Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2006 buarada güzelyaz 1 numaralı hayranın benim sana ne oluyor be çekıl aradan sen,yoksa yıne tüm kahvaltımı görürsün hani o şekılde geçenki gibi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 yani bu gece çok mutlu olduğum bi geceydi..nedenini biliyorsun güzelyazcım..artık sana dıyecek kelıme bulamıyorum..ya sen ne kadar temiz kalplısın ya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2006 sevgilim yeşil eriğim benım ben içine hapsolmuş çekırdeğinim senın kaldır öpülesı alnını ve bak bana yüzümde ışığından ayrılmanın kederi var.. açılır açılır gözleri gülümün içlerinde yeşil çam ağaçlarıı uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm senınle geceler hep peşimden koşar göğsume takıp yönümü bulduğum kalp verdın onur verdın yetmez mı deli fişeğim...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 sana ne oluyor be çekıl aradan sen,yoksa yıne tüm kahvaltımı görürsün hani o şekılde geçenki gibi seni alanı şimdiden acıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 yani bu gece çok mutlu olduğum bi geceydi..nedenini biliyorsun güzelyazcım..artık sana dıyecek kelıme bulamıyorum..ya sen ne kadar temiz kalplısın ya canım benim mutlu olmana çok sevindim dilerim herşey senin için en güzel şekilde olur tatlım benim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Kıs Güzelyaz bu gecede ben mutlu olmak istiyom Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Eylül , 2006 Kıs Güzelyaz bu gecede ben mutlu olmak istiyom o kadar kolaymı kısss önce seanslara gelmen lasımmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 ama olmazki yaaa..taaa nerden buluyorum kendimi arkadaşlar hadi yazın bakem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 buraları biraz süsleyelim he Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 buraları biraz süsleyelim he iyi olur canımda ben bişey göremiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Masum ve güzel ablam.. İyi bayramlar ağam.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 sen hala yaşıyon mu? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Masum ve güzel ablam.. İyi bayramlar ağam.. canım benim güzel ablan yesin seni evet yaşıyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 canım benim güzel ablan yesin seni evet yaşıyorum ne böbürleniyon ki bende yaşıyom alla alla... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 ne böbürleniyon ki bende yaşıyom alla alla... yaaaaa ben yaşamıyorsun sanmıştım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir E-Manyetik Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 senin hakkında yorum yapamam tam tanımıyorum ama.... avatarın çok hoş ya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2006 senin hakkında yorum yapamam tam tanımıyorum ama.... avatarın çok hoş ya teşekkür ediyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2006 yaaaaa ben yaşamıyorsun sanmıştım bak ne güzel... bi ortak yanımız var ikimizde yaşıyoz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2006 aman allahım ilklerden düşüyorum hep ama olmazki cık cık cık ayyy hemende çıkıverdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 artık senin sadece forum türkiye değil dünyanın en iyi insanı olduğuna inanıyorum özelliklede bayan olarak birde ağzından düşürmediğin mütevaziyim şakası gerçektende senden mütevaziside yok kimselerin düşünemeyeceği incelikleri düşünen dört dörtlük bir bayansın güzelim senin hakkın ödenmez canımın istanbul köşesi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2006 canım şuan nasıl mutluyum bilemezsin,çokk teşekkür ediyorum senin gözünde böyle güzel bir yere sahip olmak beni çok mutlu etti Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Varlığım sır oldu sen yoksun diye hayalim yar oldu sen yoksun diye.. şahittir dört duvar hep yokluğun var ağlar hatıralar sen yoksun diyee.. her dem ah çekişim, boynumu büküşüm, dağılıp çöküşüm sen yoksun diyeee... çile çekmedim yarr sensizlik kadar, içimde bir sen var sen yoksun diye... sen yoksun diye, vuslata dargınım , estim durgunum, hasrete vurgunum sen yoksun diye... her dem ah çekişim, boynumu büküşümm, dağılıp çöküşüm sen yoksun diyeee... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 bende seviyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.