Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

güzelyaz

Taş Yürekli

Önerilen İletiler

:) buarada güzelyaz 1 numaralı hayranın benim :)

sana ne oluyor be çekıl aradan sen,yoksa yıne tüm kahvaltımı görürsün hani o şekılde geçenki gibi :D

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

• Cevaplar 147
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

sevgilim yeşil eriğim benım

ben içine hapsolmuş çekırdeğinim senın

kaldır öpülesı alnını ve bak bana

yüzümde ışığından ayrılmanın kederi var..

açılır açılır gözleri gülümün

içlerinde yeşil çam ağaçlarıı

uyanışların en tazeleri

odamızdan geçer gülüm senınle

geceler hep peşimden koşar

göğsume takıp yönümü bulduğum

kalp verdın onur verdın

yetmez mı deli fişeğim......

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...

artık senin sadece forum türkiye değil dünyanın en iyi insanı olduğuna inanıyorum özelliklede bayan olarak :) birde ağzından düşürmediğin mütevaziyim şakası gerçektende senden mütevaziside yok kimselerin düşünemeyeceği incelikleri düşünen dört dörtlük bir bayansın güzelim

senin hakkın ödenmez canımın istanbul köşesi ;)

roywil.jpg

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

• 3 hafta sonra...

Varlığım sır oldu

sen yoksun diye

hayalim yar oldu sen yoksun diye..

şahittir dört duvar

hep yokluğun var

ağlar hatıralar sen yoksun diyee..

her dem ah çekişim,

boynumu büküşüm,

dağılıp çöküşüm sen yoksun diyeee...

çile çekmedim yarr sensizlik kadar,

içimde bir sen var sen yoksun diye...

sen yoksun diye,

vuslata dargınım ,

estim durgunum,

hasrete vurgunum sen yoksun diye...

her dem ah çekişim,

boynumu büküşümm,

dağılıp çöküşüm sen yoksun diyeee...

-_-

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

• 4 hafta sonra...

Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez..

İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır..

Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş.

__Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş..

__Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve;

__Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş.

Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma;

__Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış..

Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş..

Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla:

__Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle:

__Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş..

O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve:

__BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş..

Evet hikayemiz burada bitiyor..:)

Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini..;)

Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak..

Ve hatırladık değil mi..

Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var..

Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan

Benim de açmadığımı biliyorsunuz

Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. :wub::hug::clover:

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.