Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2005 Admin Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2005 Annem Hakkında - All About My Mother (1999) Todo sobre mi madre Orijinal film ispanyolca fakat ingilizce alt yazılısı var. 1999 yapımı ama ben daha yeni gördüm. Teknoloji filimlerinden bıkanlar için ve hayatında kendisi ile tekrar tanışmaktan hoşlananlar için bire bir bir film (Annem hakkında). Ayrıca Yabancı film dalında oskar almış bir film.. Oyuncular: Cecilia Roth, Marisa Paredes, Penelope Cruz yönetmen: Pedro Almodovar An Oscar winner for Best Foreign Language Film, writer-director Pedro Almodovar's compassionate tribute to women examines the life of Manuela (Cecilia Roth), who leaves Madrid for Barcelona shortly after she witnesses her son's accidental death. She reunites with an old friend (Antonia San Juan), a pre-op transsexual prostitute, who introduces her to Rosa (Penelope Cruz), a pregnant nun. Their fast friendship binds them through many struggles. Starring: Cecilia Roth, Marisa Paredes Director: Pedro Almodovar Alıntı
Φ uykusuz Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2005 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2005 Almodovar'a karşı objektif olamıyorum ben Son filmi Kötü Eğitim'i (Bad Education) eleştirmenler (bizim Atilla Dorsay da dahil olmak üzere) yerden yere vurdular ama bence gayet güzeldi. Yalnız başrolünde travestiyi oynayan Gael Garcia Bernal'i Motorsiklet Günlüğü'nde Che Guevara olarak seyretmek biraz tuhaf oldu.(Bu arada o da çok güzel filmdi) Konuş Onu'yu seyretmediyseniz seyretmenizi tavsiye ederim. Daha eski Almodovar filmleri Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar, Kika, Bağla Beni... Ama benim favorim Annem Hakkında Herşey. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Almodovar'a karşı objektif olamıyorum ben Son filmi Kötü Eğitim'i (Bad Education) eleştirmenler (bizim Atilla Dorsay da dahil olmak üzere) yerden yere vurdular ama bence gayet güzeldi. Yalnız başrolünde travestiyi oynayan Gael Garcia Bernal'i Motorsiklet Günlüğü'nde Che Guevara olarak seyretmek biraz tuhaf oldu.(Bu arada o da çok güzel filmdi) Konuş Onu'yu seyretmediyseniz seyretmenizi tavsiye ederim. Daha eski Almodovar filmleri Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar, Kika, Bağla Beni... Ama benim favorim Annem Hakkında Herşey. Seyretttim seyrettim... Almodovarın filmlerini hep kendimi hazır hissettiğim zamanlarda izliyorum. Ayrıca Gael Garcia Bernal bu adam bir harika öyle yürekten oynuyorki rollerini beni derinden avlıyor her rolüyle... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2009 Manuela'nın yaşadıkları,pek tabi bir anne olmamdan dolayı beni çok etkiledi.Ama yönetmen filmin içinde öyle farklı farklı pencereler açmış ki,bir bir o pencerelerin içine dalıp çıkarken,nasıl söylesem,sanki sızınız hafifliyor.Sıradışı gibi görünen hayatların aslında doğal ve yaşanan hayatlar olduğu aynı doğallıkla gösterilmiş izleyiciye.İzlenmeye değer bir film... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Almodovar'a karşı objektif olamıyorum ben Son filmi Kötü Eğitim'i (Bad Education) eleştirmenler (bizim Atilla Dorsay da dahil olmak üzere) yerden yere vurdular ama bence gayet güzeldi. Yalnız başrolünde travestiyi oynayan Gael Garcia Bernal'i Motorsiklet Günlüğü'nde Che Guevara olarak seyretmek biraz tuhaf oldu.(Bu arada o da çok güzel filmdi) Konuş Onu'yu seyretmediyseniz seyretmenizi tavsiye ederim. Daha eski Almodovar filmleri Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar, Kika, Bağla Beni... Ama benim favorim Annem Hakkında Herşey. Ben bugün izledim bu filmi(konuş onunla),ama doğrusu "Annem Hakkında Herşey"den sonra hayal kırıklığına uğradım diyebilirim.Oysa müthiş,harika diye bir sürü yorum okumuştum.Müzikler çok güzel, yine çok doğal ve yine insan kokuyor ama yine de ben; harika,müthiş yorumlarına katılmıyorum. Alıntı
Φ PufLand Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2010 Bir Almodovar filmi olsun ki izlenmeye değer olmasın... Başarılı bir film Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2011 Almodovar filmlerinde insanı hep mutlu eden ama aynı zamanda o mutluluğun içinde bir miktar da hüzün barındıran bir hava vardır ya aynı hava tabii ki bu filmde de vardı. Hüzünlüydü, çarpıcıydı ve de sarsıcı... Almodovar'ın filmlerinde genelde erkekler başrolde oynamazlar ama (Konuş Onunla hariç; gerçi onda da kadınlar bitkisel hayatta olmalarına, sadece uyumalarına ve hiç konuşmamalarına rağmen yine de erkeklerden öndelerdi ama neyse hadi... ) bu filmde iyice bir yok sayılmışlar... Kadınlar var, kadın olmayı tercih edenler var, bir de ölü ya da bunak olanlar var ki onlar da filmin erkek olanları işte Ayrıca; Almodovar'a karşı objektif olamıyorum ben Kesinlikle ben de olamıyorum ama zaten bence Almodovar bizi yakalamış, bundan sonra "maydonoz nasıl yıkanır" diye sadece maydonuzun yıkanışını anlattığı bir film çekse ben onu bile izler, beğenirim... Ayrıca Gael Garcia Bernal bu adam bir harika öyle yürekten oynuyorki rollerini beni derinden avlıyor her rolüyle... Gael Garcia Bernal... Muhteşem yaratık! Bu zamana kadar ne kötü bir filmde oynadığını gördüm ne de kötü oynadığı bir film... Oynadığı her film buram buram kalite kokuyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.