Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 valla genel izlenimim öle.. Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 valla genel izlenimim öle.. ne yapsak ya.. korkma erbay.. bak ters kafa nın kıymetini bil benim favori smiley.. mümkün olsa onu günlük hayatımada taşıycam kolay değil tabi Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 erbay bişey değil kardeşim saolasın cevap vermişsin benim yazıma Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 erbay bişey değil kardeşim saolasın cevap vermişsin benim yazıma abi kusura bakma habu dogville yi anlamaya çalışana kadar senin yazına cevap yazmayı unuttum.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Yahu Erbay ben senin anı defterini karalamayı unutmuşum Kardeşim Erbay ( aslında abi demem lasım ama malum deplasmandayıs çok üserine gitmemek lasım ) Herşeyden önce efendiliğin ve kişiliğine hayran olduğum..Milliyetçi duygulularına övgü yağdırdığım ve yüreğindeki o güzel sevgiyi hissedebildiğim birisin..Kalp kırmayan ve anlayışlı kardeşim benim Umarım bütün mutluluklar her daim seninle olur kardeşim Allah'a Emanet Ol... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2006 Ne zaman seni tanımaya başladım açıkçası pek hatırlamıyorum...Yalnız hatırladığım bişey var ilk günden beri efendiliğinle dikkatimi çektin ve yine ilk günden beri sevdim seni.. Bizler burda körüz ama hislerimiz onlar kadar fazla gelişiyor bence..Şu ana kadar hislerimde yanılmadım, bundan sonrada yanılmayacağıma inanıyorum.. Ablasının hamsisi hep sevgiyle kal.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Yahu Erbay ben senin anı defterini karalamayı unutmuşum Kardeşim Erbay ( aslında abi demem lasım ama malum deplasmandayıs çok üserine gitmemek lasım Herşeyden önce efendiliğin ve kişiliğine hayran olduğum..Milliyetçi duygulularına övgü yağdırdığım ve yüreğindeki o güzel sevgiyi hissedebildiğim birisin..Kalp kırmayan ve anlayışlı kardeşim benim Umarım bütün mutluluklar her daim seninle olur kardeşim Allah'a Emanet Ol... teşekkür ederim yağmur... Ne zaman seni tanımaya başladım açıkçası pek hatırlamıyorum...Yalnız hatırladığım bişey var ilk günden beri efendiliğinle dikkatimi çektin ve yine ilk günden beri sevdim seni.. Bizler burda körüz ama hislerimiz onlar kadar fazla gelişiyor bence..Şu ana kadar hislerimde yanılmadım, bundan sonrada yanılmayacağıma inanıyorum.. Ablasının hamsisi hep sevgiyle kal.. uyy ablacum sağolasun güzel dileklerun içun... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 haçan bu uşak herşeyin en iyisini hakediyor,onu saygı ve sevgiyle selamlayrum herşey gönlünce olsun ağbeycuğum,yüreğin hep mutlu umutlu yüzün hep güleç olsun... sevgiler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 erbay ben çok üzgünüm..senı şimdi daha ıyı anlıyorum..aynı durumda gıbıyım seninle.. yeşil eriğim benım,ben senın içine hapsolmuş çekırdeğinim senin..şimdi bunu ben söyluyorum..ağlıcam ya kafenın ortasında Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2006 erbay ben çok üzgünüm..senı şimdi daha ıyı anlıyorum..aynı durumda gıbıyım seninle.. yeşil eriğim benım,ben senın içine hapsolmuş çekırdeğinim senin..şimdi bunu ben söyluyorum..ağlıcam ya kafenın ortasında sevenin halinden sevenler anlar.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2006 erbay ben çok üzgünüm..senı şimdi daha ıyı anlıyorum..aynı durumda gıbıyım seninle.. yeşil eriğim benım,ben senın içine hapsolmuş çekırdeğinim senin..şimdi bunu ben söyluyorum..ağlıcam ya kafenın ortasında Hoşgeldin sen de bizim gruba Biraz acımasızca oldu herhalde Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2006 Hoşgeldin sen de bizim gruba Biraz acımasızca oldu herhalde natalia gruba katılma şartları saydınmı sedelinaya... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 natalia gruba katılma şartları saydınmı sedelinaya... Saydım Karşılıksız sevgiye maruz kalmak tek şartımız zaten Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Saydım Karşılıksız sevgiye maruz kalmak tek şartımız zaten olmadı o halde şarta uymuyorum galiba Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 olmadı o halde şarta uymuyorum galiba gel ne olursan ol yine gel.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 gel ne olursan ol yine gel.... O saman ben de gelerem Fala insanım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 gel ne olursan ol yine gel.... tamam yaw,evi temızlıım gelıommm Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Erbay kardeşime laf yok o bitanedir şeker gibi azı var dili yok erbayım kardeşim seni tanımaktan okadar mutlu oldumki anlatamam iyiki seni tanımışım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Erbay kardeşime laf yok o bitanedir şeker gibi azı var dili yok erbayım kardeşim seni tanımaktan okadar mutlu oldumki anlatamam iyiki seni tanımışım sağolasın abi bende seni tanıdığım için mutluyum... Erbay Kardeşim........Selam nasılsın Kaybettik seni nerelerdesin...yoksa baban bütün işi sanamı yükledi.. Sakın deme bende THE_BOSS (Patron) oldum.? Zaman bulamıyorsun eskisi gibi dimi.?? Sevgilerimle........ sağol abicim fırsat buldukça girmeye çalılıyorum biz hala junior boss durumundayız Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Kendimi burdan kınıyorum... Çünkü anı defterine bişey yazmamışım.. Zamanım kısıtlı yarın yolculuk var.. Başka bir zaman doldururum inş. topiğini.. Şimdiden iyi bayramlar arkadaşım... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 iyi yolculuklar ve iyi bayramlar galiba karadenize doğru gidiyorsun selam söle benden de oralara... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 erbay kardeş iyi bayramlar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 erbay kardeş iyi bayramlar senin, şafak abinin ve çocukların bayramını kutlarım ablacım.... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Erbay lem bayram dedik elini öptük 50 kuruş verdin Üstüne bi de sahte verdin... Neyhhse... İyi bayramlar adem Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Sonsuzdan gelip Sonsuza uzanan Bir caddedir hayat yolu Bakımlıdır bazı kaldırımları Taş topraktır bazıları Gidişi olup dönüşü olmayan Bir caddedir hayat yolu Sağa sola kıvrılan Sokaklar... Sokaklar... Ah! o sokakların Kimisi ışıl ışıldır geceleri Kimisi ay ışığını görmez besbelli Her köşe başı parselli Girerken ödersin ücreti Kimisi bahşişler savuşturur havalara Kimisi muhtaç küf kokan tokluklara Tefeciler pohpohlanır da Satın alınır alın terleri üç kuruşa Satılık yürekler vardır dükkanlarda Satılıktır sevdalar, dostluklar Gidişi olup dönüşü olmayan Bir caddedir hayat yolu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.