Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Sisin yazın düğününüs mü olcek leynnnn Anam bunlar benden önce evlenecek bu gidişle Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum şimdiden Psiko bacım ayakkabının altına ismimi yas kıs Darısı bulaşsın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 ilgi göremeyenler genelde böyle sataşma yöntemlerine başvurur bu tür kişileri aydınlatmak için söylüyorum kimse darılmasın ama o sevdiğinden başkasını görmeyecek kadar güzeldir hatta benim için dünyanın en güzel insanıdır hem fiziksel hem ruhsal o benim bitanemdir yazın düğünümüz olacak sizleride davet edeceğiz canımın istanbul köşesine yufkam yüreğim şu an çok şaşırmış olmakla birlikte sizi tebrik etmek isterim ayy gülüm gelmiş , canımın rize köşesi teşekkür ediyorum ama kimse bizi tebrik etmemiş bak gördünmü kıss şoktan kurtulamadık ki tebrik edelim güselim yasım inşallah herşey dilediğiniz gibi olur, mutluluk, huzur ve sağlık hiç peşinizi bırakmaz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 :lol: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 kızlar çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için kız biz ne zamandır evlenicez diyoruz siz daha yenimi duydunuz tabii oyunlarda fink atmaktan gözleriniz görmedi dimiii neyse röterli gelsede tebriğiniz kabul ettim canlarım benim kıss gecem sıranı kaptırmak istemiyorsan elini çabuk tut anacım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 Kıs çabuk tutayımda nasıl olcek onu anlayamadım Bis bikerem fink atmıyoruz oyunlarda Sadece orası kasan bis kepçe gesiyos Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2007 gözümü duman duman bürüdü yine kara geceler, dönülmezlere yolculuklar belli bu da geçer... iki gözüm, gönül sözüm, sahibiyim her gece yıldızların, hem çok uzak, hem yalnızım, sana kavuşmak bir asır kadar uzun... yine bana yar, kollarında hasret var; yine bana yar, gözlerinde uzaklıklar... canımın istanbul köşesi gel de gelsin neşesi gönlümün canımın istanbul köşesi gel de gelsin neşesi çok teşekkürler canımın en tatlı köşesi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Derdini dinleyecek bir dosta bir an bile ihtiyacin olursa, olacaksa eger... Yüzünde parildayan gözyaslasini silecek, kurutacak birini, yakininda istiyorsan eger... Herkesten sakladigin sirlarin varsa ve onlari paylasacak birini istiyorsan eger... Sıkıntılarindan kurtulmak için, bir dost elini, destegini ariyorsan eger... Zor gününü sana geçirtecek civil civil bir ses istiyorsan eger... Sana çok önem veren ve seni çok düsünen birini istiyorsan eger... Umutlarini paylasan, tasalarini yumusatmaya çalisan birini özlüyorsan eger... Sana saygi duyan biriyle beraber olup, kendini bulacaksan; ben, benim diyeceksen eger... Ve etrafinda olup bitenlerden nasil etkilendigini anlayacak birine ihtiyacin varsa... Buradayim...Burada olacagim... Psikom... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Derdini dinleyecek bir dosta bir an bile ihtiyacin olursa, olacaksa eger... Yüzünde parildayan gözyaslasini silecek, kurutacak birini, yakininda istiyorsan eger... Herkesten sakladigin sirlarin varsa ve onlari paylasacak birini istiyorsan eger... Sıkıntılarindan kurtulmak için, bir dost elini, destegini ariyorsan eger... Zor gününü sana geçirtecek civil civil bir ses istiyorsan eger... Sana çok önem veren ve seni çok düsünen birini istiyorsan eger... Umutlarini paylasan, tasalarini yumusatmaya çalisan birini özlüyorsan eger... Sana saygi duyan biriyle beraber olup, kendini bulacaksan; ben, benim diyeceksen eger... Ve etrafinda olup bitenlerden nasil etkilendigini anlayacak birine ihtiyacin varsa... Buradayim...Burada olacagim... Psikom... canımın içi çok teşekkür ediyorum arkadaşlığın için varlığın için bayan pipo sizede teşekkürler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 rica ederim ne demek Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 bunu çok sevdım ve sen aklıma geldin güzelyazım Bir türkü yak... Yanık bir türkü yak Hüznünden kainat ağlasın Beni anlatsın Sen ol nağmelerde Yankılansın dağ doruklarında Saçlarının teli ile Ellerimi bağlasın Bir türkü yak Yalnızlığıma yoldaş edeyim Herkes ağlasın yanıklığına Bir türkü yak Geçmişim görüntülensin içinde Geleceğime ayna tutayım Sevgilileri unuttursun Mısralarda tek seni yutayım Bir türkü yak Sonsuzluğa uzanan bir ses Gönlümü serinleten nefes Desinler ki 'harika, çok enfes' Bir türkü yak Dudaklarım titresin O türkü dillerde gönüllerde Unutulmasın söylensin Bir türkü yak Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 canım benim teşekkür ediyorum sedoşcummmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sirvana Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 senı sureklı göruyorum ama sanada yazam bari gelmişken.hadi öptüm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 canım güzel bır yaz diliyorum güzelyaz:))komık oldu yaw.öptümmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ abraham Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 pardon yanlış yere yazmışım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 sevemez kimse seniiii benim sevdiğim kadar sevgilim sen olmazsan yaşamak neye yarar... heran seni düşünür heran seni yaşarım seni sevmekten değil kaybetmekten korkarım seni sevmekten değil kaybetmekten korkarım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 yahu niye kimse yok bu forumda nerdesinizzzz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 yahu niye kimse yok bu forumda nerdesinizzzz ben burdayım canım çiçeğin için teşekkür ediyorum çok güzeller AÇAcım yanlışlıkla silmişim amaaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ağustos , 2007 Yalnızlık içinde kıvranan yüreğim...Artık,parçalanıp duran kabuslar gibi gözümün önünde...Yalnızca..Açıkken bile gözlerim.Eğer senden önce ise ölümüm..Mezarımın üstünde hoş kokulu bir sevgi çiçeği olarak kalacaksın... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 canımm çok teşekkür ediyorum şarkıyı ve klibini o kadar çok sevdimki anlatamam doyamadım dinlemeye canım benim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Evet dönüp dönüp dinlenesi ve izlenesi bi şarkı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Psikom güselyasım benim Hayırlı Ramazanlar cnm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 teşekkür ediyorum gecemmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.