirirsen. Seni sevdigimi de çoh ey bilirsen. Diyirsen ki, niye ? Bilirsen , iş de ele! Babam beni gapiya goymir diyirsen. Ey helt yiyirsen. Gomşulara, emin, bibin, ezen gile gidirsen... Madem ele çıh cama, tırhıca gel! Yüzün görim, bu da bene yeter Saggın deme niye!İş de ele... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 teşekkür ediyorum taş yürekli çok güzel bir şiir çok naziksin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 canım benım,bıçok şeyde dert ortağı olduk..umarım daha güzel şeylerde de ortak olur ve paylaşırız..artık en yakın arkadaşlarımdan bırısın..öpüyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 bu geceyi hiç unutmayacağım,ilginç bir anımız çünkü...gizli numara meselesi..hala şoktayım ..okadar konuşmamızın üzerine gerçekten çok ilginç bi durum oldu..okudukça gülersin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.