Φ raif bostan Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2010 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2010 dünyayı ırkçı devletlere bölen derin dünya devleti tüm dünyada olduğu gibi türkiyede büyük oyunlar oynamaktadır.türkiyedeki türk ırkçılığını meşru kılmak için pkkyı kuran derin dünya devleti bu ayrılıkçı örgütle insan öldürecek ve toplumda yaşayan insanların tepkisine yolaçacak ve bu sayede türkçülük yani türk devleti haklı insan öldüren ayrılıkçı pkk ise haksız konuma gelecek ve busayede türkiyede herkes türk cumhuriyetini benimsyecek ve insan öldüren ayrımcılığı benimsemiyecek ve türkiye cumhuriyeti yada türk ırkçılığı meşru hale gelecektir pkknın kuruluşundaki temel amaç budur. günümüzde derin dünya devletinin başa getirdiği akpnin meşru olarak görülmesi içinde ergenokon geliştirlmiştir akpye karşı yapılan bu çabayı meşru olmayan bir işmiş gibi finanse edip akpnin iktidar olması gerktiğini topluma benimsetmek için geliştirilmiş bir olaydır.refah partisiyle ülkede şeriatı getirmek isteyen derin dünya devleti bu işin olamayacağını anladığında budefa ılımlı islam ideolojisiyle akpyi ortaya çıkarmıştır.toplumu islam dini saçmalığına boğmaya çalışan derin dünya devleti radikal islam yerine daha bir hoş görülü ılımlı islam ideolojisi gütmeye başlamıştır ve türkiyede bu ideolojik yaklaşımı yerleştirmeye çalışmaktadır ve insanların islam dini saçmalığından çıkıp modern dinin değilde insan haklarının temel alındığı bir yaşama geçmesini istememektedir. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2010 tarih boyunca uzaylılar bizi takipetmiştir ve tarihsel gelişimimize yönvermişlerdir ve tarihte bir çok olayın arkasında bu uzaylılarla irtibatlı insanlar yön vermiştir ve günümüzde bu gizli bir şekilde örgütlenmiştir yani günümüzde bu derin dünya devleti şeklinde karşımıza çıkmaktadır ve bu kurum uzaylılarla irtibatlı olduğu gibi dünyayada yön vermektedir 2.dünya savaşında hitleri başa getiren bu mihraklar olduğu gibi dünya savaşınıda çıkaran bu güçlerdir ve dünyayı değişik devletlere bölende yine bu derin devlettir.toplumu şekillendirmeye çalışan bu derin dünya devleti tarih boyunca olduğu gibi günümüzdede bu faliyetlere devametmektedir. mustafa kemale türkiyeyi kurduran bu derin dünya devletidir ve maalesef bu türk ırkçılığına dayalı devlette insanlar türk olmaktan başka şansları yoktur kürtler ve diğer azınlık toplumlar kendi dillerini ve milleyetlerini ve dini yaşayışlarını istedikleri gibi yaşayamaktadırlar çünkü devletin politikası türk ırkçılığına dayalı laik olduğunu idda eden ama sünni islamı destekleyen ve diğer dinlere tölerans tanımayan bir devlette yaşamaktayız devletin bu şekilde olmasını isteyen derin dünya devletidir ve bu şekilde devametmektedir. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2010 dünya allahın yarattığı bir yerdir dolayısıyla dünya toprakları üzerinde hiç kimsenin emeği yoktur emeği olmadığı için allahın toprakları üzerinde en ufak hak talep etme yetkisi kimsede yoktur,kimse dünya toprakları üzerinde hak talep edemez.bazı kişiler hakları olmadığı halde bu toprak bizimdir deyip kan dökerek o toprakları kendi tekeline alan milletlerin devletleri bu topraklara hakkı olduğunu söylemekte oysaki emeğinle oluşturmadığın için hak talep edemeyeceğin toprakları insan öldürerek hak sahibi olmak diye birşey yoktur,öyle bişiy olamaz ama bu dünya devletleri maalesef hak talep edemeyecekleri toprakları kan dökerek almış ve katliamlar yapmıştır. bu devletlerin oluşmasında derin dünya devletinin rolü çoktur,derin dünya devleti mesea osmanlıda ırkçılık diye bişiy yoktu ama osmanlıya ırkçılığa dayalı toprak paylaşımı anlayışını yerleştirmiştir ve bunu tüm dünyada yaygınlaştırmıştır ve dünyayı böylesine adil olmayan bir şekilde paylaşılmasına neden olmuştur. dünyada adil bir paylaşımın olabilmesi için dünyadaki en ufak toprak parçasına tüm dünyada yaşayan herkesin eşit hakka sahip olması gerekir bu sayede adalet sağlanabilir yoksa eşitsizlik ve adil bir paylaşım olmaz ve bu manada dünyanın birleşmesi ve topraklarda herkesin eşit hak sahibi olması gerekir. Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2010 Sevdim ben bu Derin devleti, butun yapilan hatalari derin devlete yikalim.. Derin devlet tum dunyayi yonetiyorda bu derin devleti bir yoneten yokmu yoksa derinden derine kendi kendinemi yonetiliyor hani su uzaktan kumandalarla falan filan Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2010 şimdi derin dünya devleti uzaydaki uzaylılarında içinde olduğu evrensel sizteme bağlı bu evrendeki sistemde allaha bağlıdır yani evren en başta allahın idaresi altındadır.bu derin sistem evrendeki evrimi yani gelişimi yönetmektedir. Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2010 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2010 uzaylilar varmi ki Raif Bostan ?? Henuz kimsenin elinde boyle bir kanit yokken nasil siz uzaylilarin varligindan bahsedersinizki anlamadim ?? Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2010 evrenin büyüklüğü hakkında bilgi sahibi olsan uzaylıların olacağına kesin gözüyle bakarsın çünkü uzaydaki katrilyonlarca yıldızdan sadece birinde hayat olabiliyorsa diğerlerindede olabilir çünkü katriyonlarca yıldızdan muhakkak hayat yeşerecek dünya gibi gezegenler çıkacaktır sizce allah bunca yıldızı boşunamı yarattı. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2010 dünyayı yöneten derin dünya devleti dünyayı ve öncelikle türkiyeyi islam dinine sokmaya çalışmış ve bu çabasına hala devmetmektedir türkiyeyi türk ırkçılığı etrafında toplamaya çalışan derin dünya devleti refah yollada ülkeyi islam dinine sokmaya çalışmış yalnız her nedense bu planını değişltirip şimdi ılımlı islam olan ak partiyle ortamı radikalden daha yumuşak bir havaya sokmuştur.günümüzde pkk nın eylemlerini artırarak bölücülüğün kötü bişiy olduğunu ve insanları türkçülük etrafında toplamaya çalışmaktadır. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 derin dünya devleti türkiyede pkk yı örgütlemiş bu örgütlemede temel amaç aslında türkiyeyi türkçülük etrafında bütünleştirmek zira pkk kanlı eylemler gerçekleştirerek bölücülüğü ve kürtlerin devlet kurma isteklerini köüleyecek ve herkes türk ırkçılığına dayalı günümüz türkiyesinin tarafında rol alacaklar ve bu sayede türk ırkçılığına dayalı bu devlet parçalanmadan bütünlüğünü koruyacak ve insanlarda tür ırkçılığını kabullenecekler pkk nın kuruluşundaki temel amaç budur.günümüzde pkk olayları sıklaşmıştır bu eylemlerle türkçülük daha kuvvetlensin istenmekte ve türk ırkçılığı haklı çıkarılmaya çalışılmaktadır. günümüzde demokratik açılım adı altında hemde muhafezakar kesim tarafından bir başka ırkları hoş görme onlarında isteklerini kale alma çabası ortaya atılmaktadır yani devlet sadece türk ırkçılığını değil diğer milletleride görmeye başlamak için böyle bir açılık ortaya atılmı yalnız bunu ortaya atanlar ise katı muhafezakar olan kesim olmaktadır buradada derin dünya devletinin rolü olduğu açıktır ama burda nasıl bir oyun yapıldığı bir muamma zira devleti türk ırkçılığı üzerine kuran bu güç şimdi açılım adı altında bir oluşum ortaya atmaktadır sanırım devleti yavaş yavaş türk ırkçılığından çıkarmayı planladıkları açık gelecekte belkide türkiye yani türklerin yaşadığı yer anlamanı gelen bu devletin ismi bile değişecek ve türk ırkçılığı ortadan kalkacaktır ve bu bence kaçınılmaz ama bunu yavaş yavaş gerçekleştirmekteler. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 Yazar Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2010 türkiyeyi ve dünyayı islami inanç zırvalılarına boğmaya çalışan derin dünya devleti bu projesiyle ne amaçladığı bir muamma saçma sapan inançları insanlara aşılmanın belli bir amacı olsa gerek sizce bu amaç nedir. Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2011 derin dünya devleti dünya üzerinde oyunlarını devamediyor.başörtüsü maduriyeti yaratarak sünni inanca sahip müslümanlığı haklı göstermeye çalışmış ve bu maduriyeti gören insanlar bu maduriyeti önleyeceğini düşünen tayyibe ve akp oy vermiş ve onu iktidara taşımız ve bu şekilde insanları müslümanlığı savunan insanlar yaratarak kutuplaştırmış ve insanları bu kültürde tumaya çalışarak modern dünyanın getirdiği moderniteden uzaklaştırmış ve bu bağnaz kültürü muhafaza etmiştir bu bağnaz kültürü muhafaza etmesindeki gaye islam sünni inancını yaymak istemesidir çünkü böylesi saçma ve bağnaz değerlere sahip cahil toplumu böylesi saçma bir inancı aşılamak kolay olmaktadır. derin dünya devleti ayrıca dünyayı ırkçı devletlere bölmüştür bildiğiniz gibi insan emeğiyle oluşturduğunu hakeder ama doğadaki hiçbir şeyi biz oluşturmadığımız için bizim bunlar hakkında hiç bir hak talep etmemiz söz konusu değildir peki bu topraklar nasıl kullanılmalıdır bence demokratik bir şekilde toplumun yararına kullanılabilir ama bence kimseye tamamen varilmemelidir belki toprağı işleme hakkı varilebilir ama toprak tamamen verilmemelidir her neyse derin dünya devleti dünyayı böylesi ırkçı devletlere bölmüştür halbuki hepimiz biliyoruz ki ırkçılık insanlık dışı bişiydir insanlığın gereği olarak herkesi insan olarak görmek kimseyi maduretmemek gerekir ama bu zihniyet buna aykırıdır burda sadece kendi ırkını düşünmek söz konusudur. şimdi derin dünya devletinin dünyayı bu tür ırkçı devletlere bölmesindeki gaye ve dünyayı tamamen saçmalık olan islam inancına boğmak istemesindeki gaye nedir bu konudaki görüşlerinizi bekliyorum ve dünyadaki topraklara kimsenin emeği olmadığı için sahip çıkamayacağından sizce nasıl bir sistem oluşturulmalıdır görüşlerinizi bekliyorum ha bide benim şu mederatörlerden ricam artık yazılarım kontrol edildikten sonra yayınlanmasını kaldırmalarıdır çünkü ben insan haklarına saygılı bir kişiyim benim için insan başkalarına zarar vermeden hayatını istediği gibi yaşayabilir istediği elbiseyi giyebilir hatta çıplak bile dolaşabilir istediğiyle cinsel ilişkiye girebilir,eşcinsel yada travesti olabilir çünkü insanın hayatını istediği gibi yaşayabilir çünkü hayat onun hayatıdır ve bence bir kişi başkasını haklı gerekçelerle saşlak olarakta görebilir ve bu görüşünüde ifade edebilir çünkü görüşünü ifade etme hakkı vardır şimdi söyleyin bakalım bundan özgürlükçü ve insanlara saygılı insan olabilir işte ben böyle bir insanım. Alıntı
Φ M.Dogan Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 Sayın başbakanımız 1994 yılında Türkiye Cumhuriyeti başbakanı olacağını nerden biliyordu? Nasıl emin konuştu merak ediyorum. Ona bu garantiyi kim verdi? "Amerika?" O halde Amerika derin devletin bir numaralı kuklası mı sizce, onlar nerden alıyorlar bu gücü dünyaya kafa tutuyorlar? O halde Amerika derin devletin, Türkiye ise Amerika'nın parmaklarnda mı? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2011 Emperyalist devletler,her ülkede kendilerine uyacak,kendi güdümlerinde calisacak zayif ve milli hasletlere yabanci ve de düsman karakterli siyasetciler veya yazarlar,aydin olamamis aydin özlemi ceken ve kendilerine aydin adini verenleri bulurlar.Türkiye'de bu emperyalist devletlerin tuzagina düsmüs olan devletlerden biridir. Özellikle tek partili rejimden cok partili rejime gecisle Türkiye'nin mali ve ekonomik bagimliligida gerceklesmistir.Atatürk'ün baslatmis oldugu tarim ve sanayi atilimlari teker teker durmus ve DP'nin Milli Ekonomiden uzaklasip agzina sürülen parmak balin sarhosluguyla emperyalistlere bagimli olan ekonomik ve dis politikasi ile Türkiye bugünlere tasinmistir. Bugün iktidarin ve onun güdümündeki yandas dedigimiz medya ve kurumlarin anlasilmaz bir gururla kamuoyuna "IHRACATIMIZ SU KADAR ARTTI"diyerek kendilerine mal ettikleri bu sözde basarinin gercegi ise tam bir vehamettir.Ihrac edilen ürünlerin yüzde 80'e varan bir orani yerli sermayenin degil yabanci sermayenin ucuz ücretle ürettigi ürünlerdir.Bu aci gercegi maalesef topluma bir basari gibi sunanlar Türkiye'nin degil emperyalistlerin hesabina calisanlardir. AKP veya Türkiye'yi yöneten iktidarlarin emperyalist güclerin güdümünde olmasi eger dünya derin devletinin eseri ise o zaman Türkiye'de ki iktidarlarda bu derin devletin isbirlikcileridir. saygilarla Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2011 aslında tüm dünya derin dünya devletinin parmkları altında tüm dünyayı derin dünya devleti yönetmekte ve dünyada bu ırkçı devletlerin kurulmasınada bu derin dünya devleti önayak olmuştur nitekim türkiyeyi atatürke kurduran derin dünya devletidir. evet arkadaşlar derin dünya devleti dünyayı böylesine ırkçı devletlere bölerek sizce ne amaçlamaktadır ve dünyaya fethullah gülen gibi saçma sünni islam inancına inanan insanlarla bu sünni islam inancını yaymaya çalışmasındaki gaye nedir. ayrıca dünyadaki topraklar hiç bir insanın emeğiyle oluşmadığı için kimse bu topraklar üzerinde hak talep edemiyeceği için sizce bu topraklar insan haklarına uygun bir şekilde nasıl kullanılmalıdır cevaplarınızı bekliyorum. Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 aslında tüm dünya derin dünya devletinin parmkları altında tüm dünyayı derin dünya devleti yönetmekte ve dünyada bu ırkçı devletlerin kurulmasınada bu derin dünya devleti önayak olmuştur nitekim türkiyeyi atatürke kurduran derin dünya devletidir. evet arkadaşlar derin dünya devleti dünyayı böylesine ırkçı devletlere bölerek sizce ne amaçlamaktadır ve dünyaya fethullah gülen gibi saçma sünni islam inancına inanan insanlarla bu sünni islam inancını yaymaya çalışmasındaki gaye nedir. ayrıca dünyadaki topraklar hiç bir insanın emeğiyle oluşmadığı için kimse bu topraklar üzerinde hak talep edemiyeceği için sizce bu topraklar insan haklarına uygun bir şekilde nasıl kullanılmalıdır cevaplarınızı bekliyorum. "Derin Dünya Devleti Atatürk'e Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdurdu..." Çok güldüm buna... Evet Kurtuluş Savaşı'nı kazandıran da Derin Dünya Devletiydi değil mi? Baksana bunda da uzaylıların parmağı olmasın sakın? Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Ciddiye aldigimdan degil,bardagi tasiran son damla olmasina, bir yanit vermis olmak icin yaziyorum. Dinciler yani sahte ve siyasi Islamcilar, Atatürk'e, Laikligi getirip,Arap alfabesini cöpe attigi,Dinle siyaseti birbirinden ayirdigi ve kimin nesi olduklari bilinmeyen ve de sonunda ülkeye ihanet eden Osmanli'yi ortadan kaldirdigi icin BETON MUSTAFA adini taktilar.Cünkü heykellerini gördükce kan beyinlerine sicriyordu bunlarin,hazmedemediler Ingilizlere, Yunanlilara, Fransizlara, vurulan tokatlari.Yunan Izmir'de denizin tadina bakarken bunlar eyvahlar ediyordular son ümitleri kahraman Yunan askerleride denizi boyladi diye.Allaha Yunanlilarin Mustafa Kemal güclerini yenmesi icin sabah aksam dua ediyordular.Bugünde aynisini yapiyorlar,bir bez parcasi icin "KESKE INGILIZLER OLSAYDI"diyen kendini bilmez sözde müslümanlar var bu ülkede.Tarikat köselerinde,tekkelerde yüzlerinin beti benzi kacmis insanliktan cikmis olanlarin hezeyanlarina alistik. Simdi birde dünya derin devleti cikti piyasaya,uzaydan gelmislerde,uzaydan dünyayi idare ediyorlarmista,Atatürk'e demisler ki sen Türkiye'yi kur ve daha bir sürü aslinda cocuklarin oturup biribirne hikaye anlatip gözlerinin gere gere acmalarina benziyo bu.Adamlar yarim asirdir ugrasiyorlar acaba fezada hayat varmi diye ama bazi akillilar cikiyor evet var tarzi Uzaydan idare edilen derin dünya devletinden bahsediyorlar bu da yetmiyor,Atatürk'e Türkiye'yi kurduruyorlar. Sahte Islamcilarla,yani Atatürk'e beton Mustafa diyenlerle,Atatürk Inglizlerin adamiydi diyenlerle,Derin dünya devleti Atatürke Türkiye'yi kurdurdu diyenlerin sizce ne fark var aralarinda kelime oyunlari disinda.Biri söze dini inkar ederek uzaylilardan bahsedip,Türk milletini irkci yapiyor,digeri Türk yoktur Islam vardir tarzi konusuyor. Bence iki zihniyette ayni zihniyettir.Birisi acik acik söylüyor digeri ise kelime oyunlari ile kendini uzaylilarin veya dünya derin devletin in arkasina sakliyor.Iki tarafta Türk ulusuna karsidir,Türk ulusunun, Türk adinin yok olmasi icin organize olmuslardir. saygilarla Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Ciddiye aldigimdan degil,bardagi tasiran son damla olmasina, bir yanit vermis olmak icin yaziyorum. . . . saygilarla Ama bu derin dünya devleti olmaz ki, deriiiiiiiin uzay devleti olur. Alıntı
Misafir demirefe Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Tam tersine Atatürkçü dostlarım sevinmeli, gurur duymalı. Demek Atatürk'e bir kulp takmakta acziyet bu dereceye vardı, demek Atatürk öyle büyük bir lider ki, ona atılmak istenen çamurlar güneşe çamur sıçratma çabası kadar gülünç kalıyor. Onların bu komik acziyetleri bana gurur veriyor, dünyada emsali görülmemiş ne büyük bir lidere sahip olduğumuzla ne kadar gurur duysak azdır diye düşünüyorum... Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2011 yazılarımı okumadınız galiba ben dünyayı ırkçı devletlere bölen derin dünya devletidir diyorum bu benim ırkçılığı yanlış bişiy olduğunu düşündüğümün delilidir ve türkiyede ırkçı bir devlettir sizce ırkçılık iyi bişiymidir *** ben ırkçılığa karşı bir kişiyim ve bana göre insanlar ırkına bakmayarak hepimizin insan olduğu bilincine varıp ve adaletin gereği herkesi insan olarak görmek olduğunu kavraması ve herkese eşit davranması gerektiğini anlması ve dünyanın birleşmesi taraftarıyım ama derin dünya devleti her nedense adaletin gereği herkesin eşit olduğu kavramına dayandığı ve ayrımcılık ve ırkçılığın adalete ters düştüğü halde ve gelişmiş demokrasiler adalet temeline dayandığı halde maalesef dünyanın ırkçı devletlere bölünmesini istemektedir. ayrıca dünya topraklarının oluşmasında hiç bir insanın emeği yoktur dolayısıyla hiç bir insan bu toprağı ben yaptım bu benim hakkım diyemez yani hiçbir ırk bu toprak benimdir diyemez işte bu yüzden topraklar adil bir şekilde kullanılmalıdır bu kullanış bence demokrasiyle belirlenmelidir ama bu adil bir şekilde nasıl kullanılacağı hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 " Yurtta sulh, cihanda sulh." Herkes ülkesini bu şekilde yönetirse derin dünyaların devleti bir şey yapamaz. Alıntı
Φ phantom_lord Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 yazılarımı okumadınız galiba ben dünyayı ırkçı devletlere bölen derin dünya devletidir diyorum bu benim ırkçılığı yanlış bişiy olduğunu düşündüğümün delilidir ve türkiyede ırkçı bir devlettir sizce ırkçılık iyi bişiymidir *** ben ırkçılığa karşı bir kişiyim ve bana göre insanlar ırkına bakmayarak hepimizin insan olduğu bilincine varıp ve adaletin gereği herkesi insan olarak görmek olduğunu kavraması ve herkese eşit davranması gerektiğini anlması ve dünyanın birleşmesi taraftarıyım ama derin dünya devleti her nedense adaletin gereği herkesin eşit olduğu kavramına dayandığı ve ayrımcılık ve ırkçılığın adalete ters düştüğü halde ve gelişmiş demokrasiler adalet temeline dayandığı halde maalesef dünyanın ırkçı devletlere bölünmesini istemektedir. ayrıca dünya topraklarının oluşmasında hiç bir insanın emeği yoktur dolayısıyla hiç bir insan bu toprağı ben yaptım bu benim hakkım diyemez yani hiçbir ırk bu toprak benimdir diyemez işte bu yüzden topraklar adil bir şekilde kullanılmalıdır bu kullanış bence demokrasiyle belirlenmelidir ama bu adil bir şekilde nasıl kullanılacağı hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. Yazılarını okuduk arkadaşım o yüzden cevap veriyoruz zaten. Irkçılık senin sandığın kadar basit bir şey değildir. Irkçılığa hiç şahit olmamışsın. Senin söylediğin ve özlediğin düzen anarşist düzendir. Anarşizmde devlet diye bir şey yoktur, dünya halkları kardeştir şiarından yola çıkılarak devlete gereksinim olmadığı inancı yatar. Bu nedenle de devlet olgusuna karşıdırlar zaten. Türkiye Cumhuriyeti ırkçı olsaydı adı Türkiye Cumhuriyeti değil, Türk Cumhuriyeti olurdu. Gerçi bu da yetmez, çünkü ırkçılıkta bir de diğer ırkları yok sayma vardır, devletimizde (her ne kadar yanlış giden şeyler de olsa) özüne bakıldığında ırkları yok sayan bir anlayış yoktur. Özüne bakıldığında eğer yasalarında ve anayasalarında bir başka ırkı yoketmeye, onu yok saymaya yönelik yasalar olmayan hiçbir devlet ırkçı değildir. Tabii yapılan bazı yanlışlar vardır, ancak bu da devleti ırkçı yapmaya yetmez, böyle bir durumda o uygulamaları yapan KİŞİLER ırkçı olur. Devletin kişiliği yoktur ki ırkçı olsun? Önemli olan uygulamayı yapmakta olan KİŞİLERDİR!!! Ve zaten bu KİŞİLER geçici, millet ve devlet kalıcıdır. İnsan emeği olmayan toprağın insan buluşu olan devletlerce sahiplenilemeyeceğini söylüyorsun! Böyle saçma sapan bir şey var mı ya? Mülkiyet nerede kaldı o zaman? Eğer gerçekten toprağın insana ait bir şey olamayacağını düşünüyorsan tapuda üzerine kayıtlı gbütün taşınmazları sat da görelim? Parasını da hayır kurumlarına bağışlayacaksın ama... Hadi bir an senin gibi düşünelim? Adil şekilde ırk farkı gözetmeden paylaştıralım toprakları? Hangi kriteri göz önüne alacaksın? Demokrasiyle belirleyelim diyorsun? Dünya Toprak Dağıtımı Referandumu mu yapacaz? 6 milyar insan oy mu kullanacak yani? Peki aynı şekilde demokratik bir hak olan pasif kalma hakkı kullanılırsa bu hakkı kullanan insanlar için nasıl bir dağıtım ön görülecek? Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 sayın raif bey yazdıklarınızın hepsini okudum öncelikle bir mantık hatasına değineyim o olmasını istediğiniz dünya devleti henüz kurulmadan size göre o tüm dünya insanlarının kuracağı veya kurması gereken sığ yüzeysel görünen zahiri hani bildiğimiz türden bir dünya devleti ortada henüz yokken olmayan bir dünya devletinin derin devletinden söz edilebilirmi o isim yanlış olmuş efendim olsa olsa o sayın y.yılmazın dediği gibi uzay derin devleti olur öyle dimi o da uzaylılar anarşist diilse yani uzaylıların bir devleti varsa anlamlı olur çok rica ederim saygılar sunarım Alıntı
Φ raif bostan Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 ben anarşist bir yapıdan bahsetmiyorum aksine belli bir düzen olmalıdır çünkü kuralsız bir toplumda kendini bilmeyenler çıkıp haksızlık yapabilir işte bunun için yani insan haklarını korumak için kural koyulmalıdır nitekim günümüz modern devletleri insan haklarını korumak için kurallar koyarlar çünkü bu mecburidir. ben tüm dünyanın birleşip tek devlet olması gerektiğini söylüyorum ve ırkçılığın olmayacağı bir dünya kurulmasını istiyorum yani sen türkiyelisin ben almanyalıyım yerine hepimiz insanız ve dünyalıyız mantığının gelmesini istiyorum. ayrıca arkadaşım ticarette ve insan haklarına göre temel kural nedir sen para kazanabilmen için yada birşeyi hakedebilmen için emek sarfetmen gerekmezmi ama biz bu topraklara hiç emek sarfettikmi dostum hayır ee ozaman nasıl sahipleneceksin bu toprakları tabiki sahiplenemezsin,demokrasiyle kullanılsın dediğimde ise 6milyar adamın bir arya gelip nasıl kullanılacağına karar vermesi imkansızdır işte bunun için bazı kişiler seçilecek ve nasıl kullanılacağına karar verecekler günümüzdeki gibi ama bunun nasıl kurallarla olacağı hakkında buyrun sizde görüşünüzü açıklayın ne zamandan beri diyarum topraklar nasıl kullanılmalı görüşlerinizi açıklayın diyorum yazılarımı okudun umarım. ayrıca eskiden devletlerin olmadığı dönemlerde bu organizasyonda uzaylıların katkıs vardı günümüzde ise dünyalı insanlar bizzati dünyanın gidişatına yönveriyor tabiki uzaylılarında katkısı var çünkü derin dünya devleti uzaydaki sisteme entegre bir sistem. Alıntı
Φ y.yılmaz Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Türkiye Cumhuriyeti ırkçı olsaydı adı Türkiye Cumhuriyeti değil, Türk Cumhuriyeti olurdu. Gerçekten önemli bir tespit. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2011 Oh my god!!!! Ne diyeceğimi bilemedim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.