Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Ne yapsam aşktan kaçamıyorum Eninde sonunda yakalanıyorum Kararlıyım bu defa bitti Ben artık küstüm oynamıyorum Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 İçimden geçti birden.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Acı hatıralarla bu evde Bitmekte gün yine kederli Sıkıldım bu sefer hakikaten Büsbütün dağıttım kendimi Ben bu saatten sonra Hizaya gelsem ne olur Ben bu saatten sonra Sevdayı bulsam ne olur Aklıma gelenleri söylemem lazım Lafımın arkasında durup dönmemem lazım Eğilmeden kırılmadan dimdik ayakta Hatta belki bu şehri terk etmem lazım Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 gemilerde talim var bahriyeli yarim varrrr dınınınınnın oda gitti sefere ne talihsiz başım varrr hani beni Sandsim sands im Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 biz heybelide her gece mehtaba çıkardıkkkkkkk :islik: Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 kendisi bir garip melek ardına düşmeniz gerek öyle bir an gelir mele farkına varmanız gerek öyle bir an gider melek farkına varmanız gerek... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Ne mümkün dön desem gelmeyeceksin.. Perişan halimi bilmeyeceksin.. Ben değil başka bir ten seveceksin.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 hani benım recebim recebim sarı lira verecegim almazsa karakola gidecegim Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 düşmüşüm senin gibi bir zalim eline, gündüzüm ağlar, gecem ağlar, zamansız eriyip giden güzel gençliğimin, yıllarım ağlar, yüreğim ağlar.... benim sevdamın adı yok, duygularımın dili yok, akan göz yaşımın sonu yok, yıllarım ağlar, yüreğim ağlar..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Git Gideceksen bekleme Farklı değilsin sen de Gideceksen bekleme Git Gideceksen bekleme Başka bir şey söyleme Gideceksen bekleme Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Elveda meyhaneci artık kalamıyorum Bir başkayım bu akşam sarhoş olamıyorum Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Haber saldım dörtbir yana Karanfiller susuz kalmış Muhabette dosy aradım Bu şehri periler sarmış Bitip tükenmez sigaram Ciğerim nefessiz kalmış Herşey yalan olsa bile En güzel aşk zor olanmış Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Olmaz olmaz deme hiç Olmaz olmaz sevgilim.. Zaman neler gösterir Belli olmaz sevgilim.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 yarısı bayat hep aynı nakarat anlat anlat Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Başardın ağlatmayı, Başardın yalvartmayı, Her şey istediğin gibi. Çok mutluydum sen yokken Sevmeyi unutmuşken Geldin de ne farketti ki? Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 yazılı karabiber duası rap kara haber selası kalpte hep bi care dudaklarımda senfonin calarken sallaa sands Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Eflerinin önü boyalı direk yerden yeye vurdun sen beni felek (sonra neydi) heracıya dayanamas bu yürek ölürümde ayrılamam yar senden (ay aferim bana bildim sanıyorum) Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 senden benden bizden eğer dans etmek istersen kırık kalpler sokağında..... bana hiç bir zaman dönme arkadaşça ya da dostça...... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 ......... Hz.yuşa tepesinde Senli benli hayaller kurdum Afaroz edilmiş bir istanbul Bir de nankör martılar dostum Birden sen geldin aklıma Düşlerimi sattım rüzgara Ne kalırsa kalsın yarına .................. Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 bir vurgun bu sevda, günsüz başlar gecem uzanırken sana tükendi bu beden yüreğim bir sürgün varmaz yolum sana ölümsüz dünyada ecel ol al beni neffessiz zordayım zamansız bir mekanda çıkmaz bir yoldayım amansız isyanda ecelim ol benim koynunda sar beni aşk ölüm yaz bana sonsuza al beni Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 ikimiz bir fidanin guller acan daliyiz sen benimle, ben seninle bu hayati yaşamaliyiz severek birbirimizi hayatta hep gulmeliyiz Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Unutmadım unutamam Kara sevdam merak etme YAŞAMAKSA YAŞADIM LAKİN CANIMIN COGU KALDI SENDE Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Nasıl inanırım sana ?Bu yürek ağır bana , sevgin öyle uzaklarda,nefes alsan da yanımda ,Bu aşk fazla sana.. Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 Ben nereden bileyim bana sorma Aklım kendime zor yetiyor Hal ve gidiş sıfırın altında İnsan kendini zor tutuyor Ben nereden bileyim beni yorma Kimileri talihi kuş sanıyor Fazla güvenme döner diye dünya Kalleş durdumu tam duruyor Dayan dayan kul tuzaktan kurtulmaz Uyan uyan gül uzaktan koklanmaz... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.