Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

y.yılmaz

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    2.470
  • Katılım

  • Son Ziyaret

  • Lider Olduğu Günler

    13

y.yılmaz son kazandığı tarih 13 Ocak 2012

y.yılmaz en çok beğeni kazanandı!

2 Takip eden

y.yılmaz Hakkında

  • Doğum Günü 02-05-1963

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    Sakarya
  • İlgi Alanları
    Güncel konular: Politika, spor, ekonomi v.s

En Son Profil Ziyaretçileri

28.840 profil görüntüsü

y.yılmaz - Başarıları

Büyük Usta

Büyük Usta (14/14)

  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde
  • İçerik Başlatan
  • İlk İleti

Son Rozetler

74

İçerik İtibarınız

  1. y.yılmaz doğum gününüz kutlu olsun!

  2. y.yılmaz doğum gününüz kutlu olsun!

  3. y.yılmaz doğum gününüz kutlu olsun!

  4. y.yılmaz doğum gününüz kutlu olsun!

  5. Bu gün 14 Şubat sevgililer günü, müdür sevgilisi dolarlara kavuşsun diye tahliye oldu.

  6. y.yılmaz

    Levent Kırca Aday

    http://www.hurhaber.com/levent-kirca-istanbul-dan-aday/haber-614116 Biz tüm vatanseverler birleşsin, kim daha şanslı ise oylar orada toplansın diye bir tarafımızı yırtarken ciddi oy potansiyeli olan Levent Kırca nın aday olması kime ne kazandırır? Son günlerdeki yeniden yargılama söylemlerine İP nin desteğini düşününce aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor. AKP yeniden yargılama dedi bunun üzerine balıklama atlayan, bunda bir art niyet olabileceğini aklına getiremeyen İP Levent Kırca yı da İBB na aday gösterince demek ki AKP nin yönetiminden memnun diye insanın aklına gelmiyor değil.
  7. Konu sapıyor ama Rahmetli nin ( biz inananlar böyle deriz) o havada uçmak istemesi, o pilotun uçması da bir tuhaf. Saatlerce olay yerine ulaşılamaması kafalardaki soru işareti. 1999 da yaşadığımız felakette de Gölcük teki generaller nasibini almıştı. Burada bir kumpas olduğu kesin, AKP+cemaat+ pkk+ AB+ aşırı sol+ entel....askerden rahatsız olan tüm kesimler bir araya geldi. Yalnız askerlerin de önceki tavırlarına bakarsak yine de Allah tarafından bir ceza diyebiliriz ama çok ağır bir ceza.
  8. Elinize sağlık ekte yapmışsınız, Libya, Mısır, Irak....örnekler çoğaltılabilir, bu nedenle biraz düşünün derim. İnansa da inanmasa da herkes Allah lafzını bir çok yerde kullanıyordur. " Allah bilir, Allah ......versin, Allah versin, Allah ından bul, İnşallah, Allah Aşkına,...."
  9. Son günlerde olanları gördükten sonra bu ülkede hala Allah yok diyen kaldı mı? Beraber kumpas kurup suçsuz insanları yıllarca zindanlara atanların birbirlerine neler yaptıklarını görüp de hala Allah yok mu diyorsunuz?
  10. Aslında siz cevabı vermişsiniz, birileri Kur'an-ı bize kendi çıkarları doğrultusunda anlamamız için durmadan çalışıyorlar. Bize sadaka verin diyerek verilen sadakaları kendileri için kullanmaktan hiç çekinmiyorlar. Hırsızlık yapıp " Şeriat getireceğiz, harpte hile caiz" diyerek kitaplarına uyduruyorlar. Bugün camide bir şey dikkatimi çekti bir vatandaş Kur'an-ı alıp düzeltti ben de Kur'an Peygamberimiz zamanında kitap haline getirilmemiş, kitap haline gelirken sureler inme sırasına göre dizilmemiş o halde bize niye Kur'an-ı ters koymak günah diye öğretildi? Diye düşünmeye başladım. İslam da israf haram iken neden İslam Ülkeleri nde bir kısım açlıktan ölürken bir kısım altın saraylarda yaşamaktan çekinmez, neden mermerlerle örtülü kaleyi andıran türbeler yapılır?
  11. y.yılmaz doğum gününüz kutlu olsun!

  12. Böyle bir şeyi nasıl söylersiniz, faşizm demokrasisi diye bir kavram, yönetim olur mu? Demokrasi başka faşizm başka, ikisi bambaşka bir yönetim şekli. Ha biri demokrasi adı altında faşist yönetim uyguluyordur o onların sorunu yani ona demokrasi denmez zaten faşist bir yönetimdir. Bence siz demokrasiyi bir daha inceleyin, Bizde uygulanan zaten demokrasi değil, bizdeki demokrasicilik oyunu. Demokraside insan hak ve özgürlükleri göz önünde bulundurularak yasalar çıkartılır. Sonuçta hak ve özgürlük mücadelesi yapabilmek için de demokrasiye ihtiyaç vardır. Hak ararken biber gazı, jop ve soğuk su banyosu ile karşılaşılan yönetim şekilleri de var.
  13. Tamam işte ne güzel, herkes kardeş, neyin kavgasını veriyoruz? Madem herkes aynı kökenden, Türk o zaman sorun yok. Biz kendimize Türk derken birileri de kimliksiz olsun bizim için fark etmez.
  14. Tamam Bulgar Türk ü demeyelim Bulgaristan Türk ü diyelim, Bulgaristan yine sıfat, Türk isim; bunların bir önemi yok ki, önemli olan biz nasıl kullanıyoruz? Biz bu ülkede yaşayan herkesi kapsayan bir ad olarak kullanıyoruz, isteyen istediği gibi kullansın.
  15. Ülkemize füze kalkanı konuyor, patriyotlar geliyor, teröristlerle pazarlık masasına oturuluyor, Obama İsrail e geliyor ve İsrail Türkiye den özür diliyor...Neler oluyor Allah aşkına?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.