Φ arman Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Seni ilk kez avatarında ki resminle farkettiğimde ; işte dedim Karadenizin bir hırçın çocuğu katıldı aramıza.. Ama baktım ki zamanla öyle yumuşak öyle sevgi dolu iletilerin oldu ki tam bir hümanist dedim kendimce.. Delikanlı tavrını ve insancıllığını en önemliside saygısını hep koruyan bir kişilik.. Aramızda olmana hep sevindik Erbay.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 erbay ....... canım kardeşim............... hep mutlu ol........ bahtında yolunda açık olsun güzel insan........... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2006 erbayı; kardeşim kadar sevdiğimi söylesem başka söze hacet kalırmı diye düşünüyorum....... sanal bi dünyadayız ama bazı insanların yüreklerininde saydam olduğu bi dünyada aynı zamanda burası..........ne yazıkki, yada ne mutluki erbay sende yüreği saydam olanlardansın....... bir yerde demiştim bir daha diyorum bir gün elini sıkmak ve saatlerce sürecek bir sohbette kaybolmak dileğiyle...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 erbay, bu forumun, karadenizin, türkiyenin en delikanlı adamlarından... beyefendi, doğru sözlü, konuştuğu dinlenir, yazdığı okunur herşey gönlünce olsun... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 erbay efendi konuşmalarında seviyeli karadenizli olduğunu sonradan öğrendiğim biri karadenizin verdiği bir hareketlilik var sanki onda sevdim onu da yüzün hep gülsün Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Bazen yazmak yerine susmak en iyisidir! Ben ona kardeşim diyorum daha ne dicem Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 kendisindeki sadeliğe ve efendiliğine hayran kaldıgım ve tanışmayı cokkkkk istediğim arkadaşım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 yazılarını okumaktan zevk aldıklarımdan. her zaman sevıyelı terbıyeli kendını bılenlerden.. Gümüş parıltısı parmakların ucunda Mehtabın bitmez ışığı yüreğin kenarında... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gezgin Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 o formun kardenizlisi öyleki kültürünü herkesin tanıması için uğraş veren formun sayılı beyefendilerinden... bahtın ve gönlün hep açık olsun.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Erbay cok efedin cok cana yakin kisa bir suredir tanisiyoruz ama iyi arkadasligi olan ve siir,krali biri hersey gunlunce olsun hep mutlu ol Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ focal Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 samimiyetine inandığım kardeşim sen hep mutlu ol sağlık huzuz seni hiç bırakmasın sevgilerimle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Biricik Şairimiz.. Cana yakın bir insansın ve kısa sürede kendini sevdirmeyi başardın Kalbinden geçen tüm dileklerin gercekleşmesi dileğiyle.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 ben yazmışım ama yukarıya çekmek için bi daha yazayım dedim alla hgönlüne göre versin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 ALLAH iyiliğini versin abla... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 off Erbay hakkinda ne diebilirm ki... cok temiz kalpli, cok güzel yürekli biri... ve bu yüzden seviorum onu... Allah sevdigine kavustursun Erbay Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 off Erbay hakkinda ne diebilirm ki... cok temiz kalpli, cok güzel yürekli biri... ve bu yüzden seviorum onu... Allah sevdigine kavustursun Erbay habu deduklerune amin derum ben tatlıyı yemekten önce yerum senda biliysun benda seni severum ben yarumi alamazsan buralardan giderum.... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Oynakbeyim sana karpus getirdiim Afiet bal şeker olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Oynakbeyim sana karpus getirdiim Afiet bal şeker olsun oy oy oy sen getirirsinde bal şeker olmazmı odabaşım.... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 .... tut ki, kar altında sevincim bütün mevsimlere küsmüşüm ....... artık barışma vakti gelmiştir........ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 .... tut ki, kar altında sevincim bütün mevsimlere küsmüşüm ....... artık barışma vakti gelmiştir........ aramızdaki demir kapı belki hiç açılmayacak senin ışığını görmeden kapanacak gözlerimiz karanlık aman vermiyor hangi perdeyi aralasak gece ne yapsak çaresiz kokunu getiren rüzgar da olmasa bir manası kalmayacaktı yaşamanın şimdi hiç değilse hayaliyle avunmadayız zaman içinde bir başka zamanın...... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 özledim valla karşılaşmıyoruz uzun süredir Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bende seni özledim ablacım benim nerelerdesin yav.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ paula Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 uyyy uşağum ben bu kada zaman oldida görmedum wallahi habu topiğii hakkunda ne duşunduğumi pazar gunundan sora yazacağumm ama seni sewduğumida bilesun emi kardaşumm Allah nasip etsun sağa sewduğuni inşallah , edeceğum en guzel dua budur senun içun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Küçükle küçük büyükle büyük olmayı başarabilen.. Zeki ve kültürlü bir arkadaşımsın.. Terslik düşmanın, isabet dostun olsun.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 erbay... seninlede armızda bi ufak tartışma olmuştu ama seni de severim natali gibi.. buraya fazla bişeycik yazamam çünkü fazla tanımıyom kusuruma bakmayın he... hayatta herşey dilediğince olsun karadenizli uşak... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.